اگه دوربین صدا برات مهمه که ان8 عالیه وگرنه که دیزایر بهترین گزینس
اگه دوربین صدا برات مهمه که ان8 عالیه وگرنه که دیزایر بهترین گزینس
به نظره من بین گزینه هایی که نام بردین دیزایر یکی از بهترین گزینه ها میباشد
اچ تی سی هم شرکت بسیار خوبیه و همیشه از گوشی هاش ساپرت خوبی میکنه
دیزایر. دوربین بدی هم نداره. اگه هم دوربین و صدا میخوای N8 .
WAVE 2 نسبت به دیزایر چه برتری های داره..؟ یا بر عکس..؟
قیمتش بالاست اگر 500 بود یک چیزی..اگه دوربین صدا برات مهمه که ان8 عالیه وگرنه که دیزایر بهترین گزینس
ویو 2 نسبت به دیزایر در کیفیت صفحه نمایش کمی برتری داره. دایویکس پخش میکنه و دوربینش هم با کیفیت اچ دی فیلم میگیره.
اما تفاوت سیستم عامل های این دو گوشی کلا شاید عامل مهمتری در انتخاب گزینه مناسب باشه.
از نظره سیستم عامل هم که اندرویید بسیار بهتر میباشد فکر نکنم نیاز به توضیح داشته باشه
از سیستم عامل BADA زیاد شنیدیم .. یعنی در حد اندورید نیست..؟ (بیشتر برای وب رفتن)
کلا توو هر زمینه ای که بگی اندروید سرتره نسبت به بادا از جمله توو زمینه اینترنت (هرچند بادا هم سیستم عامل خوبیه به نسبت هم رده هاش مثل سیمبین 3 و غیره) . یه بار دیگه هم توو یکی دو تا تاپیک پایینتر گفتم , اون اوایل کلا هدف اصلی گوگل از به وجود آوردن سیستم عاملی به اسم اندروید پیوند اینترنت و موبایل به بهترین شکل بوداز سیستم عامل BADA زیاد شنیدیم .. یعنی در حد اندورید نیست..؟ (بیشتر برای وب رفتن)
بادا سیستم عامل نوپاییست. در حال پیشرفته. نه سر و صدای گوگل پشتشه نه اومده که مثل آندروید پوز ios رو بزنه!!
یه تجربه ی نو از سامسونگ که خیلی آروم داره به پیشرفتش ادامه میده. در زمینه وب گردی خوشبختانه سیستم عامل خوبیه! حداقل اپلیکیشنهای مناسبی داره از مسنجر و مرورگر و فیسبوک و توییتر و یوتیوب و دیلی موشن و کلاینت ایمیل و تلویزیون اینترنتی ووو
من خودم هم آندروید دارم هم بادا. میشه گفت تنها تفاوتشون تو این زمینه اینه که اگر آندروید مثلا 10 تا مرورگر داره بادا 2-3 تا داره! اگر آندروید 10 تا اپلیکیشن مرتبط با توییتر داره مثلا بادا 2 تا داره ولی مهم اینه که داره!
اما اصل حرفم اینه که وب گردی شاید بصورت کلی گزینه خوبی برای مقایسه بین این سیستم عاملها نباشه! باید ببینید حد نیازتون کجاست و آیا توسط بادا برآورده میشه و یا حتما باید برید سراغ آندروید؟
1-ان8 قیمتش بازم افت می کنه
2-من اگه جای شما بودم این همه پول گوشی نمی دادم...
3-یه گوشی مناسب وخوب مثل سی7 که قیمتش بازم افت میکنه وبسیار مقرون به صرفه هست
اینا همه نظر شخصی من هست
درکل اگه بین ویو و دیزایر موندی شک نکن برو دیزایر روبگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)