تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: کمک....سیستم اصلا روشن نمیشه..!! بوی سوختگی هم میاد..!!

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا حالا ندیدم که کارت گرافیک نذاره سیستم روشن شه چون اصلا ربطی نداره مشکل شما از کارت گرافیک
    نیست گرافیک شما سالمه چون اگه روشن شدن سیستم به گرافیک ربط داشت با برداشتن گرافیک سیستم نباید روشن میشد بالاتر از این نیست که
    مشکل شما از همون مینه
    مین شما ایراد داره احتمالا این مشکل میتونه از اسلات های مین باشه و وقتی گرافیک هست به خاطر خرابی مین
    تداخل سخت افزاری ایجاد میشه و درنتیجه این اتفاق میفته شما باید مینتون رو چک کنید یا اینکه با یه گرافیک دیگه امتحان کنید که مطمئن بشید ایراد از مینه نه گرافیک
    خب آره... حق با شماست... احتمالا اسلات های pci یه چیزی شون شده... چون روی هر اسلات که امتحان کردم نتیجه نگرفتم...

درباره اون مطلبی که دوستمون برای سوختن ماسفتها گفتند...

من مولتی متر دیجیتال دارم... چطوری میتونم بفهمم ماسفتها سوختند یا خیر....؟؟؟

داره خودمونی میشه 5ive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

درست دوست من همین مشکل برا من هم پیش اومده بود ...حتی وقتی کابل cdراممو از مادر بیرون میکشیدم cdرام کار میکر((برون میومد)) ولی همین که به مادر میزدم دیگه کار نمیکرد...تا اینکه مادرو عوض کردم......بو هم میداد....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام لطفا کار clk cpu را توضیح دهید

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تا حالا ندیدم که کارت گرافیک نذاره سیستم روشن شه چون اصلا ربطی نداره مشکل شما از کارت گرافیک
    نیست گرافیک شما سالمه چون اگه روشن شدن سیستم به گرافیک ربط داشت با برداشتن گرافیک سیستم نباید روشن میشد بالاتر از این نیست که
    مشکل شما از همون مینه
    مین شما ایراد داره احتمالا این مشکل میتونه از اسلات های مین باشه و وقتی گرافیک هست به خاطر خرابی مین
    تداخل سخت افزاری ایجاد میشه و درنتیجه این اتفاق میفته شما باید مینتون رو چک کنید یا اینکه با یه گرافیک دیگه امتحان کنید که مطمئن بشید ایراد از مینه نه گرافیک
    درست دوست من همین مشکل برا من هم پیش اومده بود ...حتی وقتی کابل cdراممو از مادر بیرون میکشیدم cdرام کار میکر((برون میومد)) ولی همین که به مادر میزدم دیگه کار نمیکرد...تا اینکه مادرو عوض کردم......بو هم میداد....
    ممنون...

دو هفته پیش که گرافیکم رو برای گارانتی برده بودم شرکت آواژنگ دیروز برای پیگیری دوباره رفتم همون شرکت..

اینبار بهم گفتن که کارت گرافیک شما (( همون 4870 )) یه جوری داغون شده که دیگه درست بشو نیست...

خلاصه 66 هزار تومن گرفتند و کارتم رو با مدل 5850OC یعنی ورژن اورکلاک شده ی 5850 عوض کردند
    اینم عکسش هست:

نکته جالب اینه که علیرغم اظهارات شما و تعجب خودم !!! اینبار سیستم با گرافیک جدید راه افتاد و روشن شد و تو بازیها هم مشکلی ندارم... مطابق این بنچمارک هم به نظر میاد 5850 از 4870 قویتر عمل میکنه:

در هر حال از همه شما ممنونم...

5. این کاربر از robert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام
    من یه کارت n9400gt دارم امروز صبح یه دفعه سیستم خاموش شد وقتی دوباره روشنش کردم کارت گرافیک جرقه زد. روی برد رو که نگاه کردم یکی از قطعه های ریزش حالا نمیدونم چیه سوخته بود می خواستم ببینم می شه درستسش کرد. البته دیگه به سیستم وصلش نکردم ببینم کار می کنه یا نه.اگر لازمه عکسش رو هم بزارم. لطفا راهنمایی کنید دوستان.

در آغاز فعالیت pedram800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آقا من بازهم یه چیزی کشف کردم....!!

الان وقتی داشتم سیستمم رو چک میکردم دیدم که وقتی کارت گرافیک روی سیستم نیست سیستمم براحتی روشن میشه و بالا میاد.... ولی وقتی کارت گرافیک رو میذارم و دکمه روشن شدن کیس رو میزنم یه لحظه همه فنها تکون میخوره و بعدش هم هیچی...!!

کارت گرافیک من مدل ATI 4870 با برد گیگا هست و الان نزدیک سه ماهه که مسخره بازی در میاره و مدام تو اجرای بازی تصویر قطع میشه و سیستم هنگ میکنه...

قبلا تو این تاپیک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مشکلم رو مطرح کرده بودم منتها بدلیل درگیری با پروژه های دانشگاه و سنگینی درسها و بعد مسافتی که خونه ما تا شرکت آواژنگ داره نتونستم کارتم رو ببرم گارانتی تا اینکه این اتفاق پیش اومد

حالا به نظر شما مشکل دقیقا چیه...؟؟ چرا کارت گرافیک اجازه نمیده سیستم روشن بشه...؟؟ علائم کارت گرافیک سوخته چی هست...؟؟ آیا شرکتی مثل آواژنگ گرافیک سوخته رو تعمیر میکنه...؟؟

مشکل از کارت گرافیکه باید عوض کنی صفحه کلید من هم انجوری شده بود هر وقت از کیس جدا می کردم ویندوز بالا می یومد باید کارت گرافیکت رو عوض کنی

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •