دقیقا در گیم اینتل خیلی موفق تر عمل میکنه .
دقیقا در گیم اینتل خیلی موفق تر عمل میکنه .
سلام دوستان.
لطفا برای صحبت ها و بحث هایی که میکنید دلیل درست و صحیح بیارید.
موفق باشید.
سلام.سلام دوستان.
لطفا برای صحبت ها و بحث هایی که میکنید دلیل درست و صحیح بیارید.
موفق باشید.
در این مورد قبلا بحث شده بود به همین خاطر دلیل نیاوردم.
دلیلش هم که معلومه اکثر گیم های حاضر از 3 یا نهایتا 4 هسته استفاده میکنن و قدرت اصلی 1090T نشون داده نمیشه.
و همون طور که توی بنچمارک ها معلومه از CPU های 4 هسته اینتل اکثرا عقبه:
![]()
خیر... شاید مدل های قویتر فریم بیشتر بدن اما تفاوت چندانی نیست و همین مدل توی این قیمت بهترین کارایی رو داره و هیچ مشکلی نیست.دوستان اين كه ميگن سي پي يو core i7 950 براي پردازش دو تا كارت گرافيك مثلا 6950 كه ميخواد كراس فاير بشه ممكنه كم بياره و اذيت كنه درسته يا نه ؟
ممنونم دوست عزيزم
بين اين 950 و 980 اينتل سي پي رو ديگه نيست كه مثلا اونو بگيريم كه يكيم از 950 قويتر باشه ؟
راستي نظرتون رو درباره اينكه يه هارد ssd براي درايو c كه ويندوز و برنامه ها روش ريخته ميشه ، بگيرم چيه ؟
ميگن سرعت اجراي برنامه و لود ويندوز فوق العاده ميشه !
رم از اين corsair بهتر هم داريم ؟ چيز يكه زمان تاخيرش همين 8 باشه و باسش هم 2000 باشه . البته فن مهم نيست . اخه بهضي رم ها فن هم رو خودشون دارند . همين corsair 6 گيگ با باس 2000 دارم زمان تاخيرش هم 8 هست ولي فن هم همراه خودش داره و قيمتش بخاطر اون فن يكم بالاست .
خواهش...ممنونم دوست عزيزم
بين اين 950 و 980 اينتل سي پي رو ديگه نيست كه مثلا اونو بگيريم كه يكيم از 950 قويتر باشه ؟
خیر قیمتشون زیادی بالا تره و همون طور که گفتم 950 بهترین انتخاب برای گیم در کل CPU ها هست.(یعنی دربرابر قیمت بهترین کارایی رو داره)
خوبن ولی قیمت هاشون بالاست اگه بودجه تون میرسه عالین!راستي نظرتون رو درباره اينكه يه هارد ssd براي درايو c كه ويندوز و برنامه ها روش ريخته ميشه ، بگيرم چيه ؟
ميگن سرعت اجراي برنامه و لود ويندوز فوق العاده ميشه !
از Gskill هم مدل های خوب زیاد داریم ولی اطلاع ندارم یه سرچی بکنید.رم از اين corsair بهتر هم داريم ؟ چيز يكه زمان تاخيرش همين 8 باشه و باسش هم 2000 باشه . البته فن مهم نيست . اخه بهضي رم ها فن هم رو خودشون دارند . همين corsair 6 گيگ با باس 2000 دارم زمان تاخيرش هم 8 هست ولي فن هم همراه خودش داره و قيمتش بخاطر اون فن يكم بالاست .
اگه از همین مدل های عادی Corsair میخواید XMS 3 2000 هم هست.(البته با CL9)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد ssd يعني واقعا اينقدر سرعتش بالاست .خیر قیمتشون زیادی بالا تره و همون طور که گفتم 950 بهترین انتخاب برای گیم در کل CPU ها هست.(یعنی دربرابر قیمت بهترین کارایی رو داره)
خوبن ولی قیمت هاشون بالاست اگه بودجه تون میرسه عالین!
از Gskill هم مدل های خوب زیاد داریم ولی اطلاع ندارم یه سرچی بکنید.
اگه از همین مدل های عادی Corsair میخواید XMS 3 2000 هم هست.(البته با CL9)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توي اجرا برنامه ها و بازي ها سرعتش اونقدر بالاست هست كه محسوس باشه ؟ منظورم اينه كه مثلا 300 هزار تومان پول ميديم واقعا ميارزه ؟ البته اگه بگيرمم فقط براي درايو c
در مورد رم همون corsair خوبه . شما براي سيستمي كه من ميخواهم و بيشترش گيم هست بنظرتون رمي بگيرم كه زمان تاخيرش كمتر باشه بهتره يا رمي كه باسش بالاتر باشه ؟
در مورد مادربورد هم نظرتون در مورد X58A-UD7 چيه ؟ آيا همين خوبه يا X58A-UD3 هم كار منو راه ميندازه ؟ يا بين اينا چيز بهتري هم هست ؟
سرعت که خب بالاست و محسوسه ولی قیمتش زیاده دیگه... اگه بتونید بگیرید میارزه(مخصوصا از مدل های خوب)در مورد ssd يعني واقعا اينقدر سرعتش بالاست .
توي اجرا برنامه ها و بازي ها سرعتش اونقدر بالاست هست كه محسوس باشه ؟ منظورم اينه كه مثلا 300 هزار تومان پول ميديم واقعا ميارزه ؟ البته اگه بگيرمم فقط براي درايو
در رزولیشن های بالا فکر نکنم فرق چندانی داشته باشن و یک مدل قوی از همه نظر کافیه... باز بزارید یه سرچ کنم بهتون میگم.در مورد رم همون corsair خوبه . شما براي سيستمي كه من ميخواهم و بيشترش گيم هست بنظرتون رمي بگيرم كه زمان تاخيرش كمتر باشه بهتره يا رمي كه باسش بالاتر باشه ؟
مدلی که دوستمون صفحه قبل معرفی کردن هم عالیه (Asus)... ولی اگه قصد رکورد زدن توی OC یا CF بیشتر از 2 تا کارت ندارید برای شما چه فرقی میکنه که مثلا 3 تا اسلات PCI E داشته باشه یا 6 تا ؟؟؟در مورد مادربورد هم نظرتون در مورد X58A-UD7 چيه ؟ آيا همين خوبه يا X58A-UD3 هم كار منو راه ميندازه ؟ يا بين اينا چيز بهتري هم هست ؟
حالا توي اين هاردهاي SSD كدوم مدل از همه بهتره ؟ در ضمن مشخصاتش رو هم بگيد ممنون ميشم ؟سرعت که خب بالاست و محسوسه ولی قیمتش زیاده دیگه... اگه بتونید بگیرید میارزه(مخصوصا از مدل های خوب)
من مانيتورم رو عوض كردم و فول اچ دي گرفتم براي اينكه تو رزوليشن فول بازي كنم . اگه رم تو اين رزوليشن تاثير داره يه مدل بهتر از ايني كه انتخاب كردم اگه هست معرفي كنيد خواب اينطوري تاثيرش بيشتره .در رزولیشن های بالا فکر نکنم فرق چندانی داشته باشن و یک مدل قوی از همه نظر کافیه... باز بزارید یه سرچ کنم بهتون میگم.
اين corsair رمي كه 6 گيگ باشه (3تا 2گيگ) زمان تاخيرش 8 باشه و باسش هم 2000 باشه نداره ؟
والا مادربورد رو شنديم هر چي فاصله اسلات ها بيشتر باشه براي كراس فاير كردن بهتره .مدلی که دوستمون صفحه قبل معرفی کردن هم عالیه (Asus)... ولی اگه قصد رکورد زدن توی OC یا CF بیشتر از 2 تا کارت ندارید برای شما چه فرقی میکنه که مثلا 3 تا اسلات PCI E داشته باشه یا 6 تا ؟؟؟
فرق هاي اساسي بين اين UD3 با UD7 در چيه ؟
![]()
Last edited by attaghi; 08-01-2011 at 15:31.
من هر چي ميبينم اين X58-UD3 با X58-UD7 فرقشون فقط تو اينه كه UD7 دو تا پورت شبكه داره ولي UD3 يكي داره . اسلات ها و بقيه چيزاشون همه شبيه به هم هست ؟ نميدونم اين اختلاف قيمت 100 تومني توي چيه ؟
البته از بردش من زياد سر در نميارم و نميدونم چقدر باهم فرق دارند ولي از ظاهر و امكانات و پورت هاش بنظرم فرقي با هم ندارند .
اين UD7 كه پشتش جاي دو تا USB2 داره دو تا هم با كابل رابط وصل كنيم به دو تا درگاه USB2 كيس . ميشه كلا 4تا . اگه بيشتر بخواهيم بايد هاب يو اس بي وصل كنيم يا راه ديگه اي هم داره . آخه دوستان گفتند جاي 6 تا پورت USB2 داره ؟ والا من كه نديدم .
اين 2تا پورت يو اس بي براي اين مادربورد واقعا خيلي كمه من در عجبم !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)