تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: سوال در مورد واردات جنس از چین

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب عزیز شما با 2 میلیون تومان می تونی 66 مودم بگیری روی هر کدوم هم شما 25 تومن سود کنی میشه 1650 هزار تومن !

خوب این نهایتش میشه خرجت . ولی برای شروع بد نیست که راه و چاهش رو یاد بگیری .

منتها 10 روز هم طول سفر ، این همش هزینه است ( با فرض اینکه طرف جایی مضعول به کار باشه ، واسه یکی مثل خودم)

راستی این دوستت این مودم ها رو چجوری اورد ؟ درسته خیلی کوچیک هستند ، ولی توی ورود به ایران چون از توی دستگاه رد میشه یه چیزی بیش از حد معمول باشه گمرکی می گیرند . به صورت قاچاق هم از دبی بخوای بیاری تهران 30 درصد می گیرند

( البته نمی دونم شاید گمرکی وسایل کامپیوتری کم باشه )

داره خودمونی میشه kaenat_quantom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام عزیز ، والا راجع به مالزی اطلاعات چندانی ندارم ، کشور تولید کننده مهم نیست ، مهم اینه که با توجه به نیاز و کشش بازار شما بتونید کالای بیارید که هم قیمت مناسب داشته و هم کیفیت قابل قبولی

تا اونجایی که می دونم توی مالزی هم تولیدی پوشاک خوبی هست ولی جزو کارهای لوکس به حساب میاد و قیمتشون بالاست .

من چند وقت پیش ترکیه بودم ، یه سری کارهاشون چینی بود ، ولی کیفیت خیلی خوبی داشتند ، خودم به این نتیجه رسیدم که کلا واردات از ترکیه لااقل برای من نمی صرفه ، مشابه چینی اون رو با کیفیت شاید به مراتب بهترش رو میشه هم با قیمت کمتری خرید و هم اینکه هزینه وارد کردنشون هم خیلی کمتر و شرکت های که توی چین کار می کنند خیلی کاردرست تر می باشند تا توی ترکیه
    آره درستکاریشونو خیلی قبول دارم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •