فکر می کنم نیاز به ول خرجی نباشه و همون سیستم پیشنهادی با همون کارت گرافیک جواب کارمونو بده .
این سیستم قابلیت آور کلاک رو داره؟؟؟؟
مرسی مرسی خیلی زیاد ....![]()
فکر می کنم نیاز به ول خرجی نباشه و همون سیستم پیشنهادی با همون کارت گرافیک جواب کارمونو بده .
این سیستم قابلیت آور کلاک رو داره؟؟؟؟
مرسی مرسی خیلی زیاد ....![]()
Last edited by taban341; 07-01-2011 at 01:56.
یه جمع بندی کلی بکنید اگه مشکلی نیست برم واسه خرید قطعات .
یه Review از مادر برد خوندم که نوشته بود رم رو میشه تا 2000 آورکلاک کرد
بعد میخاستم بدونم بهتر نیست Cpu رو به جای Athlon یه Phenom بردارم؟
خب تمامی رم ها رو میشه اور کرد مخصوص این مین هم نیست البته بستگی به برند و میزان پایداری هم دارهیه Review از مادر برد خوندم که نوشته بود رم رو میشه تا 2000 آورکلاک کرد
اگر بخواین پردازنده رو از سری فنوم بگیرید باید گرافیک رو ضعیفتر و با قیمت کمتر بگیریدبعد میخاستم بدونم بهتر نیست Cpu رو به جای Athlon یه Phenom بردارم؟
که سیستم به صورت زیر میشه
البته پاور رو بالا در نظر گرفتم که برای ارتقا و اضافه کردن کارتهای جانبی مشکلی نداشته باشید
CPU:AMD PHENOM II X4 945 3GHZ=150
M.B:MSI 870 G45=110
VGA:ATI POWERCOLOR HD5770 1GB GDDR5=180
RAM:KINGMAX 4GB 1333 CL9=70
PSU:GREEN 585B=100
CASE:GREEN MAGNUMII=40
MONITOR:LG W2262TQ=220
TOTAL=870
کارت 5770 هم کاملآ پاسخگوی PES در بالاترین تنظیمات هست
ولی در بازیهای سنگین مثل CRYSIS و در تنظیمات و رزولیشن بالا به مشکل میخورید
پس بی خیال گرافیک واسم مهمتره همون سیستم قبلی فکر کنم کافی باشه اون پردازنده هم 4 هسته ای هستش در کل فرقAthlon و Phenom در چیه؟بعد Athlon X4 635 داریم؟اگه هست فرقش چیه با 640 آخه تو یه سایت دیدم قیمتش 106 تومن بود یا اشتباه نوشتن ؟
Last edited by taban341; 08-01-2011 at 10:20.
فرق اساسی نبود L3 Cache برای سری Athlon هست...در کل فرقAthlon و Phenom در چیه؟
فکر میکنم در ساپورت مموری هم فرق هایی داشته باشن.
برای کار من در کل نیازی هست برم سراغ Phenom یا نه؟
Athlon X4 635 داریم؟اگه هست فرقش چیه با 640 آخه تو یه سایت دیدم قیمتش 106 تومن بود یا اشتباه نوشتن ؟
بهتر نیست بجای اینکه از گرافیک بزنیم از مانیتو بزنیم ؟یعنی فنوم رو بر دارم با همون گرافیک قبلی ولی مانیتور رو 180 یه چیزی بگیرم؟
Last edited by taban341; 08-01-2011 at 10:34.
خیر برای کارهای عادی تفاوت زیادی ندارن.برای کار من در کل نیازی هست برم سراغ Phenom یا نه؟
ولی اگه گیم حرفه ای بازی میکنید تا حدودی Phenom II ها بهترن.
فنوم ها همونطوری که دوستمون هم گفتن به دلیل آزاد بود کش لایه ی سوم قویتر از اتلون کار میکننبرای کار من در کل نیازی هست برم سراغ Phenom یا نه؟
ولی برای شما که کاربردتون گیم هست بهتره که گرافیک رو قویتر بگیرید که در رزولیشن های بالا هم مشکلی نداشته باشید
بله داریم حدود 100 مگاهرتز از 640 فرکانس کمتری دارهAthlon X4 635 داریم؟اگه هست فرقش چیه با 640 آخه تو یه سایت دیدم قیمتش 106 تومن بود یا اشتباه نوشتن ؟
بله این کار رو هم میتونید بکنید ولی مانیتوری که خدمتتون معرفی کردم به دلیل کنتراست بالا و کیفیت خوبی که داره در بازی بسیار لذت بخش خواهد بودبهتر نیست بجای اینکه از گرافیک بزنیم از مانیتو بزنیم ؟یعنی فنوم رو بر دارم با همون گرافیک قبلی ولی مانیتور رو 180 یه چیزی بگیرم؟
ولی به هر حال میتونید مانیتور AOC 2236VWA رو بگیرید به قیمت 180 تومن و پردازنده رو از سری فنوم بردارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)