تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 34

نام تاپيک: مروری بر "جملات قصار" قطبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببینم اون جمله هایی که من نوشتم جز دو تا آخرش کدومشو قطبی نگفته که تخریب و ... برداشت کردین؟
    خوب اسم این کار چیه؟!! قضاوت با دوستان...

خواستم به اونایی که حافظه ضعیفی دارن یادآوری کنم که قطبی اولش گفت قهرمان میشیم و بعد یواش یواش حرفش رو برگردوند
    قطبی در مورد اون وعده اشتباه کرد!...همینطور که ضعف ها و اشتباهات دیگه ای هم داشته...

و آخرشم در یک حرکت غیرحرفه ای قبل از آغاز جام ملتها و تو اون حساسیت قرارداد و جزئیات تیم جدیدش تو ژاپن رو اعلام کرد که خیلی به روحیه تیم ضربه زد خب این درسته؟(تمام اخبارشم هم موجوده )
    کم لطفی میفرمایید! آرامش روانی تیم و جایگاه مربی بیش از یک ساله متزلزل شده...از وقتی امثال تاج (فدراسیون!) برای تعیین جانشین قطبی دست و پا میزدن و هر روز اسامی جدیدی مطرح میشد!! اینقدر عرصه رو تنگ کردن که در نهایت قطبی ترجیح داد استعفا بده و خیال آقایون و خودش رو راحت کنه...لابد بعد از اونم حق نداشت بفکر آینده کاریش باشه!

می بینید که همه ما گاهی کم حافظه میشیم...وقتی بنفعمونه!

این واژه تخریب تو دهن بعضی ها گیر کرده در نمیاد جا و بی جا استفاده می کنن... خب ما که مشخص شد تخریب می کنیم شما که حمایت می کنی چی کار کردی تا الان؟
    حمایت از نظر شما بستن چشم به ایرادها و نقاط ضعف که نیست؟؟!

از الان دارن مردم رو بازی میدن که مربی آینده تیم ملی کی هست ؟! درست 4 ساله که فوتبال ملی ما تو این نقطه گیر کرده یعنی مربی میاد حمایت زوری میشه تو یه مرحله نتیجه نمیگیره تخریب میشه اخراج/استعفا داده میشه یعنی همه مشکلات خلاصه شده تو سرمربی!

ایراد کار بعضی ها همینه تو یه مقطع که باید انتقاد بشه همه حمایت بیخودی می کنن بعد که نتیجه دلخواه نبود همونا یهو 180 درجه برمیگردن و تخریب می کنن!و این جمله مزخرف "تو این مقطع باید همه حمایت کنن!" کی گفته اگه نقطه ضعفی هست گفته نشه همه چشماشونو ببندن بعد هم که نتیجه حاصل نشد"تو این مقطع حساس تر همه باید بکوبن!" نتیجه این میشه که رئیس فدراسیون میگه اگه تو جام ملتها هم نتیجه نگیریم استعفا نمیدم!
    موافقم...اما اون دوره حمایت همه جانبه در مقایسه با تخریب همه جانبه همیشه خیلی کوتاه و ناچیز بوده! الانم خیلی وقته واژه انتقاد طرفدار پیدا کرده!

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من فقط یه چیز را نمیفهمم
    قطبی چی کار نکرده که مربیان دیگه تیم ملی انجام دادن که حالا قطبی شده مربی بد اصلا به من بگید امثال دایی قلعه نویی و...
    چه گلی به سر تیم ملی زدن جز این که هر سری هم که گند زدن امدن با حالتی که انگار طلبکار هستند چهل پنجاه تا بد وبیراه گفتن به تماشاگر و خبر نگار که این ها مقصرند
    نه عزیز من هر کی تو ایران ارام باشه و بخواهد کار کند و احترام بذاره میشه ادم بده میشه بی عرضه و اگه چیزی هم به دست بیاد میشه حاصل کار طلبکار ها نه ارام ها و مودب ها و من اطمینان دارم اگه تیم ملی تو جام ملتها نتیجه بگیره مثل قضیه پرسپولیس میشه حاصل کار مدیر و دستیار و بازیکن با غیرت و ابدارچی و تماشاگر و اگه نگیره تقصیر قطبی انالیزور و بی عرضه و وطن فروش و امریکایی و شومن و دلقک و... میگی نه به تاریخ نگاه کن

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

لابد کار فدراسیون که از ماه ها قبل دنبال جانشین برای قطبی میگشت حرفه ای بوده.
    حرکت قطبی کاملا حرفه ای بوده
    این پایین اومدن روحیه و این صوبتا هم چرت و پرتایی هستش که برای کوبیدن قطبی میگن و شمام توی اینجا پیشگامش شدی.

نمونه این کارو قبلا فن باستن کرده بوده
    توی ماه فوریه 2008 چندماه قبل از شروع جام ملت های 2008 اروپا فن باستن قرارداد 4ساله با آژاکس امضا کرد و به طور رسمی اعلام کرد که بعد جام ملتا هلند رو ترک میکنه.

لابد حرکت فن باستن هم غیر حرفه ای بوده و روحیه تیم ملی هلند اومده بود پایین به این خاطر

انگلیسی هم که بلدید منبع اصلیشو بخونید خودتون؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله این رفتار قطبی با تیم ملی غیر حرفه ای هست حالا هرکسی این کارو کرده باشه بعد هم فراموش نکردید که هلند تو دور دوم به روسیه 3-1 باخت و حذف شد!حالا نمی دونم فان باستن هم با فدراسیون هلند مشکل داشت؟!
    چرا در مورد مربی ها یا بازیکن هایی صحبت نمی کنید که قبل و حین برگزاری یک تورنومنت اصلا و ابدا به پیشنهادها و شایعه ها و ... توجه نکردن و تمام تمرکزشونو گذاشتن برای تیم و موفقیت فعلی ...

البته موافقم با شما در اینکه رفتار فدراسیون هم اصلا حرفه ای نیست کلا من یکی که با فدراسیون فعلی کلا مخالفم

پیشگام چیزی نشدم دنبال کوبیدن کسی هم نیستم قطبی یک میلیارد گرفت و با هر نتیجه ای فعلا برنمیگرده اما امثال شما دیگه باید بدونید چرت و پرت قولهایی هست که هیچ مربی نمیده قبل از خشک شدن جوهر قراردادش!

باید اینم متوجه بشید قطبی شاید اشتباه کرده باشه مقصر باشه ولی همه ناکامی های احتمالی گردن اون نیست که بخواد فرار کنه!

خوب اسم این کار چیه؟!! قضاوت با دوستان...

قطبی در مورد اون وعده اشتباه کرد!...همینطور که ضعف ها و اشتباهات دیگه ای هم داشته...

کم لطفی میفرمایید! آرامش روانی تیم و جایگاه مربی بیش از یک ساله متزلزل شده...از وقتی امثال تاج (فدراسیون!) برای تعیین جانشین قطبی دست و پا میزدن و هر روز اسامی جدیدی مطرح میشد!! اینقدر عرصه رو تنگ کردن که در نهایت قطبی ترجیح داد استعفا بده و خیال آقایون و خودش رو راحت کنه...لابد بعد از اونم حق نداشت بفکر آینده کاریش باشه!

می بینید که همه ما گاهی کم حافظه میشیم...وقتی بنفعمونه!

حمایت از نظر شما بستن چشم به ایرادها و نقاط ضعف که نیست؟؟!

موافقم...اما اون دوره حمایت همه جانبه در مقایسه با تخریب همه جانبه همیشه خیلی کوتاه و ناچیز بوده! الانم خیلی وقته واژه انتقاد طرفدار پیدا کرده!
    اون چند تا جمله که خودم نوشتم یا تو پرانتز خواستم شوخی باشه ایشالا ظرفیتها بره بالاتر ...

خوبه که اینجا رو موافقیم بله قطبی یکبار همون بار اول یعنی وعده داد که پیروزی رو قهرمان کنه و کرد اما وعده بعدی برای صعود به جام جهانی دیدیم چی شد و بعد هم وعده قهرمانی تو آسیا رو پس گرفت این طور بازی کردن با احساسات و شعور مردم قطعا حرفه ای نیست لطفا بهانه تزریق انرژی و روحیه مثبت و رو نیارید واقع نگر باشیم...

ببین گفتم که کار فدراسیون اشتباه بوده هست و خواهد بود کلا این فدراسیون اشتباهی هست اما تا اونجایی که می دونم قرارداد با قطبی هم تا آخر جام ملتها بوده نه بیشتر نه کمتر ایشون پیشنهاد از تیمهای دیگه داشته اگه خیلی علاقه داشت خیلی خب از تیم ملی استعفا میداد میرفت!اگه نه باید تا آخر قرارداد با تمرکز و جدیت کافی به تیم ملی میرسید! خیلی خوبه یه مربی ایرانی تو لیگها سایر کشورها باشه اما صبر می کرد جام ملتها تموم میشد با هر نتیجه ای بعد ...

بله انتقاد به جا خودش حمایته منتها این روزا هر مدل انتقاد بشه سریع طرف مقابل اشک تماسح میریزه که تخریب می کنن حالا شما صبر کن ایشالا که نشه ولی اگه نتیجه نگیریم خیلی از مربی ها و کارشناسایی که ساکت بودن شروع می کنن ...
    Last edited by Kianoosh; 05-01-2011 at 21:32.

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

هدف یاد اوری بود!همین
    منافاتشو ندیدم!میشه بگید چه تضادی داشت؟
    حالا خوبه خودتون قبول دارید که مسخره س بعضی حرفاش!اینا رو که من در نیاوردم از خودم ؛اظهارات تاریخی ایشون بوده
    در ضمن بنده با ایشون مشکلی ندارم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته اگه نخواید همه چیز رو به همه چیز نسبت بدید!
    گیریم کسی حرفی رو زد و از نظر شما مسخره اومد، ما باید مسخرش کنیم؟
    به نظر شما مسخره کردن دیگران کار درستیه؟! تضاد در همین جاست... امام حسین کی مسخره کردن و جسارت به دیگران رو کار درستی دونسته که شما دارین انجامش میدید؟!
    کسی که خون خواه حسین هست باید رفتارش هم حسینی باشه...

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

به تاپیک سو تفاهمات خوش امدید
    والا من که اصلا و ابدا انگیزم مسخره کردنش نبوده.تنها و تنها یاد اوری
    گیریم کسی حرفی رو زد و از نظر شما مسخره اومد، ما باید مسخرش کنیم؟
    اولین کسی که برداشت کرد داریم قطبی رو مسخره میکنیم شما بودید.من همچین چیزی رو همچنان احساس نمیکنم از روحیات خودم موقع زدن تاپیک

قطبی یه حرفی زده که بعدا نه تکذیب کرده و نه عذر خواهی!

کریمی خوب است، اما بمب خبری ما هفته بعد منفجر می‌شود.
    (3روز بعد از جذب جادوگر و 3روز قبل از استخدام دوکارمو!)
    به نظر شما معرفی دوکارمو بعنوان سورپرایز بزرگتر از کریمی توهین نیست؟اونم وقتی میدونست یارو چی کارس؟
    توهین نیست یه حرفی رو جلوی دوربین بزنه و بعد بیاد بگه من نگفتم؟کی بود گفت قهرمان اسیا میشیم وبعد گفت نه هدف ما اینه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اون چند تا جمله که خودم نوشتم یا تو پرانتز خواستم شوخی باشه ایشالا ظرفیتها بره بالاتر ...
    اکثرا اسم تخریب رو انتقاد میزارنن, گاهیم شوخی و...
    خوبه که اینجا رو موافقیم بله قطبی یکبار همون بار اول یعنی وعده داد که پیروزی رو قهرمان کنه و کرد اما وعده بعدی برای صعود به جام جهانی دیدیم چی شد و بعد هم وعده قهرمانی تو آسیا رو پس گرفت این طور بازی کردن با احساسات و شعور مردم قطعا حرفه ای نیست لطفا بهانه تزریق انرژی و روحیه مثبت و رو نیارید واقع نگر باشیم...

در مورد جام جهانی با وضعیتی که تیم و حتی مردم ما پیدا کرده بودن و با زمان کمی که قطبی داشت برگردوندن روحیه تیم تنها کاری بود که میتونست انجام بده..هر چند بعد از باخت عربستان عدم صعود ما تقریبا قطعی...و اخراج دایی و گذاشتن قطبی در اون مقطع کاملا اشتباه و فقط برای کم کردن فشار مردم بود!
    ببین گفتم که کار فدراسیون اشتباه بوده هست و خواهد بود کلا این فدراسیون اشتباهی هست اما تا اونجایی که می دونم قرارداد با قطبی هم تا آخر جام ملتها بوده نه بیشتر نه کمتر ایشون پیشنهاد از تیمهای دیگه داشته اگه خیلی علاقه داشت خیلی خب از تیم ملی استعفا میداد میرفت!اگه نه باید تا آخر قرارداد با تمرکز و جدیت کافی به تیم ملی میرسید! خیلی خوبه یه مربی ایرانی تو لیگها سایر کشورها باشه اما صبر می کرد جام ملتها تموم میشد با هر نتیجه ای بعد ...
    بله قطبی میتونست صبر کنه اما یه عده از یک سال قبل صبرشون تموم شده بود!!!
    بله انتقاد به جا خودش حمایته منتها این روزا هر مدل انتقاد بشه سریع طرف مقابل اشک تماسح میریزه که تخریب می کنن حالا شما صبر کن ایشالا که نشه ولی اگه نتیجه نگیریم خیلی از مربی ها و کارشناسایی که ساکت بودن شروع می کنن ...
    گفتم که کارشناسا و رسانه های ما بسیار پاک و دلسوز هستن...سکوت و نجابت رو هم اضافه کنید.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوستان بحث بی مورد نکنید

بعد از جام ملت ها مشخص میشه این حرف ها تمسخر هستند ،جدی هستند ، شوخی هستند و یا تخریبی!

مطمعنا در اون زمان همه هم نظر خواهند بود

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بابا این حرف ها اصلا اونطوری که شما فکر میکنین روحیه را پایین نمی یاره
    (ما هم فوتبال بازی کردیم اونم در سطح بین دانشگاهی تو مسابقات دانشگاه آزاده)
    ولی بعدا به خوبی میتونن روش به عنوان دلایل باخت مانور بدن
    مثل ماجرای اینکه تیم امید تو گو انجو همش ماکارونی میخورد و 4 ام شد
    ولی کسی نپرسید پس هندبال و بستکبال و والیبال چی خوردن که مثل اینا گند نزدن

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مشکل اصلی فوتبال ایران مدیریت و افراد بی عرضه ای هستن که راس کار هستن
    از وقتی که این آقایون سیاسی با پارتی بازی و هزار جور دوز و کلک اومدن سرکار فوتبال ایران هر روز ضعیف تر شذ
    نمونه اش علی آبادی که فقط اومد پولها رو کشید بالا و رفت
    حالا هم که امثال عزیز محمدی - سعیدلو - آخوندی و یک سری دیگه که اصلا نمیدونن فوتبال چیه و چجوری نوشته میشه به راس کار اومدن که آخر و عاقبت این فوتبال رو میشه از حالا دید
    از برنامه ریزی های لیگ گرفته تا نوع جواب دادن امثال آخوندی - عزیز محمدی و ..... در جواب به انتقادات در برنامه های منتقد ورزشی.

رئیس فدراسیون هم که وضعیتش مشخصه و بیشتر به درد برنامه های طنز میخوره.

حالا وقتی این وسط هیچ کسی به فکر فوتبال این مملکت نیست از بقیه چه انتظاری دارین...
    ولی به نظر من قطبی آدم خوبی بود و هست...ولی اینقدر با این آقایون رفت و آمد داشت که دیگه فهمید چطوری باید رفتار کنه
    باید یکی مثل خودشون بشی تا کاری به کارت نداشته باشن

قطبی هم بره...کاپلو یا گواردیولا رو هم بیارن با همچین مدیریتی مطمئن باشین تیم به جایی نمیرسه
    اون موقع شمایید و زبان انتقاد شما در وصف کاپلو و گواردیولا و یا هر کس دیگه.

این منتقدین هم اگه خیلی بلدن و ادعاشون میشه روسای فدراسیون رو به چالش بکشن و جملات قصار اونها رو منتشر کنن
    مطمئنا از صحبت های قطبی خیلی خیلی بیشتر و مضحکتره...

مخصوصا صحبت های خنده دار آخوندی و عزیز محمدی در برنامه نود که دیگه آخر چرت و پرت تحویل دادن بود

در کل اگه امیدی برای بازسازی این فوتبال وجود داره بهتره قبل از هر چیزی چندتا مدیر درست و حسابی و فوتبالی روی کار بیان تا یک چیزی حالیشون باشه و بدونن عیب کار کجاست.
    با همچین مدیریتی 100 سال هم بگذره آب از آب تکون نمیخوره

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

وقتی عزیزمحمدی میاد برنامه نود از روی سررسید!! برنامه لیگو توضیح میده دیگه چه انتظاری از این فوتبال میره!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •