تیر کمون جواز نمیخواد من دارم . ولی نمیارزه . خیلی سخته تیر اندازی باهاش ! کشیدن زه ... کلا زور زیادی میخواد . تفنگ به این خوبیسلام تیرکمون البته اگه جدیدا جوازش را باطل نکرده باشن
اسلحه گرمم بخوای باید از ریگی بگیری که اونم گرفتن![]()
تیر کمون جواز نمیخواد من دارم . ولی نمیارزه . خیلی سخته تیر اندازی باهاش ! کشیدن زه ... کلا زور زیادی میخواد . تفنگ به این خوبیسلام تیرکمون البته اگه جدیدا جوازش را باطل نکرده باشن
اسلحه گرمم بخوای باید از ریگی بگیری که اونم گرفتن![]()
اگه فقط میخوای تفریح کنی . این اسلحه های گازی رو هم امتحان کن .
در اصل همون بادی هستش ولی قدرتش خیلی بیشتره .
البته اینا هم مجاز نیست و میتونه آسیب خیلی شدید بزنه به طرف .
این اسلحه ها از کپسول های گاز فشرده CO2 استفاده میکنه .
محتوای مخفی: عکس
البته اینا زیادم غیر مجاز نیستن ! فقط ببینن دستت حالتو ممکنه یکم بگیرن ! ولی مثلا تو خیابون با Barret راه بری من اعدامتو تضمین میکنم !اگه فقط میخوای تفریح کنی . این اسلحه های گازی رو هم امتحان کن .
در اصل همون بادی هستش ولی قدرتش خیلی بیشتره .
البته اینا هم مجاز نیست و میتونه آسیب خیلی شدید بزنه به طرف .
این اسلحه ها از کپسول های گاز فشرده CO2 استفاده میکنه .
کلتای گازی دو مارک عمده دارن ! والتر و گامو . من والتر رو بیشتر خوشم میاد ازش و توصیه میکنم . قیمتشون هم از 100 تومن هست تا 500-600 تومنی که من زیر 200 تومنیشو توصیه نمیکنم . در ضمن بیشتر جنبه ی دفاع شخصی داره و نه شکار . رو تمرین هدف گیری باهاش هم خیلی حساب نکنید چون زیاد دقیق نیستن .
بوجه ی من حداکثر تا 4 ملیونه .
---------- Post added at 06:48 AM ---------- Previous post was at 06:45 AM ----------
lالبته در تمرینات تیر اندازی در باشگاه های تیر اندازی هم ازش استفاده میشه
الان دیگه سلاح سرد هم نمیزارن حمل کنی چه برسه به گرم. حکم جفتشم یکیه![]()
دوستان توی پست های قبل هم اشاره کردند .هر فرد ایرانی میتونه 1- یک تفنگ گلوله زنی برای شکار های بزرگ 2- یک تفنگ ساچمه زنی برای شکار پرنده ها 3- یک تفنگ خفیف کالیبر 22 برای تمرین تیر اندازی
یعنی باید مجوزشو داشته باشی دیگه؟
چون رادان ... گفت بعد از حادثه میدون کاج حمل سلاح سرد هم ممنوعه
البته بحث تفنگ های شکاری بحش با سلاح سرد که آلت قتالس فرق میکنه. گرفتن سلاح شرایط سختی نداره فقط نباید سابقت خراب باشه و کارت پایان خدمت داشته باشی و یه چیزایی تو این مایه
من یکی از دوستام دو روز پیش یه تفنگ دست کش ( شات گان) خرید . الان هم پی مجوزش هست . قوانین به همون صورت قبلیه
می گم من چند تا سوال داشتم
1- قیمت هر کدوم از این کپسول های co2 به چه صورته و ایا قابل شارژه یا باید یکی دیگه بخری و در بازار موجود هست یانه
2- تیر هاش همون تیر های تفنگ بادی یا فرق میکنه؟
3- اصلا جایی گیر میاد چون انگار خیلی مجاز نیست![]()
با تشکر
دونه 3 چوقه قابل شارژ هم نیست آره تو بازار هم میتونی پیدا کنی اینترنتی هم اگه اشتب نکنم میتونی بخری
تیرهاش ساچمه های گرد فولادیه دقیقا مثل ساچمه های بلبرینگ
من با 2-3 تاشون تیر اندازی کردم قدرتشون خیلی خوبه البته به شرط اینکه برای شکار گراز نخوای ازشون استفاده کنی ! : دی
جمع و جور و باحال هم هستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)