اگر فاکتورهای دیگری هم واسه انتخابتون اضافه میکردید میشد بهتر پیشنهاد داد. صرفا تاچ عالی و حساس دلیل خوبی برای ترجیح دادن ویو و مایلسون بر همدیگه نیست! چندتا فاکتور دیگه رو هم بنویسید اونوقت خیلی راحت میشه گفت کدوم در مجموع برای شما بهترینه.
اگر فاکتورهای دیگری هم واسه انتخابتون اضافه میکردید میشد بهتر پیشنهاد داد. صرفا تاچ عالی و حساس دلیل خوبی برای ترجیح دادن ویو و مایلسون بر همدیگه نیست! چندتا فاکتور دیگه رو هم بنویسید اونوقت خیلی راحت میشه گفت کدوم در مجموع برای شما بهترینه.
واقعا هیچ فاکتور دیگه ای ندارم مثلا سیستم عامل بادا خیلی رون بود و خیلی هم کاربر پسنده واقعا سیستم عامل خوبی داره از اون ور اندرویدم خوبه نرم افزارم براش بیشتره
شکل ظاهری هم برام خیلی مهم که به نظرم میلستون قشنگ تره
gps هم هست
دیگه lcd بزرگ
مشکل اصلی من اینه که نمیخوام همینجوری که یک جارو لمس میکنم سریع یک برنامه اجرا بشه تو وایلد فایر که کار کردم خیلی اذیت میکرد تاچش ادم رو ,ولی تو ایفون اصلا اینجوری نیست اصلا امکان نداره شما اشتباهی یک جا رو کلیک کنید
همون ویو 2 برات عالیه gps رو هم یه شرکت بزرگ قراره براش ارایه بده
مشکل خاصی برات پیش نمیاد اینو بخری
میلستون کم کم باید منسوخ شه![]()
voodoo یه نرم افزار برای لگ فیکس فرویو (ورژن 2.2 آندروید) هست!
درابتدا مایلستون رو که میخرید چون روش ایکلایر(آندروید 2.1) نصب هست باید اونو آپدیت کنید! میتونید این کار رو بصورت دستی انجام بدید یا یه جای مطمئن ببرید تا براتون انجام بده!
با توجه به امکانات مورد نیازتون بهترین رام فرویو که بدردتون میخوره رو انتخاب و گوشی رو آپدیت کنید.
بعد هم که خود voodoo توضیحاتی داره که برای لگ فیکس ازش استفاده کنید!
سری droid تنها سری مورد توجه موتورولا هست! و مایلستون هم از سری droid هست!میلستون کم کم باید منسوخ شه![]()
پس حالا حالاها موتورولا ساپورتش میکنه.
کدوم میلستون !! 1 یا 2![]()
جدیدا" مد شده تو بخش مشاوره همه پیشنهاد میدن ویو![]()
htc_legend خوبه ارزون ترم هست ؟
شما کماکان همون ویو رو پیشنهاد بده !
نمیخواد زمان منسوخ شدن گوشی غولی مثل milestone رو تعیین کنی
دوست عزیز اگه بین Wave ها (1 یا 2) و مایلستون 2 گیر کردید , انتخاب مایلستون 2 انتخاب صحیح تریه
اگه میتونید تا اومدن DROID 2 Global صبر کنید یا کسی رو دارید که میتونه اینو از خارج براتون تهیه کنه این فوق العاده ست ! بهترین گوشی موتورلا هستش ...
در ضمن به نظر من موتورولا در حال حاضر با کلاس ترین گوشی توو ایران هست ! چون از آیفون بگیر تا گلکسی تا HTC هر کدوم به یه طریق مخصوص به خودش خز شدن ! اگه کلاس گوشی براتون اهمیت زیادی داره
مایلستون یک یا بهتره بگیم droid x مد نظرشون هست.مایلستون 2
در مورد کلاس هم باید بگم ابتدا ورتو، بلک بری، آیفون و بعد موتو!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)