فرمت هاردت چیه؟!
فرمت هاردت چیه؟!
1-اول مطمئن شو که توی منوال تی ویت نوشته تا چند گیگ ساپورت؟ محدودیت نذاشته باشه
2-مطمئنی FAT32 هستی . 95% دستگاه ها فقط از این فرمت قدیمی پشتیبانی میکنند
باتشکر از دوستان . هاردم fat32 هست .و دفترچه تلویزیون رو نگاه کردم چیزی در باره محدودیت پیدا نکردم. چند ساعت پیش دوباره امتحان کردم . هارد موردشناسایی قرار نمیگیره و بوق ممتد میزنه!
شما یک کار میتونی بکنی(اگه برات مقدوره)
پارتیشن بندی هاردت رو پاک کن و یک پارتیشن 4 گیگی fat32 بساز.بقیه اش رو ول کن.(باقیشو بزار فضای پارتشن نشده باقی بمونه)
اگه شناخت مشکل محدودیت گیگی داره وگرنه مشکل عدم شناسایی این مدل خاص مطرحه(مچ نبودن).
اگه بشناسه میتونی توی گیگ های دیگه باضریب 2 امتحان کنی:8-16-32.(قاعدتن بیشتر از32 نمیشناسه). توی هر گیگی که اررور دوباره راه افتاد مضرب قبلت صحیحه
اگه تلویزیونت تعویض درایو رو ساپورت میکنه(مثلن بهش یگی روی C بریزه یا روی D) بر اساس اون عدد هاردت رو به چند پارتیشن با همون سایز دربیار.(مثلن 10تا 16)
اگه تعویض درایو رو ساپورت نمیکنه میتونی یک درایو با اون عدد بسازی وبقیه هاردت هم به دلخاه به وضع سابق در بیاری(مثلن یک 16 , و یک 200 گیگ)(که از پارتیشن کوچک برای تلویزیون استفاده کنی واز باقیش برای کامپیوتر ودیگر استفادهها)
باز هم تاکید میکنم اصلن معلوم نیست جواب بده یا نه اگه خودت دلت میخاد امتحان کن
ضمنن توی دستگاههای پرتبل جدید این مشکل با EXfat مرتفع شده
موفق باشی
111111111111111111111111
من فکر کنم به خاطر تفاوت در آمپر مورد نیاز هارد و آمپری که ال سی دی میده باشه! من با دی وی دی سونی مدل 728 امتحان کردم usb میشناسه اما هارد transcend رو نه! دفترچه رو که خوندم نوشته بود رو پورت usb ماکسیمم 500mA میده و هارد رو دیدم زده 1.0A که واسه همین برقش تامین نمیشه!
دوست عزیز بوق ممتد هارد اکسترنال شما به علت ضعیف بودن ولتاژ برق دستگاه برای راه اندازی این مدل هارد اکسترنالتون هست
دو کار می توانید انجام دهید از یک کابل کوتاهتر استفاده کنید اگر جواب نداد
از یک هارد اکسترنال پاور دار استفاده نمایید
یکی از مزیتهایی هارد پاور دار اینه که بعضی دستگاها و سیستم ها با بعضی از مدلهای هارد بدون پاور مشکل دارند
و مزیته دیگرش اینه که امنیت دادها در صورت پیش آمدن مشکل جریان برق بیشتر حفض میشه
عیبش هم همینه که حمل و نقلش به آسونی بدون پاور نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)