تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: هارداکسترنال باآداپتوریابدون آداپتور

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

من یه مکستور 160 گیگ بدون آداپتور یه سالی هست دارم. تا بحال هم هیچ مشکلی باهاش ( با کامپیوتر) نداشتم جز اینکه ورودی usb تلویزیون lcd ، هارد اکسترنالم رو نمیشناسه!!! تو این فروم مطرح کردم هیچ کس کمکم نکرد
    فرمت هاردت چیه؟!

2. این کاربر از Grand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

sony 40 سری s . با فلش usb مشکلی نداره ولی هارد رو اصلا نمیشناسه . هارد اکسترنال دیگه ای ندارم که امتحان کنم.

1-اول مطمئن شو که توی منوال تی ویت نوشته تا چند گیگ ساپورت؟ محدودیت نذاشته باشه
    2-مطمئنی FAT32 هستی . 95% دستگاه ها فقط از این فرمت قدیمی پشتیبانی میکنند

4. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

1-اول مطمئن شو که توی منوال تی ویت نوشته تا چند گیگ ساپورت؟ محدودیت نذاشته باشه
    2-مطمئنی FAT32 هستی . 95% دستگاه ها فقط از این فرمت قدیمی پشتیبانی میکنند
    باتشکر از دوستان . هاردم fat32 هست .و دفترچه تلویزیون رو نگاه کردم چیزی در باره محدودیت پیدا نکردم. چند ساعت پیش دوباره امتحان کردم . هارد موردشناسایی قرار نمیگیره و بوق ممتد میزنه!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شما یک کار میتونی بکنی(اگه برات مقدوره)
    پارتیشن بندی هاردت رو پاک کن و یک پارتیشن 4 گیگی fat32 بساز.بقیه اش رو ول کن.(باقیشو بزار فضای پارتشن نشده باقی بمونه)
    اگه شناخت مشکل محدودیت گیگی داره وگرنه مشکل عدم شناسایی این مدل خاص مطرحه(مچ نبودن).

اگه بشناسه میتونی توی گیگ های دیگه باضریب 2 امتحان کنی:8-16-32.(قاعدتن بیشتر از32 نمیشناسه). توی هر گیگی که اررور دوباره راه افتاد مضرب قبلت صحیحه
    اگه تلویزیونت تعویض درایو رو ساپورت میکنه(مثلن بهش یگی روی C بریزه یا روی D) بر اساس اون عدد هاردت رو به چند پارتیشن با همون سایز دربیار.(مثلن 10تا 16)
    اگه تعویض درایو رو ساپورت نمیکنه میتونی یک درایو با اون عدد بسازی وبقیه هاردت هم به دلخاه به وضع سابق در بیاری(مثلن یک 16 , و یک 200 گیگ)(که از پارتیشن کوچک برای تلویزیون استفاده کنی واز باقیش برای کامپیوتر ودیگر استفاده‏ها)

باز هم تاکید میکنم اصلن معلوم نیست جواب بده یا نه اگه خودت دلت میخاد امتحان کن
    ضمنن توی دستگاه‏های پرتبل جدید این مشکل با EXfat مرتفع شده
    موفق باشی

7. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

sony 40 سری s . با فلش usb مشکلی نداره ولی هارد رو اصلا نمیشناسه . هارد اکسترنال دیگه ای ندارم که امتحان کنم.
    111111111111111111111111

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فکر کنم به خاطر تفاوت در آمپر مورد نیاز هارد و آمپری که ال سی دی میده باشه! من با دی وی دی سونی مدل 728 امتحان کردم usb میشناسه اما هارد transcend رو نه! دفترچه رو که خوندم نوشته بود رو پورت usb ماکسیمم 500mA میده و هارد رو دیدم زده 1.0A که واسه همین برقش تامین نمیشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

باتشکر از دوستان . هاردم fat32 هست .و دفترچه تلویزیون رو نگاه کردم چیزی در باره محدودیت پیدا نکردم. چند ساعت پیش دوباره امتحان کردم . هارد موردشناسایی قرار نمیگیره و بوق ممتد میزنه!
    دوست عزیز بوق ممتد هارد اکسترنال شما به علت ضعیف بودن ولتاژ برق دستگاه برای راه اندازی این مدل هارد اکسترنالتون هست
    دو کار می توانید انجام دهید از یک کابل کوتاهتر استفاده کنید اگر جواب نداد
    از یک هارد اکسترنال پاور دار استفاده نمایید

یکی از مزیتهایی هارد پاور دار اینه که بعضی دستگاها و سیستم ها با بعضی از مدلهای هارد بدون پاور مشکل دارند
    و مزیته دیگرش اینه که امنیت دادها در صورت پیش آمدن مشکل جریان برق بیشتر حفض میشه
    عیبش هم همینه که حمل و نقلش به آسونی بدون پاور نیست

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •