مرسی!دقیقا حق باهاته .منمیخوام یه کار کارشناسی شده انجام بدم که ضرر نکنم!!سعی کن در موردکاری که میخوای بکنی حسابی تحقیق بکنی که خدایی نکرده سرمایت سوخت نشه دوست عزیز
مرسی!دقیقا حق باهاته .منمیخوام یه کار کارشناسی شده انجام بدم که ضرر نکنم!!سعی کن در موردکاری که میخوای بکنی حسابی تحقیق بکنی که خدایی نکرده سرمایت سوخت نشه دوست عزیز
ببین دوست عزیز الان توی یکی از خیابونهای اصفهان تازه 2 تا نمایندگی زدن
یکی ادیداس یکی نایک از دکورشون کاملا مشخصه که حداقل حداقل بالای 20 تومن فقط خرج دکور کردن حالا اینکه نمایندگی توی این زمینه ها ساپورت میکنن یا نه رو من اصلا اطلاعی در موردش ندارم
همین مغازه رفیق من تقریبا 15 متره ولی نزدیک 30 میلیون جنس توشه(تازه فقط مردونه فروشه),بهم میگفت فقط نزدیک 10میلیون حساب دفتری داره
تزه جنس ارجینال گرون ترم هست
اینارو گفتم که بدونی 20.30 میلیون برای پوشاک پول زیادی نیست باید با کسایی که این کارن و تجربه دارن مشورت کنی همین دوستمون که گفتن بوتیک دارنم ازشون راهنمایی بخواه که کمکت کنن
به این مارک علاقه دارم وبه نظر من بسیار خوش فروشه.من همیشه لباس که می خوام بخرم سعی می کنم آرمانی باشه.
بهنظر من شما می تونین با ابن مقدار کارتون رو شروع کنین. به هر حال موفق باشید.
کسی نبود؟؟؟بابا راهنمایی کنید!اقای جویا شما هم که پیچوندی مارو؟![]()
حاجی واست PM زدم !!!
2 روز پیش !
=======
ویرایش :
اوه الان دیدم که به یکی دیگه PM زدم ، گفتم جوابی نداد !
Last edited by jooya; 31-12-2010 at 01:14.
من از یکی از دوستام که توی نمایندگی بنتون توی تهران کار میکنه پرسیدم شرایط گرفتن نمایندگی چیه ؟ گفتش بنتون که خیلی ساده میگیره ، به این صورت که برای بار اول 1 میلیارد تومن ازشون جنس میخری ! بعد از اون ، از نوبت بعدی جنس رو به صورت کیلویی میفروشند و هرچقدر فروحتی درصدشون رو بر میدارن ، قیمت ها و روزهای حراج هم با اونا باید هماهنگ باشه . اینم گفت که روزهایی که حراجه تا شبی 120 میلیون هم میفروشند ( اونایی که تهران زندکی میکنند و روزهای حراج بنتون رو دیدن باورشون میشه ، من خودم یه روز حراجش رفتم ، صندوقش صف 10-15 نفری داشت ، حواسم بود دیدم هر سه نفر روی هم 1 میلیون تومن جنس میخرن). بعد حالا فردی که نمایندگی بنتون رو گرفته میخواد نمایندگی آرمانی و دی اند جی رو هم بگیره که به همین دلیل اونام قراره بازرس هاشون رو از خارج بفرستند بازدید فروشگاه ها . حالا شما اگه فکر میکنی با 20-30 میلیون نمایندگی میدن بسم ا...
مرسی دوست من!!
خب من اطلاعات نداشتم فکر میکردم اینطوریه!البته اینیم که گفتم از روی معده نگفتم از یه بنده خدایی پرسیدم!
اگه تهران هستی بدو نمایندگی انرژی رو بگیر
بله...حتما...
یک برند هست که خیلی هم معروفه و البته جنساش گرونن...
من تو تهران فقط نمایندگی کفشش رو دیدم(تو پاسداران پایین پمپ بنزین)
یکی هم تو شهرک غرب شعبه داره!!!
همین دو تا!
ولی انصافا جنساش توپه! و خاص !
این هم لینک سایت خود انرژی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ba maram; 16-01-2011 at 22:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)