والا من این دو تایی که رفتم یکی اخریش زنده موند و دیگری هم وقتی اون سر زامبی رو از توی پرتال رد کرد هم پدرش و هم خودم مردن . سومیشو ندیدم اون چی میشه ؟![]()
والا من این دو تایی که رفتم یکی اخریش زنده موند و دیگری هم وقتی اون سر زامبی رو از توی پرتال رد کرد هم پدرش و هم خودم مردن . سومیشو ندیدم اون چی میشه ؟![]()
خوشحالم که بالاخره برای این بازی هم تاپیک زده شد.
بازیش خیلی قشنگ هست.اون چیزی که هیجان رو زیاد میکنه اینه که تنها وسیله زنده موندن فرار کردن و مخفی شدن هست نه اسلحه و این جور چیزا.
مخصوصا وقتی برای مخفی شدن از هیولاها توی کمد میریم و از لای در کمد میتونیم ببینیم که هیولا داره اتاق رو دنبالمون میگرده.کافیه فقط یک ثانیه چشم هیولا به کمدی که توش یا میزی که پشتش مخفی شدیم بیفته! یا وقتی که یه هیولا دنبالمون میکنه و از بدشانسی وارد یه اتاق خالی میشیم که محلی برای مخفی شدن نداره میتونیم با میز و صندلی و وسایل در رو مسدود کنیم تا هیولا نتونه وارد اتاق بشه و ضربه هایی که به در می کوبه تا در رو بشکنه که بعضی اوقات هم موفق میشه در رو بشکنه واقعا ترس رو به آدم منتقل میکنه.
بعضی از جاهای بازی بدون آهنگ دنبال میشه تا جو ترس رو بیشتر کنه. یا اینکه وقتی صدای جیغ و کمک ناگهانی از جایی میاد میتونیم صدای تند تند تپیدن قلب شخصیت بازی رو بشنویم یا اینکه از ترس زیاد دچار سرگیجه میشه که اینا واقعا روی بازی تاثیر میزاره و چیزای دیگه که خودتون باید تجربه کنین.
در کل به نظر من جزء سه بازی ترسناک تاریخ میتونه باشه.اگه بازی ترسناک دوست دارین اینو از دستش ندین.
4EV3Rپلفترم: PC
آقا این حجمش چقدرباید باشه من دانلودیشو گرفتم نصب کردم اجرانمیشه کرک هم ریختم ممنون میشم بگین حجمش چقدرباید باشه....
يكي از ايراداتي كه gamespot به بازي گرفته گرافيك تعطيل و تاريخ مصرف گذشته بازي هست
يعني اينقدر داغونه گرافيكش ؟
مبارکت باشه ،فقط امیدوارم مثل من پشیمون نشی .
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
داغون ؟
گرافیکش واسه نسل قبله .
به نظر من گرافیکش معمولیه ولی ضعیف نیست!(من نسل قبل همچین گرافیکی ندیدم)
بعدشم تو این تاریکی کی جایی رو میبینه!
حتما بگیرید گیمش خوبه!
اگه کسی سیستم مورد نیازشو میگفت عالی میشد
والا حجم فایل iso اون که من دانلود کردم کلا 986 مگ بود در ضمن پچ 1.1 رو بریز مشکلت حل میشه و اگه کد خواست 14 تا عدد 1 بده درست میشه و اینکه سیستمه پایینی میخواد حتی با کارت گرافیک 64 هم جواب میده)
اگه دنبال گرافیک هستی به نظرم بازی نکنی بهتره چون خیلی ضعیفه گرافیکش و ممکنه اولش تعجب کنی.اما اگه دنبال ترس و هیجان زیاد هستی فکر میکنم اگه بازی نکنی یکی از ترسناک ترین بازی ها رو از دست دادی.
آره گرافیکش خوب نیست ولی قابل تحمله. اگه اونم خیلی خوب بود که 8.5 نمی گرفت 9 می گرفت!يكي از ايراداتي كه gamespot به بازي گرفته گرافيك تعطيل و تاريخ مصرف گذشته بازي هست
يعني اينقدر داغونه گرافيكش ؟
صد در صد ضرر نمی کنی. اگه بازی سبک ترسناک دوس داری از بهترین هاستمن كه اينترنتي سفارش دادم همراه با penumbra باهم بيارن ببينم چيه اين بازي
كه خيلي از سايت ها اون رو يكي ار ترسناك ترين بازي هاي تاريخ بازي هاي رايانه اعلام كردن
به نظرم از نظر ترسناکی مثلا نسبت به اویل 5 خیلی سطحش بالاتره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)