حالا گیریم که اصلا 1055 قویتر باشه خب مگه چقدر قویتره که سوکت 930 ر. فدای 1055 کنیم؟
همیشه نباید مدرکه ما بنچ باشه گاهی هم باید ببینیم چه cpu ارزش بیشتری داره و اینده دار تر هست.
حالا گیریم که اصلا 1055 قویتر باشه خب مگه چقدر قویتره که سوکت 930 ر. فدای 1055 کنیم؟
همیشه نباید مدرکه ما بنچ باشه گاهی هم باید ببینیم چه cpu ارزش بیشتری داره و اینده دار تر هست.
اتفاقا یکی از فاکتورهای مهم من هم کارایی مادربورد و سوکت آن و قابلیت ارتقا مناسب در آینده است. حالا از این نظرا سوکت AM3 بهتره یا LGA1156حالا گیریم که اصلا 1055 قویتر باشه خب مگه چقدر قویتره که سوکت 930 ر. فدای 1055 کنیم؟
این انحصارAM3 توی چینش crossfire بدجوری حال آدمو میگیره![]()
منظوره من 1366 هست.اون سیستمی هم که پیشنهاد دادم 1366 بود.
از نظره ارتقا 1366 خیلی مناسبه و تا 6 هسته ای قابلیت داره
دوستان من که الان تا یه ماهه دیگه به خاطر امتحانات ترم زیاد سر کامپیوتر نمیرم. به نظرتون بهتر نیست تا اون موقع صبر بدم شاید اون موقع سری جدید cpu های AMD هم بیاد(سری بلدوزر) و بازار تکونی خورد؟؟؟
کسی نمیدونه این سری بلدوزر کی میاد و ارزش صبر کردن داره؟؟؟ معلوم نیست با چه سوکت هایی هماهنگ باشه؟؟
Last edited by hellfire; 29-12-2010 at 20:10.
ولی میگفتن که اول 2011 میاد، هنوز معلوم نیست که سوکتش چی باشه؟ با AM3 هماهنگی دارن؟
خبر هایی از AM3+ هست ولی نمیدونم که با AM3 هماهنگی دارن یا خیر.ولی میگفتن که اول 2011 میاد، هنوز معلوم نیست که سوکتش چی باشه؟ با AM3 هماهنگی دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)