تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 35

نام تاپيک: چه پرینتر و اسکنری بگیرم که کیفیت مطلوبی برای یه خدمات کامپیوتری داشته باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام آقا ممنونم از جواب مشتیت!!!
    اولا که کپی نمیخوام، دارم.داشتن یه کپی دیگه بدم نیستا ولی ترجیح میدم به جای داشتن یه کپی زاپاس اون هزینه رو صرف بالا بردن کیفیت همین سه دستگاه (پرینتر سیاه و سفید و رنگی و اسکنر) بکنم.
    این قضیه adfچیه؟!!
    اگه واقا این 7340 خرجش کم باشه و این سه دستگاه رو داشته باشه و همزمان پاسخگوی نیاز پرینت و اسکن من باشه عالیه ولی قیمت پایینش با وجود ضمیمه کردن سه دستگاه منو میترسونه که یه اشکالی حتما داره؟!
    با حرفایی که زدی اون 2014 رو بیخیال میشم! لازمه بگم من یه دستگاه 1006 دارم که هنوز یه سال نشده باهاش دارم کار میکنم البته زیادم کار نکشیدم ازش اونو میخوام بدم به دوستم که یه پرینتر قویتر بخرم با این اوصاف پرینتری که معرفی میکنید باید خیلی قویتر از 1006 باشه.
    کانن والا نمیدونم چی هست ولی با چند نفر که مشورت کردم گفتن دور سامسونگ رو خط بکش و فقط کانن و اچ پی بخر!
    واسه پرینتر رنگی A3 اگه باشه که عالی میشه.اونقد که نیاز یه خدمات کامپیوتری کوچیک رو بر طرف کنه شاید هفته ای 50 تا!
    ببین من نهایتا میتونم یه میلیون به این دستگاه ها اختصاص بدم حالا 200 تومان بالا پایین هم باشه فرقی نمیکنه!
    اگه 400 تومان برای اسکنر و پرینتر سیاه سفید خرج بشه نهایتا میمونه 600 تا 800 تومان! پرینتر رنگی هم برام مهمه که لیزری باشه.
    زنده باشی!

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

دوست عزيزم از اول بهت بگم من تجربيات شخصي خودمو ميگم و تصميم با خودته.
    اولين مطلب كه خيلي مهمه درباره اون پرينتر 2014 كه گفتي. اگه اين پرينتر سالم باشه و از سالم بودنش اطمينان داشته باشي 120 كه هيچي من خودم 140 نقدي ازت ميخرم. بدون هيچ شكي با كله اون پرينتر رو بگير و حتي سوال هم نپرس. از خوب بودن اون پرينتر حتي دست دومش هرچي بگم كمه.
    اگر اون پرينتر رو گرفتي كه مشكل ليزري سياه و سفيد حل ميشه تا روزي 1000 تا پرينت هم من خودم برات ضمانتشو ميكنم. ميمونه رنگي كه بايد جوهري بگيري و اگر كار زيادي نداشته باشي و تعداد برگ هاي بالايي در طول روز نداشته باشي تمام جوهر افشان ها كارتو راه ميندازه كه به نظر شخصي من يكي از مدل هاي اچ پي رو انتخاب كن اگر هم a3 بخواي بزني كه دو مدل 7000 و 7103 مدل هاي خوبي هستن. اسكنر هم مدل اچ پي ميتوني خوبشو با حدود 120 بگيري كه يك عمر برات كار ميكنه. تنها مشكلي كه پيدا ميكني اينه كه ديگه دستگاهي براي كپي نداري. اگر كپي برات خيلي مهمه يا بايد يه دستگاه ليزري سياه و سفيد چند كاره بگيري مثل دستگاه 1522nf كه دستگاه خيلي خوبيه يا اينكه يك كپي تك كاره بگيري مثل شارپ 204 يا 5516 كه البته قيمت بالايي دارن.
    باز هم هر كمكي از دستم بر بياد در خدمتم. ميتوني تلفني هم باهام تماس بگيري راهنماييت كنم.

3. این کاربر از payam hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بدون هيچ شكي با كله اون پرينتر رو بگير و حتي سوال هم نپرس. از خوب بودن اون پرينتر حتي دست دومش هرچي بگم كمه.
    چه جوری چکش کنم که سالمه یا نه گویا این دستگاه ها سریالی دارن که میگن چه مدت برات کار میکنه میشه در این مورد راهنمایی کنی که بدون اینکه سرم کلاه بره بتونم چکش کنم؟
    ميمونه رنگي كه بايد جوهري بگيري و اگر كار زيادي نداشته باشي و تعداد برگ هاي بالايي در طول روز نداشته باشي تمام جوهر افشان ها كارتو راه ميندازه
    یعنی جوهر افشانو واسه خدمات کامپیوتری سفارش میکنی، پرینترای جوهر افشان علاوه بر داشتن دردسر زیاد برای شارژ کردن هزینه زیادی هم داره که فکر نیکنم برای خدمات کامپیوتری نمیصرفه!
    یه پرینتر لیزری با کیفیت از سری hp تو رنج 800 که ماهانه حداقل 3000 برگ پرینت بگیری چی میتونه باشه؟
    فعلا پرینتر رو حل کنم در مورد اسکنرم بحت میکنیم!!!
    دوست عزیز ممنونم که تجربیتتو در اختیار من گذاشتی.
    عزت زیاد

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام آقا ممنونم از جواب مشتیت!!!
    اولا که کپی نمیخوام، دارم.داشتن یه کپی دیگه بدم نیستا ولی ترجیح میدم به جای داشتن یه کپی زاپاس اون هزینه رو صرف بالا بردن کیفیت همین سه دستگاه (پرینتر سیاه و سفید و رنگی و اسکنر) بکنم.
    این قضیه adfچیه؟!!
    اگه واقا این 7340 خرجش کم باشه و این سه دستگاه رو داشته باشه و همزمان پاسخگوی نیاز پرینت و اسکن من باشه عالیه ولی قیمت پایینش با وجود ضمیمه کردن سه دستگاه منو میترسونه که یه اشکالی حتما داره؟!
    با حرفایی که زدی اون 2014 رو بیخیال میشم! لازمه بگم من یه دستگاه 1006 دارم که هنوز یه سال نشده باهاش دارم کار میکنم البته زیادم کار نکشیدم ازش اونو میخوام بدم به دوستم که یه پرینتر قویتر بخرم با این اوصاف پرینتری که معرفی میکنید باید خیلی قویتر از 1006 باشه.
    کانن والا نمیدونم چی هست ولی با چند نفر که مشورت کردم گفتن دور سامسونگ رو خط بکش و فقط کانن و اچ پی بخر!
    واسه پرینتر رنگی A3 اگه باشه که عالی میشه.اونقد که نیاز یه خدمات کامپیوتری کوچیک رو بر طرف کنه شاید هفته ای 50 تا!
    ببین من نهایتا میتونم یه میلیون به این دستگاه ها اختصاص بدم حالا 200 تومان بالا پایین هم باشه فرقی نمیکنه!
    اگه 400 تومان برای اسکنر و پرینتر سیاه سفید خرج بشه نهایتا میمونه 600 تا 800 تومان! پرینتر رنگی هم برام مهمه که لیزری باشه.
    زنده باشی!
    اولين مطلب كه خيلي مهمه درباره اون پرينتر 2014 كه گفتي. اگه اين پرينتر سالم باشه و از سالم بودنش اطمينان داشته باشي 120 كه هيچي من خودم 140 نقدي ازت ميخرم. بدون هيچ شكي با كله اون پرينتر رو بگير و حتي سوال هم نپرس. از خوب بودن اون پرينتر حتي دست دومش هرچي بگم كمه.

ميمونه رنگي كه بايد جوهري بگيري و اگر كار زيادي نداشته باشي و تعداد برگ هاي بالايي در طول روز نداشته باشي تمام جوهر افشان ها كارتو راه ميندازه كه به نظر شخصي من يكي از مدل هاي اچ پي رو انتخاب كن اگر هم a3 بخواي بزني كه دو مدل 7000 و 7103 مدل هاي خوبي هستن.
    خب بنده هم اصلا و ابدا از بدي 2014 نگفتم همش تعريف بود!
    ولي روي نظرم هستم چون من تو كار تعميرات هستم و مي دونم دستگاه دست دوم چطوره.
    در مورد 7340 هيچ مشكلي نداره بيس دستگاه همون 2140 برادر هست و توي تستي كه من خودم كردم 2500 برگه رو پشت سرهم پرينت كرده مشكلي نداره.
    حالا مي توني از نمايندگيش هم بپرسي!!!
    adf يا اتوماتيك داكيومنت فيدينگ!
    يا تغذيه خودكار كاغذ كه 20 تا برگه بخواي كپي بگيري نياز نيست يكي يكي درب اسكنر رو باز كني و كپي بگيري.
    20 تا رو مي ذاري توي adf بعد خودش مي بره داخل و اسكن مي كنه.
    اگه تك كاره سنگين از برادر بخواي هم 5340D كه پشت و رو چاپ مي كنه مناسبه. حالا از برندهاي ديگه دوستان پيشنهاد بدهند.

a3 رنگي هم موافقم براي استفاده كم 7103 از hp جواب مي ده هم هزينه شارژ پايين هم نگه داري راحتي داره.

6. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این مشخصات اون پرینتر اچ پی 2014 دست دومیه که گفتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این توضیحات و اگه چکش کنم سالم باشه به نظرتون بخرمش یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من هنوز نمیدونم پرینتر رنگی جوهر افشان بگیرم یا لیزری؟
    آخه میگن لیزری خرجش کمتره و دردسر کمتری داره...
    ولی جوهر افشان قیمت خرید کمتره کیفیت بهتری نسبت به لیزری داره...
    به نظر شما کدوم گزینه برای کار من بهتره؟!

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این مشخصات اون پرینتر اچ پی 2014 دست دومیه که گفتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این توضیحات و اگه چکش کنم سالم باشه به نظرتون بخرمش یا نه؟
    14885 مرتبه بهش دستور چاپ دادن ميانگين هر كدومش 5 تا برگه بوده جمعا 84762 برگه زده
    225 مرتبه برگه در ورودي برگه جم شده(گير كرده) كه ممكنه توي قسمت كاغذ كش مشكلي داشته باشه.
    خيلي زياد كار كشيدن ازش مي دوني 84000 برگه چقدره؟ يعني 160 تا بسته كاغذ!
    مگه در يه صورت بهش بگي برام تا 1-2 هزار تا برگه ضمانتش كن.
    ديگه انتخاب خودت ببين براي چي مي خواد بفروشش .
    من نظرم رو گفتم بالا ولي اصرار نمي كنم!
    دوستان من هنوز نمیدونم پرینتر رنگی جوهر افشان بگیرم یا لیزری؟
    آخه میگن لیزری خرجش کمتره و دردسر کمتری داره...
    ولی جوهر افشان قیمت خرید کمتره کیفیت بهتری نسبت به لیزری داره...
    به نظر شما کدوم گزینه برای کار من بهتره؟!
    خب اگه A3 مي خواي جوهر افشان.
    كي گفته خرج ليزري كمه هر بار شارژ 100-150 تومن بايد براش بذاري كنار.
    استفاده زيادي هم كه نداري كيفيتش هم خيلي بالاست.
    براي كار شما همين 7103 خوبه.

10. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من نظرم رو گفتم بالا ولي اصرار نمي كنم!
    ممنونم خیلی عالی بود!
    كي گفته خرج ليزري كمه هر بار شارژ 100-150 تومن بايد براش بذاري كنار.
    پس پرینتر لیزری چه مزیتی نسبت به رنگی داره که قیمتش میره بالا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

دوست عزيزم اون 2014 حدودا زياد كار كرده ولي براي اين پرينتر چيز خاصي نيست. به عنوان تعمير كار پرينتر اچ پي توصيه ميكنم اگر از قسمت كاغذ كش، فيوزينگ و ترنسفر دستگاه مطمئن هستي بگيرش. اگر هم نميخواي بگيرش بده به من. به درد من كه خيلي ميخوره.

توصيه من براي جوهر افشان به علت بالا پايين بودن كارت بود. من خودم معتقد هستم دستگاه جوهر افشان نسبت به كليه دستگاه ها ضعيفتر و پر درد سر تر هست ولي در نظر بگير كه دستگاه ليزري رنگي هم قيمت شارژ و خود كارتريجش ارزون نيست. در ضمن شما با دستگاه ليزري فقط روي كاغذ 80g ميتوني چاپ كني و ديگه نميتوني عكس يا كارهاي ديگه انجام بدي.

13. این کاربر از payam hero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

فيوزينگ و ترنسفر دستگاه مطمئن هستي بگيرش
    چجوری مطمئن شم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •