سلام آقا ممنونم از جواب مشتیت!!!
اولا که کپی نمیخوام، دارم.داشتن یه کپی دیگه بدم نیستا ولی ترجیح میدم به جای داشتن یه کپی زاپاس اون هزینه رو صرف بالا بردن کیفیت همین سه دستگاه (پرینتر سیاه و سفید و رنگی و اسکنر) بکنم.
این قضیه adfچیه؟!!
اگه واقا این 7340 خرجش کم باشه و این سه دستگاه رو داشته باشه و همزمان پاسخگوی نیاز پرینت و اسکن من باشه عالیه ولی قیمت پایینش با وجود ضمیمه کردن سه دستگاه منو میترسونه که یه اشکالی حتما داره؟!
با حرفایی که زدی اون 2014 رو بیخیال میشم! لازمه بگم من یه دستگاه 1006 دارم که هنوز یه سال نشده باهاش دارم کار میکنم البته زیادم کار نکشیدم ازش اونو میخوام بدم به دوستم که یه پرینتر قویتر بخرم با این اوصاف پرینتری که معرفی میکنید باید خیلی قویتر از 1006 باشه.
کانن والا نمیدونم چی هست ولی با چند نفر که مشورت کردم گفتن دور سامسونگ رو خط بکش و فقط کانن و اچ پی بخر!
واسه پرینتر رنگی A3 اگه باشه که عالی میشه.اونقد که نیاز یه خدمات کامپیوتری کوچیک رو بر طرف کنه شاید هفته ای 50 تا!
ببین من نهایتا میتونم یه میلیون به این دستگاه ها اختصاص بدم حالا 200 تومان بالا پایین هم باشه فرقی نمیکنه!
اگه 400 تومان برای اسکنر و پرینتر سیاه سفید خرج بشه نهایتا میمونه 600 تا 800 تومان! پرینتر رنگی هم برام مهمه که لیزری باشه.
زنده باشی!

.gif)
جواب بصورت نقل قول
.gif)