تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: بین پارس elx و 206 sd v8 گیر کردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام به نظر من هم 206 بگیر چون هم مصرفش کمه هم نسبت به پارس به روز تره

2. این کاربر از chichaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alonestar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    56+6

پيش فرض

باسلام به نظر من الان باید پول ماشینی رو داد که سوختش کمتر و راحتی اون بیشتر باشه من به شخصه 206 sdرو ترجیح میدم حتی با اینکه پژو پارس خصوصا ای ال ایکس ماشین خوبیه.

4. این کاربر از alonestar69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

به شخصه پارس بیشتر از نظر ظاهری دوست دارم. کلا ماشین های بزرگ جادار ترو بیشتر می پسندم تا ماشین های کوچیک. اما از اون طرف قیمت بالاتر elx و مصرف بالاتر منو به شک می ندازه .به سمت 206 می کشونه
    بر عکس نظر دوستان که بسیار محترمه (حتی با اینکه خودم Sd دارم ) اما به هیچ وجه مخصوصا به شما پیشنهاد نمیکنم به خاطر جمله بالا و بحث جاداری ) .. این ماشین بیشتر از اون چیزی که فکر میکنید خفست و برای سرنشینان به شدت احساس آشفتگی ایجاد میکنه .. مخصوصا اگر شما قبلا از ماشینهای جادار استفاده کردید شدیدا این موضوع آزارتون میده(کاملا حرف من رو جدی بگیرید و به این بسنده نکنید که برای تست یه لحظه داخلش بشینید بلکه باید حداقل یه ساعت داخل ماشین باشید ) و از لحاظ موتوری بر عکس اون چیزی که در کاغذ ازش صحبت میشه در عمل بنده نمیتونم صحبت دوستان رو بپذیرم و حتی شتاب پایین شما رو آزار میده .. نمیگم ماشین بدیه ولی در این رنج با تمام بدیهای پرشیا .. اگر ملاک خرید باشه ترجیح میدم و در آخر باید تاسف خورد که چرا مجبوریم بین این ماشینها انتخاب کنیم

6. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوست عزیز کاملا با شما مخالفم و بدون تعصب هم میگم!
    هر چیزی بزرگ بود نشون دهنده این نیست خیلی خوبه!
    به شخصه در کابین جلو 206 بسیار راحت ترم.کاملا ارگونومی در 206 بیشتر حس میشه.وقتی که پشت این اتاق 405 پارس میشینم احساس افتادگی و فرو رفتگیرو حس میکنم!دید بسیار عالیتر برام مشهوده. بله حرف شما در مورد قسمت عقب هرچند که قابل تحمله حداقل برای من! درسته!چون پلترمه 206 اصلا سدان نیست!
    وقتی داخل پارس میشینی کاملا چیدمان دکمه های افتضاح نسبت به یه خودرو بروزتر مشهوده .دسترس بودن سیستم صوتی پنل بخاری و ...
    البته این موارد از دید خیلی ها پنهانه و اهمیت نمیدن!
    البته این حقیقت هم هست و مثل اینه که شما بگین من وقتی پشت رنو میشینم بیشتر لذت میبرم تا ال90!!!
    یا بگین وقتی پشت پراید میشینم بیشتر لذت میبرم یا ارگونومی بیشتری داره نسبت به ریو!!!
    مطمعنا تو این فاصله هایی که شرکت ماشین رو تولید میکنه پیشرفت میکنه!
    همه اینها بدور شما امنیت رو فدایه چی میکنید؟
    این پلت فرم پارس یا پدرشون 405 باید خیلی وقت پیش از بین رفته بود در ایران.
    حتی همین 206 هم دیگه داره خارج میشه و باید جایگزینش بیاد و مطمعنا بهتر از قبل.
    موتور این مدل 206 هم هرچقدر باشه از موتور پارس سال کمتر نیست البته در صورت سلامت چون ممکنه ماشین شما ایرادی داشته باشه.
    موتور پارس سال مصرف بهتری داره نسبت به قبلیها ولی باز هم کمی بیشتره مصرفش!
    با قیمت پارس سال میشه رویه ورنا 1600 هم فکر کرد که هم کیفیت بهتری داره و هم موتور بروزتر و کم مصرفتر!
    اما در کل به عنوان راهنمایی به دوستمون که تاپیک باز کردن:
    اگر که میتونید با فضایه سرنشین عقب کمتر کنار بیاین وی8 گزینه خوبیه و در غیر این صورت همون پارس سال رو انتخاب کنید و اما مورد دیگه همیشه پول بیشتر یک ماشین تو ایران نشون دهنده بهتر بودن نیست! نمونش پارس 405! و یا پارس سمند EF7 و یا TU5 و ...
    در کل بازم اگر نظرتون رویه فضایه بیشتر نگاهی هم به یمند EF7 بندازین بد نیست!
    Last edited by total_overdose; 28-12-2010 at 00:31.

8. 3 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

به شخصه در کابین جلو 206 بسیار راحت ترم.کاملا ارگونومی در 206 بیشتر حس میشه.وقتی که پشت این اتاق 405 پارس میشینم احساس افتادگی و فرو رفتگیرو حس میکنم!دید بسیار عالیتر برام مشهوده. بله حرف شما در مورد قسمت عقب هرچند که قابل تحمله حداقل برای من! درسته!چون پلترمه 206 اصلا سدان نیست!
    وقتی داخل پارس میشینی کاملا چیدمان دکمه های افتضاح نسبت به یه خودرو بروزتر مشهوده .دسترس بودن سیستم صوتی پنل بخاری و ...
    البته این حقیقت هم هست و مثل اینه که شما بگین من وقتی پشت رنو میشینم بیشتر لذت میبرم تا ال90!!!
    یا بگین وقتی پشت پراید میشینم بیشتر لذت میبرم یا ارگونومی بیشتری داره نسبت به ریو!!!
    موتور این مدل 206 هم هرچقدر باشه از موتور پارس سال کمتر نیست البته در صورت سلامت چون ممکنه ماشین شما ایرادی داشته باشه.
    با قیمت پارس سال میشه رویه ورنا 1600 هم فکر کرد که هم کیفیت بهتری داره و هم موتور بروزتر و کم مصرفتر!
    اگر که میتونید با فضایه سرنشین عقب کمتر کنار بیاین وی8 گزینه خوبیه و در غیر این صورت همون پارس سال رو انتخاب کنید و اما مورد دیگه همیشه پول بیشتر یک ماشین تو ایران نشون دهنده بهتر بودن نیست! نمونش پارس 405! و یا پارس سمند EF7 و یا TU5 و ...
    ممنون از نظرت
    اما رفیق بنده اصلا قصد مقایسه دو ماشین پارس و 206 رو نداشتم . نظر شخصیم رو رگفتم (دوستان در همین تاپیک یادشونه که مدتی پیش قصد خرید ماشین رو داشتم و نهایت به 206 Sd رسیدم ) حالام یکم زیر قیمت دارم ردش میکنم ..
    بهرحال سلیقه دوستمونه .. اما به هیچ وجه به شخصه 206 Sd رو هم لایق قیمتش نمیدونم دقیقا مثل پرشیا .. و ضعفهای زیادی داره
    باز میگم چقدر بده که آدم بخواد بین این ماشینها انتخاب کنه اما ایرانی باید بسوزه و بسازه

10. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hostironi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اکثرا نمی دونم چرا همش در مورد پارس معمولی صحبت کردن.
    در صورتی که من 'گفتم elx
    در هر صورت من چیزی که امار گرفتم از لحاظ خرابی هر دو مساوی بودن و یک مقدار شانسی هم هست
    فقط موند مصرف سوخت که برای من در ماه همون ماهی 20-30 تومن اختلاف ایجاد می کنه که برام مهم نیست
    پس تصمیم گرفتم همون پارس elx صفر بگیرم.

داره خودمونی میشه hostironi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هم 206 هم پارس تست کردم به شخصه صندلی جلوشون راحتتر بودم. پشت فرمون پارس یه مقدار بهتر.
    اما در مورد صندلی پشت پارس کاملا راحت بودم حتی 4 نفر هم یه بار سوار شدیم
    اما صندلی عقب 206 کلا راحت نیست اگه 2 نفر هم بشینن سخته بازم. یه جوریه کلا حس خوبی نمی ده. اگه 3 نفر که پشت بشینن لح می شن. همینطور که اینم تست شد و تا برسیم مقصد لح شدیم
    وگرنه از لحاظ خانواده 3 نفره هستیم و خود منم وزنم 85 و قدم 175 هست. مشکلی با 206 هم ندارم. اما موضوع اینه ابهت پارس بیشتر می پسندم و قضیه دلی هست. فقط می خواستم ببینم از لحاظ خرابی یا مصرف سوخت بیچارم نکنه. که انگاز زیاد توفیری ندارن

بازم می گم نظر من روی elx هست. از سمند هم خوشم نمی یاد

13. این کاربر از hostironi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

هم 206 هم پارس تست کردم به شخصه صندلی جلوشون راحتتر بودم. پشت فرمون پارس یه مقدار بهتر.
    اما در مورد صندلی پشت پارس کاملا راحت بودم حتی 4 نفر هم یه بار سوار شدیم
    اما صندلی عقب 206 کلا راحت نیست اگه 2 نفر هم بشینن سخته بازم. یه جوریه کلا حس خوبی نمی ده. اگه 3 نفر که پشت بشینن لح می شن. همینطور که اینم تست شد و تا برسیم مقصد لح شدیم
    وگرنه از لحاظ خانواده 3 نفره هستیم و خود منم وزنم 85 و قدم 175 هست. مشکلی با 206 هم ندارم. اما موضوع اینه ابهت پارس بیشتر می پسندم و قضیه دلی هست. فقط می خواستم ببینم از لحاظ خرابی یا مصرف سوخت بیچارم نکنه. که انگاز زیاد توفیری ندارن

بازم می گم نظر من روی elx هست. از سمند هم خوشم نمی یاد __________________
    سلام
    من خودم 185 قدم هست و 88 کیلو وزن و به مراتب صندلی جلو تویه 206 بیشتر لذت میبرم هرچند نظر من اهمیت نداره. من خودم حقیقتا بیشتر از اینکه پشت 206 بشینم پشت پارس نشستم اصلا با اون راننده شدم ولی خوب تعصب بیجا ندارم چیزی که حس کردمو گفتم!
    خوب نظرتون محترم هست و ایشالله بخری و کیفشو ببری!

15. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

1

من 88 هر دو تا ماشینو روندم پدرم elxداره خودمم sd v8 سفارشی
    راستشو بخوای هر دوتاشون قابلیتهایی دارن

elx از لحاظ قدرت موتور وشتاب خیلی بهتر از sd هست(اینو از رو تجربه ای که داشتم میگم) ( در ضمن اگه تو جاده میخوای برونی واقعا حس خوبی داره بر خلاف sd که تو جاده واقعا کنترل نداره(با توجه به اینکه لاستیک سایز بزرگتر انداختم ولی تو سرعتای زیاد ادم احساس میکونه ماشین میخاد از زمین بلند بشه)
    ایرادهای elx
    صندلیاش که اول ازشون خوشت میاد اما وقتی 30دقیقه یه جا روش میشینی واقعا احساس میکنی سفته وراحت نیستی . صندلییاش چون برقی هستن روی دو تا پایه قرار دارن که اگه قد بلند باشی احساس میکنی خیلی به سقف نزدیکی .وقتی ماشین صفر می گیری انتظار داری از هیچ جاش صدا نیاد ولی elxخیلی توش شاک شوک می کونه .وقتی تو شهر هم می خوای لایی بکشی آینه هاش مثل دو تا گوش درازن که اگه دقت نکنی میزنیشون اما sdخدایی کیفیت ساخت خوبی داره و صندلیاش راحتترن امکاناتشم خوبتره مثل 2 تا کیسه هوا تهویه ی هوای دیجیتال که واقعا خوبه کنترل ضبط ماشین رو قریبلیک فرمان که من خیلی بهش عادت کردم
    در ضمن فرمونه sd v8 تیزتره و جون می ده واسه رانندگی داخل شهر و لایی کشی اما elx فرمونش اینطوری نیست . 206sd دید شیشه ی عقبش و شیشه های عقب طرفین وقتی دنده عقب میری خیلی کمه .

در ضمن اگه پر گاز برونی مصرف 206 اونطوری که فکر می کنی نیست و زیاد میسوزونه خیلی زیاد

اگه مشکل مادی نداری و تو جاده زیاد میرونی و پرجمعیتی و اگه کلا ادم سنگینی هستی از لحاظ شخصیتی e lx بگیر
    اگه لذت رانندگی بیشتری می خوای و اهل لایی کشی هستی و ایمنی بیشتر sd بگیر

ولی واقعا هیچ کدوم ارزش قیمتشونو نداره حالا من sd سفارشی گرفتم که گرونتره

17. این کاربر از ahmadamirnaseri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hsn

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

منم وي8 داشتم كه بالاخره ردش كردم رفت.در يه نتيجه گيري كلي علي رغم خيلي محسناتش من حال نكردم باهاش و برگشتم سراغ همون 405 قديمي و كلاسيك و الان هم دنبال اي ال ايكس هستم.
    اس دي ها كلا در خصوص ديد و كمبود جا واسه خانواده ومشكلات گاها عجيب و غريب موتوري(اونايي كه داشتن و گذرشون به نمايندگي افتاده ميدونن چي ميگم) خيلي اذيت ميكنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •