تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: مشکل با رم Corsair

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

- SPD Voltage 1.5 هست و Tested Voltage 1.65 ... فرقشون چیه؟

- Tested Latency 8-8-8-24 هست و SPD Latency 7-7-7-20 یعنی میتونم 7-7-7-20 کنم؟
    این تفاوت ها برمی گرده به Specification چیپ هایی که استفاده شده. چیپ هایی که در رم های شما ازشون استفاده شده PC3-10700 هستند (1333MHz CL9) که با 1.50 ولت کار می کنند (مشخصات سازنده چیپ) که Corsair رمهای شما رو اورکلاک کرده تا با اون پروفایل XMP (یعنی 1600Mhz CL8 @ 1.65v) کار کنند. روال کاری کلیه رمها همینطوره.

SPD Latency رو خیلی عجیب نوشته چون ما چیپ Native که PC3-10700 @ CL7 باشه نداریم و SPD Latency هم غیر متعارفه کمتر از Tested Latency باشه. حتی توی رمهای شما هم همچین پروفایلی وجود نداره. جالبه که توی بقیه محصول های مشابه هم همینطوریه یعنی اشتباه تایپی توی سایت Corsair نیست. البته ممکنه Revision رمی که شما دارید با اون رمها یکی نباشه.

- در ضمن Speed Rating هم زده PC3-12800 (1600MHz) که در CPU Z برای من خیلی پایین تره فکر کنم برای DDR3 1066 شناخته رم منو !!؟؟؟
    همه چی در CPUZ طبیعیه!

2. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

با تشکر از توضیحات کاملتون

الآن رفتم bios در قسمت ولتاژ سیستم دیدم برای DRAM Voltage Control زده 1.510 !! که بنابر گفته ی شما باید 1600Mhz CL8 @ 1.65v کار کنه ؟

SPD Latency رو خیلی عجیب نوشته چون ما چیپ Native که PC3-10700 @ CL7 باشه نداریم و SPD Latency هم غیر متعارفه کمتر از Tested Latency باشه. حتی توی رمهای شما هم همچین پروفایلی وجود نداره. جالبه که توی بقیه محصول های مشابه هم همینطوریه یعنی اشتباه تایپی توی سایت Corsair نیست.
    یعنی بزارم روی 7.7.7.24 مشکلی نیست؟

البته ممکنه Revision رمی که شما دارید با اون رمها یکی نباشه.
    مدل که دقیقا همونه شماره ش رو هم چک کردم همونه ...

---------------

یه سوال خارج از بحث هم پیش اومده : فرق این رم ها با Dominator چیه؟ غیر از توانایی بالاتر در OC و خنک کنندگی بهتر Dominator ها چه مزیتی دارن؟و اگه من بخوام رمم رو به 8 gb افزایش بدم و هدف اصلی game هست میارزه اینا رو بفروشم و Dominator بگیرم؟اصلا تاثیری داره؟

موفق باشید.
    Last edited by Erfan.; 28-12-2010 at 17:44. دليل: .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

الآن رفتم bios در قسمت ولتاژ سیستم دیدم برای DRAM Voltage Control زده 1.510 !! که بنابر گفته ی شما باید 1600Mhz CL8 @ 1.65v کار کنه ؟
    شما توی پست اول گفتید خودتون دستی اینها رو ست کردید و به ولتاژ هم دست نزدید، درسته ؟

پروفایل XMP شما اونیه که توی CPUZ نوشته شده، حالا که داره با ولتاژ پایین تر هم کار می کنه مشکلی نیست ولی اگه XMP اتوماتیک لود می شد (که چون شما AMD دارید لود نمیشه) باید ولتاژ هم اتوماتیک ست می شد.

یعنی بزارم روی 7.7.7.24 مشکلی نیست؟
    معنیش این نیست! می تونید تست کنید ولی بازم برای استفاده عادی و گیم تفاوت کارایی ای مشاهده نخواهید کرد...

مدل که دقیقا همونه شماره ش رو هم چک کردم همونه ...
    Revision ربطی به Part Number نداره ... کلا ممکنه یک رم با یک پارت نامبر چندین Revision مختلف داشته باشه. کلا هر چند ماه یکبار چیپهای استفاده شده در رمها تغییر می کنن (Corsair هم جزو اونهاییست که زیاد تغییر میده!) ، ولی پارت نامبرها ثابت می مونه. برای همینه که یک رم با یک پارت نامبر که الان خریداری بشه متفاوته با اونی که شش ماه پیش خریداری شده.

یه سوال خارج از بحث هم پیش اومده : فرق این رم ها با Dominator چیه؟ غیر از توانایی بالاتر در OC و خنک کنندگی بهتر Dominator ها چه مزیتی دارن؟
    از نظر کارایی هیچ!

و اگه من بخوام رمم رو به 8 gb افزایش بدم و هدف اصلی game هست میارزه اینا رو بفروشم و Dominator بگیرم؟اصلا تاثیری داره؟
    بعیده تاثیر محسوس (یا غیر محسوسی) داشته باشید. کلا سرعت رم گلوگاه کارایی سیستم نیست که رم بهتر باعث افزایش محسوس کارایی بشه... اضافه کردن تا 8 گیگ هم فقط در صورتی مفیده که الان ببینید 4 گیگ فعلی پر میشه (یا نزدیک به پر) ، که بازم بعیده.

هزینه اش برای گیم صرف کارت گرافیک بشه یا برای کارایی کلی سیستم صرف SSD نتیجه خیلی بهتر و محسوس تری داره.

5. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

شما توی پست اول گفتید خودتون دستی اینها رو ست کردید و به ولتاژ هم دست نزدید، درسته ؟
    درسته...

معنیش این نیست! می تونید تست کنید ولی بازم برای استفاده عادی و گیم تفاوت کارایی ای مشاهده نخواهید کرد...
    حالا اگه اینکارو کنم سیستم بالا نیاد باید ولتاژ رو گذاشت روی 1.65 ؟ پس چرا توی Specification مادربرد نوشته :

4x 1.5V DDR3 DIMM sockets

اصلا یعنی چی نوشته 1.5 ولت ؟ یعنی حداکثر رو گفته؟

بعد ممکنه با این کار رم داع کنه و مشکل پیش بیاد؟ اگه ریسک داره بیخیالش بشم؟

هزینه اش برای گیم صرف کارت گرافیک بشه یا برای کارایی کلی سیستم صرف SSD نتیجه خیلی بهتر و محسوس تری داره.
    پس روی SSD فکر میکنم بهتره

در ضمن ممنون از این که با حوصله و کامل جواب میدین

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

حالا اگه اینکارو کنم سیستم بالا نیاد باید ولتاژ رو گذاشت روی 1.65 ؟ پس چرا توی Specification مادربرد نوشته :

4x 1.5V DDR3 DIMM sockets

اصلا یعنی چی نوشته 1.5 ولت ؟ یعنی حداکثر رو گفته؟

بعد ممکنه با این کار رم داع کنه و مشکل پیش بیاد؟ اگه ریسک داره بیخیالش بشم؟
    اون احتمالا برای همون پروفایل های JEDEC هست که اکثرا 1.5 ولت هستن. مشکلی وجود نداره 1.65 ولت که اصلا ولتاژ بالایی نیست و رسیکی هم نداره.

مادربردتون تا 2000 مگاهرتز رو هم پشتیبانی می کنه، در اون حد که اصلا با 1.5 ولت امکان پذیر نیست. من شخصا همون 1600MHz CL8 رو ترجیح میدادم چون پایین آوردنش کار کاربردی ای نیست و نهایتا تاثیر خاصی هم نداره. می تونید 1600MHz CL7 @ 1.65 رو تست کنید، یا 1866MHz CL8/CL9 رو با همون ولتاژ.

در ضمن ممنون از این که با حوصله و کامل جواب میدین
    خواهش!

8. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

نهایتا تشکر میکنم و مرسی از این که تاپیک به نتیجه رسید

موفق و پیروز باشید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

در ضمن هر کاری کردم از حالت فعلی بالاتر نرفت همون 8-8-8-24 و 1600 ...
    موفق باشید.

11. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در ضمن هر کاری کردم از حالت فعلی بالاتر نرفت همون 8-8-8-24 و 1600 ...
    موفق باشید.
    کلا اکثر XMS3 ها همینطورن و رم من هم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) همینطوریه و همچین قابلیت اورکلاک خاصی بیشتر از همون حد معرفی شده نداره.

13. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری ali2424's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[]

من که نتونستم فرکانس رومه رو از 1600 بالاتر ببرم ولي همين الان که اين تايپيک ميزنم دارم از رمهام تست پايداري ميگيرم با memtest من مجبور شدم تايمينگ پايين تر بيارم يعني الان روي 1600 با تايمينگ 7 7 7 20 تست ميگيرم درضمن من مجبور شدم به رمها 1.75 ولت بدم ايا اين در دراز مدت مشکل ايجاد ميکند چون رمهاي من در پروفايل xmp به صورت استاندارد در ولتاژ 1.65 وتايمينگ 8 8 8 24 کار ميکنند
    شاید رمهای کروشال سری بالستیک قابلیت اور بالای 1600 را ندارند شایدهم پلتفرم ای ام دی قابلیت انرا ندارد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام. من یه مادربورد ASUS-H77 V به همراه i5-2320 دارم . رم های Corsair XMS3 من فرکانس 1345 رو تو بایوس نشون می دن، به نظر شما چرا روی 1600 لود نمیشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •