سلام
نه این نسخه ای از موتور نیست این یکی از همون بنچمارکاس !
سلام
نه این نسخه ای از موتور نیست این یکی از همون بنچمارکاس !
من یه mail زدم بهشون گفتم نسخه ی Free رو میخوام
این جواب اومده برام :
یه چیزی بهم بگید که جواب بدم طوری که نسخه ی Free رو بهم بدن ...Thank you for interesting in Unigine technologies.
Could you please tell us a little bit more about your company (team,
experience) and the project you plan to use our engine in?
سلام
خوب میخوای با موتورشون چیکار کنی ؟! براشون بنویس دیگه . بگو میخوام بازی بسازم اسم استادیومون هم فلان و ... بگو تازه کاریم و ... .
راستی اینا روسی هستن و فکر نمیکنم با ایران مشکل داشته باشن![]()
عکس بازی های امید رو دادم گفتم کارای کمپانی ما هست![]()
به منم همین جوابو دادن.
من درباره ی گروهمون که الان داریم تشکیل میدیم بهشون گفتم منتظر جوابم .
آره من اول ایمیلم داده بودم که تیم ما تو ایرانه آیا مشکلی هست؟ اونا اینو برام فرستادن:راستی اینا روسی هستن و فکر نمیکنم با ایران مشکل داشته باشن
Use our engine is not limited to any country
Last edited by NINJA0098; 28-12-2010 at 14:26.
سلام دوباره
من دیروز یادم رفت برای معرفی بهتر این انجین تست هایی که برای کارت های گرافیک جدید انویدیا و ای ام دی تو سایتا ی مختلف توسط بازی unigine heven برای tesselation انجام شده رو بهتون معرفی کنم.
این چند تا نمونه هست اگه خودتون تو گوگل سرچ کنید بهتر متوجه میشید. میتونید به مجله ی سخت افزار شماره 24 صفحه ی 44 تو بخش تست tesselation(مفروش سازی) هم مراجعه کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای بهتر متجه شدن برتری های تسلیشن میتونید این ویدیو رو ببینین:
این ویدیو رو شرکت evga برای تست و نمایش تفاوت های تسلیشن روشن وخاموش قرار داده تو یو تیوب.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم برای اونایی که نمیتونن از یو تیوب ببینن:
حجم 10.9 مگابایت
زمان 2:20
پسوند flv
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by NINJA0098; 29-12-2010 at 14:19.
اینم یه ویدیو از کار با ترین تو این موتور اون بخش مربوط به افکت برف رو ببینید .من که تحت تاثیر قرار گرفتم.
اینم برای تسلیشن که تو یوتیوب بود و من براتون آپلود کردم تا قدرت این موتور بیشتر مشخص بشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم 5.5 مگ
پسوند flv
حالا با همه ی اینا این موتورو با 3dgs مقایسه میکنید؟
این موتور لیاقت قیاس با کرای و آنریل رو داره(نمیگم به قدرت اوناس ولی خیلی هم ازاونا کم نداره).
در اینکه از 3dGS بهتر هست هیچ شکی نیست ولی با توجه به ویدئویی که از قسمت Terrain این انجین دیدم باید بگم هیچ برتری نسبت به UDK یا Unity نداشت
اون قسمت هم افکت برف نبود ... تکسچر Stone رو سفید کرد و با Brush به Terrain نسبتش داد ( امکانی که توی هر دو انجین UDK و Unity هست ) + ادیتورش اصلا جالب نبود و گزینه هایی که برای ساخت Terrain بهت میداد خیلی کم بود ! فقط یه Brush داشت !! واقعا عجیب بود .
در هر صورت ضعف اصلی این انجین در حال حاضر نداشتن آموزش مفید هست ( تازه شروع کردن به ساخت Video Tutorial )
Last edited by saeed_cpu_full; 29-12-2010 at 15:19.
اون ویدیدو برای ترین رو که گذاشته بودم برای اولین نسخه ی ترین ادیتور این موتور بود که من یادم رفت بگم.
منبع:
الان هم این ادیتور به گفته ی خودشون تغییرات زیادی دیده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد آموزش هم من تو اولین ایمیلم ازشون پرسیده بودم که گفته اینو گفته بودن:
که دقیقا نفهمیدم چی میگن ولی فکر کنم منظورشون این بود که آموزشای دیگه ای هم هست که به کاربرا میدن.We help engine parts, including parts is complete.
But the training you need to have another engine.
البته من گشتم دنبال فروم این انجین ولی پیدا نکردم.
اینم تغییراتی که میگن تو ترین دادن:
فرومشو پیدا کردم منتها فقط اعضا میتونن برن تو:
- Built-in terrain editor
- Heightmap streaming
- Holes
- Texture splatting
- Optional triplanar texturing
- Automatic texture streaming
- The maximum size is 65536+1 x 65536+1
Last edited by NINJA0098; 29-12-2010 at 15:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)