خیلی ممنون
حالا من از کجا میتونم تشخیص بدم که صفحه نمایشش AMOLED یا SLCD هستش ؟
کودوم باتری بیشتری مصرف میکنه ؟ و چقدر ؟
کلا تو سایت های خارجی گفته تصویر slcd بهتره ولی amoled شارژ کمتری مصرف میکنه
تو این عکس هم بنظر slcd تصویر بهتری داره !
![]()
خیلی ممنون
حالا من از کجا میتونم تشخیص بدم که صفحه نمایشش AMOLED یا SLCD هستش ؟
کودوم باتری بیشتری مصرف میکنه ؟ و چقدر ؟
تو این عکس هم بنظر slcd تصویر بهتری داره !
![]()
Last edited by salarnight; 24-12-2010 at 14:09.
پشت جعبه ی گوشی رو نیگاه کنی جلوی قسمت Display اونایی که صفحه نمایششون Amoled هست نوشته : 3.7inch AMOLED touch-sensitive screen ولی اونایی که صفحه نمایششون SLCD هستش فقط نوشته 3.7inch touch-sensitive screen
والا تا جایی که من میدونم AMOLED توو فضاهای بسته کیفیت بهتری داره و SLCD توو فضاهای باز و همینطور وضوح بهتر جلوی نور خورشید و از اون طرف مصرف انرژی AMOLED کمتره , کلا صفحه های دیزایر های SLCD چیز زیاد مهمی از AMOLED ها کم ندارن ولی خو چون کمیاب شده بیشتر برا اون گرونتره , هرچند من خودم صفحه های AMOLED رو بیشتر میپسندم .کودوم باتری بیشتری مصرف میکنه ؟ و چقدر ؟
پ.ن : شما که اینقدر کیفیت صفحه نمایش برات اهمیت داره چرا گوشی Super Amoled ی نمیخری؟ بهترین صفحه نمایش حال حاضر دنیا
Last edited by Atropates; 24-12-2010 at 16:43.
تفاوت باتری هاشون چقدره ؟ چون باتری هم واسم مهمهوالا تا جایی که من میدونم AMOLED توو فضاهای بسته کیفیت بهتری داره و SLCD توو فضاهای باز و همینطور وضوح بهتر جلوی نور خورشید و از اون طرف مصرف انرژی AMOLED کمتره , کلا صفحه های دیزایر های SLCD چیز زیاد مهمی از AMOLED ها کم ندارن ولی خو چون کمیاب شده بیشتر برا اون گرونتره , هرچند من خودم صفحه های AMOLED رو بیشتر میپسندم .
پ.ن : شما که اینقدر کیفیت صفحه نمایش برات اهمیت داره چرا گوشی Super Amoled ی نمیخری؟ بهترین صفحه نمایش حال حاضر دنیا
در کل SLCD ها رو سونی میسازه AMOELD رو سامسونگ ، فکر نمی کنم سونی چیزی کم از سامسونگ داشته باشه
زیاد نیست , شاید چهار پنج درصد , وقتی میگیم اینا مصرفشون کمتره , بیشتر نسبت به TFT ها میگیم , هرچند Amoled ها جلوی Super Amoled ها اگه درست یادم باشه توو کنگره جهانی موبایل 2010 گفتن تقریبا 20% بیشتر مصرف میکنن
یه دوست عزیزی بود به اسم محمدرضا اون این عدد ها رو دقیقتر از من حفظ بود
اشتباه برداشت نکن , SLCD بهترین صفحه نمایش سونی هست برا موبایل , AMOLED ولی بهترین صفحه نمایش سامسونگ نیست . وقتی SLCD رو با Super Amoled مقایسه کنی میبینی چرا , سونی توو این زمینه کم میاره.در کل SLCD ها رو سونی میسازه AMOELD رو سامسونگ ، فکر نمی کنم سونی چیزی کم از سامسونگ داشته باشه
یه مدل از سامسونگه تو بخش گوشیهای سامسونگ بری تاپیکش باید باشه
اینم لینک از گوشی شاپ البته چند مدل ویو داریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
slcd محصول مشترک سونی و سامسونگ هست.51% سهامش مال سامسونگ هست.
فراموش نکنید سامسونگ پرفروشترین برند توی بخش lcd , led هست.
به هر حال درکل فرق چندانی با هم نمیکنند دیگه واسه خرید ؟ یا پا فشاری کنم رو led ؟
ببین اگه داشت که هیچی , اونی که AMOLED هست رو بردار اگه نه زیاد خودت رو اذیت نکن SLCD هم خوبه , همون رو برداربه هر حال درکل فرق چندانی با هم نمیکنند دیگه واسه خرید ؟ یا پا فشاری کنم رو led ؟
ممنون Atropates و سایر دوستان
راستی این قضیه روت اندروید چیه ؟ اصلا چی هست ؟ به درد میخوره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)