عزیز دل physx تکنولوژی بسیار خوبی هستش کسی مخالفش نیست.اگه شما دقت کنی بنده هم گفتم که physx در دل بازیها قرار داره تو بعضیاشون.مثل همین COD یا battelfiled.اینا ماله سایته techspot هستش و این نوشته مهندس سخت افزار که 10 ساله این کارش.دستورات physx توی انجین کرایتک هنوز هست و اونارو هم انویدیا نوشته اما شکله دیگه داره که خوب روی همه کارتها ران میشه و لبته باز روی geforce بهتره.
دوست عزیز اگه شما دقت کنید صحبت من مخاطب خاصی نداشت، و یک صحبت کلی بود!
اما شما الان ادعا کردید بازیهایی مثل Call of Duty یا Battlefield هم از PhysX استفاده می کنند، که خوشحال میشم منبع این فرمایشاتتون رو ارائه کنید.
همینطور ادعای شما در مورد وجود دستورات PhysX در Cry Engine و نوشته شدنشون توسط انویدیا و شکل دیگه اشون طوری که روی همه کارت ها ران بشه (اینها صحبت های خودتونه، حرف من نیست) ، خوشحال میشم منبعشون رو ارائه کنید تا ما هم استفاده کنیم.
اینها رو مهندس سخت افزار Techspot گفته بود؟
اینکه load کارتهای ati کمتره.اینکه واضحه چون همچین پتانسیلی ندارن برای این محاسبات.عامله محدود کننده cpu بوده.ربطی به بار cpu نداره.cpu در اکثر بازیها از کل قدرتش استفاده نمیشه و شما چه 100 هسته cpu بزنی چه 2 هسته توی فیزیکس کم میاره.چون فیزیکس multi task نیست برای cpu و توسط یک هسته اون انجام نه به طور پارالل.
دوست عزیز توضیحات شما تا حدی صحیحه ولی خب نه دقیق صحبت می کنید و نه علمی... من دقیق تر و علمی ترش رو در پست قبلی گفتم که احتمالا متوجه نشدید.
این قسمت پست من رو دوباره بخونید: اون بنچمارک های پست اول هم "کم اعتبار" هستن، چون در اونها داریم یک سری محاسبات که برای پردازش توسط GPU تهیه شدن رو می اندازیم سمت CPU ، و بعد نهایتا چون بار CPU زیاد شده و نمی تونه پردازش کنه باعث پایین اومدن فریم میشه، و بعد در اینجا نهایتا کارت گرافیک ها رو مقایسه می کنیم... اگه اون شخصی که تست ها رو می گرفت کمی دقت می کرد و لود GPU رو توی اون تست ها هم اندازه می گرفت (یا منتشر می کرد!) ، میدیدیم لود GPU محصولات ATI اونجا خیلی پایین بود، چون عامل محدود کننده کارایی CPU بوده نه GPU . برای همینه که به قول دوستمون بین 5970 و 5870 و 5850 و 5770 و 4890 فرقی نیست، چون این CPU ـه که گلوگاه پردازشی سیستم شده.
دلیل اینکه لود GPU های ATI کمتر خواهد بود رو دقیقا توضیح دادم و هیچ ربطی به "پتانسیل" کارت ها نداره.
اما در مورد صحبت شما، ماهیت PhysX طوریه که برای پردازش های موازی با هسته های زیاد (مثلا 256 هسته) طراحی شده و برای همین هم اجرا شدنشون در CPU خیلی خیلی غیر بهینه و زمان بر است... نه به خاطر اینکه پردازش خیلی سنگینه، برای اینکه اصلا برای این نوع پردازش بهینه نیستند. دلیلش هم برمی گرده به تکنیک های Vectorization و کلا API های CUDA که همچین ماهیتی دارند.
نکته آخر هم اینکه هر وقت شما دیدید چندین کارت گرافیک (یا چندین CPU، یا هر قطعه دیگه ای) با قدرت های کاملا متفاوت کارایی یکسانی دارند، مطمئن باشید قطعه ای که داره کارایی رو محدود می کنه قطعه مورد مقایسه نیست و اون تست هم برای مقایسه اون قطعات "کم اعتبار" خواهد بود. هر شخص یا هر سایتی هم که اون تست رو انجام داده باشه چیزی رو عوض نمی کنه. اکثر تست های این تیپ PhysX هم به همین شکل هستند.
متاسفانه شما فقط عکسارو دیدی به جای اینکه نوشته هارو بخونی.
صحبت من مخاطبی نداشت و فقط Comment دادن درباره کل قضیه بود، من مخالفتی با فرمایشات شما نکردم، فقط کمی دقیق تر توضیح دادم. امیداورم متوجه شده باشید.
موفق باشید.