تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: PhysX مشکلی بزرگ برای کسانی که از كارت‌های ATI استفاده می‌كنند!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

متاسفانه این تیپ تاپیک ها (بطور کاملا ناخواسته) شکل گمراه کننده ای برای کاربرها دارن. یک سری عکس نشون داده میشه که تفاوت Physx=Off و Physx=On رو نشون میدن، و بعد چند بنچمارک که نشون بده چقدر انویویا ها بهتر عمل می کنن!

اولین چیزی که اون عکس ها در ذهن خواننده القا می کنند اینه که این افکت ها رو ببینید، PhysX اینها رو به شما میده! و وقتی اینها رو داشته باشید دیگه محصولات ATI آش و لاش میشن! که خب این صحیح نیست.

PhysX (هرچقدر هم خوب، هر چقدر هم مهم) تنها راه رسیدن به این افکت ها نیست (شاید یکی از بهترین راه ها باشه) ، و PhysX هم تنها راه پردازش فیزیک نیست (اکثرا این دو تا رو با هم قاطی می کنن!) ... الان دیگه توی خیلی از بازیها پردازش فیزیک داریم، ولی از PhysX استفاده نشده ... بازیهایی مثل Dirt 2 که فیزیکش بطور اختصاصی تحت DirectCompute نوشته شده (و محاسبات هم توسط GPU انجام میشه) یا در Cry Engine 3 که قراره به همین شکل موتور فیزیک اختصاصی خودش رو داشته باشه و خیلی بازی دیگه.

اون بنچمارک های پست اول هم "کم اعتبار" هستن، چون در اونها داریم یک سری محاسبات که برای پردازش توسط GPU تهیه شدن رو می اندازیم سمت CPU ، و بعد نهایتا چون بار CPU زیاد شده و نمی تونه پردازش کنه باعث پایین اومدن فریم میشه، و بعد در اینجا نهایتا کارت گرافیک ها رو مقایسه می کنیم... اگه اون شخصی که تست ها رو می گرفت کمی دقت می کرد و لود GPU رو توی اون تست ها هم اندازه می گرفت (یا منتشر می کرد!) ، میدیدیم لود GPU محصولات ATI اونجا خیلی پایین بود، چون عامل محدود کننده کارایی CPU بوده نه GPU . برای همینه که به قول دوستمون بین 5970 و 5870 و 5850 و 5770 و 4890 فرقی نیست، چون این CPU ـه که گلوگاه پردازشی سیستم شده.

من نمی گم PhysX مهم نیست، ولی از هر چیزی نمیشه هر نتیجه ای گرفت.

2. 15 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه masoodregister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو بوشهر سیتی

پيش فرض

بدون انویدیا و با BFG Ageia PhysX Accelerator Card هم میشه دوستان برام از خارج کشور آوردن کنار 5970 گذاشتم الان دارم کیف می کنم.

4. این کاربر از masoodregister بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بدون انویدیا و با BFG Ageia PhysX Accelerator Card هم میشه دوستان برام از خارج کشور آوردن کنار 5970 گذاشتم الان دارم کیف می کنم.
    به چه قیمتی؟ داخل کشور هم پیدا میشه؟

6. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

متاسفانه این تیپ تاپیک ها (بطور کاملا ناخواسته) شکل گمراه کننده ای برای کاربرها دارن. یک سری عکس نشون داده میشه که تفاوت Physx=Off و Physx=On رو نشون میدن، و بعد چند بنچمارک که نشون بده چقدر انویویا ها بهتر عمل می کنن!

اولین چیزی که اون عکس ها در ذهن خواننده القا می کنند اینه که این افکت ها رو ببینید، PhysX اینها رو به شما میده! و وقتی اینها رو داشته باشید دیگه محصولات ATI آش و لاش میشن! که خب این صحیح نیست.

PhysX (هرچقدر هم خوب، هر چقدر هم مهم) تنها راه رسیدن به این افکت ها نیست (شاید یکی از بهترین راه ها باشه) ، و PhysX هم تنها راه پردازش فیزیک نیست (اکثرا این دو تا رو با هم قاطی می کنن!) ... الان دیگه توی خیلی از بازیها پردازش فیزیک داریم، ولی از PhysX استفاده نشده ... بازیهایی مثل Dirt 2 که فیزیکش بطور اختصاصی تحت DirectCompute نوشته شده (و محاسبات هم توسط GPU انجام میشه) یا در Cry Engine 3 که قراره به همین شکل موتور فیزیک اختصاصی خودش رو داشته باشه و خیلی بازی دیگه.

اون بنچمارک های پست اول هم "کم اعتبار" هستن، چون در اونها داریم یک سری محاسبات که برای پردازش توسط GPU تهیه شدن رو می اندازیم سمت CPU ، و بعد نهایتا چون بار CPU زیاد شده و نمی تونه پردازش کنه باعث پایین اومدن فریم میشه، و بعد در اینجا نهایتا کارت گرافیک ها رو مقایسه می کنیم... اگه اون شخصی که تست ها رو می گرفت کمی دقت می کرد و لود GPU رو توی اون تست ها هم اندازه می گرفت (یا منتشر می کرد!) ، میدیدیم لود GPU محصولات ATI اونجا خیلی پایین بود، چون عامل محدود کننده کارایی CPU بوده نه GPU . برای همینه که به قول دوستمون بین 5970 و 5870 و 5850 و 5770 و 4890 فرقی نیست، چون این CPU ـه که گلوگاه پردازشی سیستم شده.

من نمی گم PhysX مهم نیست، ولی از هر چیزی نمیشه هر نتیجه ای گرفت.
    عزیز دل physx تکنولوژی بسیار خوبی هستش کسی مخالفش نیست.اگه شما دقت کنی بنده هم گفتم که physx در دل بازیها قرار داره تو بعضیاشون.مثل همین COD یا battelfiled.اینا ماله سایته techspot هستش و این نوشته مهندس سخت افزار که 10 ساله این کارش.دستورات physx توی انجین کرایتک هنوز هست و اونارو هم انویدیا نوشته اما شکله دیگه داره که خوب روی همه کارتها ران میشه و لبته باز روی geforce بهتره.اینکه load کارتهای ati کمتره.اینکه واضحه چون همچین پتانسیلی ندارن برای این محاسبات.عامله محدود کننده cpu بوده.ربطی به بار cpu نداره.cpu در اکثر بازیها از کل قدرتش استفاده نمیشه و شما چه 100 هسته cpu بزنی چه 2 هسته توی فیزیکس کم میاره.چون فیزیکس multi task نیست برای cpu و توسط یک هسته اون انجام نه به طور پارالل.
    متاسفانه شما فقط عکسارو دیدی به جای اینکه نوشته هارو بخونی.

8. این کاربر از Spiffy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

عزیز دل physx تکنولوژی بسیار خوبی هستش کسی مخالفش نیست.اگه شما دقت کنی بنده هم گفتم که physx در دل بازیها قرار داره تو بعضیاشون.مثل همین COD یا battelfiled.اینا ماله سایته techspot هستش و این نوشته مهندس سخت افزار که 10 ساله این کارش.دستورات physx توی انجین کرایتک هنوز هست و اونارو هم انویدیا نوشته اما شکله دیگه داره که خوب روی همه کارتها ران میشه و لبته باز روی geforce بهتره.
    دوست عزیز اگه شما دقت کنید صحبت من مخاطب خاصی نداشت، و یک صحبت کلی بود!

اما شما الان ادعا کردید بازیهایی مثل Call of Duty یا Battlefield هم از PhysX استفاده می کنند، که خوشحال میشم منبع این فرمایشاتتون رو ارائه کنید.

همینطور ادعای شما در مورد وجود دستورات PhysX در Cry Engine و نوشته شدنشون توسط انویدیا و شکل دیگه اشون طوری که روی همه کارت ها ران بشه (اینها صحبت های خودتونه، حرف من نیست) ، خوشحال میشم منبعشون رو ارائه کنید تا ما هم استفاده کنیم.

اینها رو مهندس سخت افزار Techspot گفته بود؟

اینکه load کارتهای ati کمتره.اینکه واضحه چون همچین پتانسیلی ندارن برای این محاسبات.عامله محدود کننده cpu بوده.ربطی به بار cpu نداره.cpu در اکثر بازیها از کل قدرتش استفاده نمیشه و شما چه 100 هسته cpu بزنی چه 2 هسته توی فیزیکس کم میاره.چون فیزیکس multi task نیست برای cpu و توسط یک هسته اون انجام نه به طور پارالل.
    دوست عزیز توضیحات شما تا حدی صحیحه ولی خب نه دقیق صحبت می کنید و نه علمی... من دقیق تر و علمی ترش رو در پست قبلی گفتم که احتمالا متوجه نشدید.

این قسمت پست من رو دوباره بخونید:
    دلیل اینکه لود GPU های ATI کمتر خواهد بود رو دقیقا توضیح دادم و هیچ ربطی به "پتانسیل" کارت ها نداره.

اما در مورد صحبت شما، ماهیت PhysX طوریه که برای پردازش های موازی با هسته های زیاد (مثلا 256 هسته) طراحی شده و برای همین هم اجرا شدنشون در CPU خیلی خیلی غیر بهینه و زمان بر است... نه به خاطر اینکه پردازش خیلی سنگینه، برای اینکه اصلا برای این نوع پردازش بهینه نیستند. دلیلش هم برمی گرده به تکنیک های Vectorization و کلا API های CUDA که همچین ماهیتی دارند.

نکته آخر هم اینکه هر وقت شما دیدید چندین کارت گرافیک (یا چندین CPU، یا هر قطعه دیگه ای) با قدرت های کاملا متفاوت کارایی یکسانی دارند، مطمئن باشید قطعه ای که داره کارایی رو محدود می کنه قطعه مورد مقایسه نیست و اون تست هم برای مقایسه اون قطعات "کم اعتبار" خواهد بود. هر شخص یا هر سایتی هم که اون تست رو انجام داده باشه چیزی رو عوض نمی کنه. اکثر تست های این تیپ PhysX هم به همین شکل هستند.

متاسفانه شما فقط عکسارو دیدی به جای اینکه نوشته هارو بخونی.
    صحبت من مخاطبی نداشت و فقط Comment دادن درباره کل قضیه بود، من مخالفتی با فرمایشات شما نکردم، فقط کمی دقیق تر توضیح دادم. امیداورم متوجه شده باشید.

موفق باشید.

10. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

آقا من کاره ای نیستم بذار کسی که اینهارو میگه رو آدرشو بدم من فقط جواب شمارو میبرم اونجا پیست میکنم و اونم جواب میده میارم اینجا پیست میکنم و چون به نظرات شما اعتقاد بیشتری دارم قضیه رو لو میدم چون چیزی از خودم ندارم که در جواب بدم .یعنی حرف حساب جواب نداره
    فقط لطفا مارو این وسط قانع کنید بدونیم وقتی خواستیم کارت بخریم ، کدومشو انتخاب کنیم
    قربونه شکلت
    بفرما شمادو نابغه رو به هم رسوندم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 06:17 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------

عضو شدنم لازم نیست من خودم جوابارو میذارم کف دستش

12. 3 کاربر از Spiffy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    TeHrAn

پيش فرض

خب جواب جدید اووردم

نه من هم فرمایش شما رو رد نکردم !!! شما اگر دقت کنید من در بحث ام گفتم که دستورات physx nvidia طوری طراحی شدن که برای cpu اونارو چند thread نمی تونه انجام بده!!!اینکه ati پتانسیل نادره یعنی اینکه دستورات physx توسط ati قابل پردازش نیستند و فقط سیمولیت میشن تا cpu اونهارو حساب کنه !! چون دستورات physx توسط الگوریتم هایی که برای cpu تعریف شده به عنوان Multi thread به حساب نمیان پس فقط یک هسته cpu اونارو محاسبه میکنه !!! و پردازش موازی انجام نمیشه!!بعد کارت گرافیک تو این مدت منتظر cpu میمونه چون بازم هم کارت گرافیک و cpu همزمان کار نمیکنند.اون تعداد هسته هایی که شما گفتید برای گرافیک کارت هست که همون cuda پروسسور توی nvidia هستش.اینکه قدرت این دو را باهم مقایسه کاره اشتباهی هستش درسته که جفتشون پروسسور هستن کلا مبنای کارشون فرق داره !!! اما اگه شما dirt 2 نگاه کنید physx اونو با direct compute 5 نوشتن !! محاسبا فقط از طریق gpu انجام نمیشه بلکه cpu هم کمک میکنه اما دستورات برای cpu آشنا هستن و چون تکنولوژی direct compute 5 کاری میکنه که cpu و gpu به صورت parallel یا موازی عمل کنند واسه همین گلوگاه ایجاد نمیشه و صد البته دستورات هم multi thread i هستن.واسه همین شما بین 6 هسته amd با 4 هسته ای با 2 هسته ای فرق احساس میکنید.
    اینکه من بخوام هر چیزی و کامل باز کنم برای کاربران دردسر میشه چون هرچی بیشتر توضیح بدم ابهامات بیشتر میشه اونوقت من باید بیام بشینم assembly توضیح بدم و کلی چیزهای دیگه مهم نتیجه کار هستش برای اکثر کاربران و من کلی بنچ مارکهای دیگه از ati دارم تو این سایت کسی نگفت ati بده.اون bottelneck که شما گفتید من در جریانم چی میگید گفتم قدرت ati استفاده نمیشه حالا هرچی میخواد باشه ولی این physx برای ati نا آشناس توسط gpu حساب نمیشه و اکثر شرکت هام میدن nvidia طراحی کنه و اونم متناسب با معماریه خودش طرح میکنه تا رقیبشو بیشتر اذیت کنه.
    این مقاله فقط برای اینه که بگه geforce برای physx بهتره.تا به الان.مثلا cpu 6هستهای بهتر از 4 یا 2 هسته ای اما وقتی تمام گیم ها بر این اساس طراحی میشن که بیشتر بار برای gpu هست ونه cpu این مهمه که قدرته هر هسته بیشتر باشه تا تعداد هسته ها.واسه همین بین core i5 750 و 1055 برای گیم همه 750 پیشنهاد میدن.حالا هر چند که 1055 6 تا داره و در پردازشهای Multi thread مثل encoding بهتر عمل میکنه.
    در کل بازم میگم که شما کل سایت نگاه ببین من گفتم که ati بدرد نخوره؟؟؟این بنچ مارک ها میگن ati برای physx خوب نیست.اگه physx میخوای grforce حالا چه نامردی باشه یا نه (منظور نوع پردازش این کار ) فعلا اینجوریه !!

ایول من اونطرف چه کارشناسی شدم هاااا
    آقا آخر کار اونطرفم خودمو لو میدم نگران نباشید

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

ای بابا ایشونم وارد بحث شدن
    بچه ها دس به کار شین مثله اینکه حرفاش قابله قبوله

physx کلا به یکسری قسمت هایی بازی گفته میشه که مهترین اونها برای ما گیمر ها در یک گیم first person که به چشم میاد خرابیه!!شما در battelfiled تخریب یا انفجار ندیدید؟؟؟اینها چیه اسمش ؟؟وقتی میگم در دل بازی قرار داره یهنی در طراحی موتوری که برای بازی استفاده کرده بودند ازین دستورات منتها به فرم دیگه ای استفاده کردند.لازم میدونم بگم که طراحی دستورات physx برای شرکت انودیاس مثل طراحی یکسری الگوریتم ها برای cpu که شرکت IBM طراحی کرده و بقیه هم استفاده میکنند.شما وقتی crysis یا همین dirt 2 رو نصب می کنید باید Phyx بروی کامپیوترتون نصب باشه تا از physx بازی استفاده بشه!!والا ران نمیشه.حتی توی بازی bionic commando اگه اشتباه نکنم بود! crysis 1 انفجار و تخریب های بسیار عالی داشت بطوری که هر ماشین یا خونه هر بار که بهش تیر به یک فرم تخریب میشد که این نشون از دستورات physx بسیار قوی میده.اگه بخوان اینو ببرن تو طراحی خود engine یعنی عین cod خرابی تو دل بازی باشه اولا طراحی موتور خیلی سخت و طولانی میشه.ثانیا فرقی بین xobox ,ps3 و pc نیست!!که به نظر من این یک افت برای crytek حساب میشه.پس قطعا دستورات physx جداگانه نوشته میشه عین همون dirt یا crysis 1 و خوب میدونیم این تکنولوژی ماله Nvidia هستش پس از استاندارهای اون پیروی میکنه.اما به نظر من بازم این physx توسط nvidia ساخته میشه به طور انحصاری چون میخواد قدرت جدید کارتهای سری 5 به رخ بکشه و به نظرم فرصت ازین بهتر که روی crysis که بهترین بازی هس از لحاظ گرافیک اونو نشون بده.

داره خودمونی میشه AliR-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ببخشيد بچه ها ولي من يه چيزي رو نفهميدم ، اگه كارت ما ATI باشه ميتونيم physx رو ON كنيم ؟

البته کسایی که ATI دارن میتونن PhisX Card رو به صورت جدا نصب کنن...
    اين چيه ؟

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ببخشيد بچه ها ولي من يه چيزي رو نفهميدم ، اگه كارت ما ATI باشه ميتونيم physx رو ON كنيم ؟

اين چيه ؟
    نه کارت های ای ام دی از فیزیک پشتیبانی نمی کنن
    اون قابلیت هم واسه اینه که کسایی که کارت ای ام دی دارن یه کارت جیفورس هم کنارش داشته باشن برای پردازش فیزیک

16. این کاربر از happyfeat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اين چيه ؟
    بله.میتونید فعالش کنید.ولی فعال کردنش برای هم کارت های nvidia هم ati بازی را کند میکنه و فریم ریت پایین میاد.ازونجایی که چیز خیلی تاپی نیست حتی بعضی کسایی که nvidia دارن هم غیر فعالش میکنن که سرعت بیشتر بشه.دیگه کارتهای ati بماند چون با فعال کردنش مقدار زیادی فریم ریت نسبت به کارتهای nvidia پایین میاد.

کارت physx یه کارت هست که فقط این پردازشو انجام میده و فکر نکنم ایران گیر بیاد.خارج که حدود 30 دلاره

18. این کاربر از iceweek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •