تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: راهنمایی در مورد طرح ویترین برای بوتیک

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

دوست گلم اگه چندتا عکس از داخل مغازت بزاری فکر کنم بهتر بشه نظر داد مخصوصا واسه رنگ بندی

2. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

الان اگه یک طراح بخواد کارای دکور مغازه رو بکنه چقدر میافته؟؟این طرحی زدین از خودتونه؟؟
    خودم و خواهرم

طراحیش یا اجراش ؟

طراحیش بسته به طرف داره از 400 تومن به بالا، بستگی به طراح و انصافش داره

اجراش هم بستگی به متریال و همچنین متریالش

دوست گلم اگه چندتا عکس از داخل مغازت بزاری فکر کنم بهتر بشه نظر داد مخصوصا واسه رنگ بندی
    فردا می زارم

بازم ممنون .

====

کسی از دوستان مجری کار می شناسه که بتونه MDF خم کنه یا با متریال دیگه ای این چیزی که ما می خوایم رو درست کنه ؟

من بندرعباس هستم و ایشون باید بتونه بیاد بندرعباس یا اینکه من اندازه ها رو بدم و ایشون توی شهر خودشون درست کنه و برای بفرسته

====

یه دستگاهی هست که مثل اینکه بندرعباس نیست و با بخار و فشار میشه MDF رو خم کرد ، ولی تهران و شهرهای دیگه هست .

ممنون میشم دوستان کمک کنند .

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اجراش هم بستگی به متریال و همچنین متریالش
    راجبه این چی؟؟مینیمم و ماکسیمم چقدر است؟یعنی از چقدر (کف) شروع میشه و تا چقدر جا داره؟؟

پروفشنال Snow_Girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

سلام دوست عزیز یک ایده خوب دارم که مطمئنا میتونه نظر خانوم ها رو حسابی جلب کنه:

میتونی برای پشت سر مانکنهات از گونی و کاغذ کالک چروک استفاده کنی و نام مغازتون رو با رنگ قرمز با فونت لاتین خوش خط و زیبا بنویسی..مانکنها که لباس قرمز بر تن دارن رو جلوی گونی ها با ریتم های خاص بچینی..با فرم های متنوع

کف این قسمت رو با پر سفید و گلبرگ یا گل رز قرمز پر کنی...چند عدد هم جعبه هدیه به شکل های قلب و رنگ قرمز با اندازه های متنوع بذاری روی پر ها وگلها....

بعد با روبانهای قرمز یا صورتی براق و ضخیم بصورت خاص و مارپیچ مانکنها رو بهم متصل کنی..(مثلا دور کمر مانکن اولی بپیچی و بیارش به دست مانکن بعدی و سپس بیاریش دور سر مانکن بعدی و..)که این کار بصورت دلخواهه

(برای این گفتم رنگ قرمز چون امسال رنگ قرمز معموله و پر سفید برای اینکه نمادی از برف باشه و جعبه هدیه برای اینکه خانوم ها رو وسوسه کنه (میتونی چندتا از محصولاتتون رو درون جعبه ها بذارید و درجعبه ها رو پایین یا بغل جعبه های هدیه بذارین...)

من رشته ام گرافیکه و امیدوارم در طراحی ویترین مغازتون تونسته باشم کمکتون کرده باشم..
    Last edited by Snow_Girl; 29-12-2010 at 21:35.

6. این کاربر از Snow_Girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

راجبه این چی؟؟مینیمم و ماکسیمم چقدر است؟یعنی از چقدر (کف) شروع میشه و تا چقدر جا داره؟؟
    برای یه مغازه 14-15 متری با MDF بخوای بزنی ف حداقلش با کمترین دستمزد 4 میلیون

بیشترین هم که دیگه سقف نداره . توی ترکیه یه مغازه بود گفت بابت دکور داخلی اینجا 450 هزار دلار خرج کردم ، تقریبا 500 میلیون تومان !!!

البته مغازشون خیلی بزرگ بود . 1000 متر شایدم بیشتر

سلام دوست عزیز یک ایده خوب دارم که مطمئنا میتونه نظر خانوم ها رو حسابی جلب کنه:

میتونی برای پشت سر مانکنهات از گونی و کاغذ کالک چروک استفاده کنی و نام مغازتون رو با رنگ قرمز با فونت لاتین خوش خط و زیبا بنویسی..مانکنها که لباس قرمز بر تن دارن رو جلوی گونی ها با ریتم های خاص بچینی..با فرم های متنوع

کف این قسمت رو با پر سفید و گلبرگ یا گل رز قرمز پر کنی...چند عدد هم جعبه هدیه به شکل های قلب و رنگ قرمز با اندازه های متنوع بذاری روی پر ها وگلها....

بعد با روبانهای قرمز یا صورتی براق و ضخیم بصورت خاص و مارپیچ مانکنها رو بهم متصل کنی..(مثلا دور کمر مانکن اولی بپیچی و بیارش به دست مانکن بعدی و سپس بیاریش دور سر مانکن بعدی و..)که این کار بصورت دلخواهه

(برای این گفتم رنگ قرمز چون امسال رنگ قرمز معموله و پر سفید برای اینکه نمادی از برف باشه و جعبه هدیه برای اینکه خانوم ها رو وسوسه کنه (میتونی چندتا از محصولاتتون رو درون جعبه ها بذارید و درجعبه ها رو پایین یا بغل جعبه های هدیه بذارین...)

من رشته ام گرافیکه و امیدوارم در طراحی ویترین مغازتون تونسته باشم کمکتون کرده باشم..
    خیلی ممنون قسمت دومش ایده خیلی خوبی هست . بیشتر برای ولنتاین یا کریسمس کاربرد داره . منتها باید هر ماه بیتونید یه طرح بدید که ویترین تکراری نشه .

قسمت اولش هم خوبه ولی با دکور من که تقریبا کلاسیک هست نمی خوره ، این طرح گونی و کاغد کالک خیلی ایده خوبی هست ولی بیشتر برای کارهای مثل شرکت oldcottoncargo.com.tr خوبه . ( یه سری به سایتش حتما بزنید )

کار دکور داخلی که تموم شد حتما بایت ویترین مغازه مزاحمتون میشم منتها برای جذب آقایان هم نیازمند یاری دوستان هستیم

8. این کاربر از jooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •