یه پمپ گاز نزدیک خونه ما هست قبلاً صفش به 400 500 متر شاید میرسید ولی از یکشنبه دیگه هیچکس تو صفش نیست
همون موقعم پنشنبه شبها خیلی خلوت بود
یه پمپ گاز نزدیک خونه ما هست قبلاً صفش به 400 500 متر شاید میرسید ولی از یکشنبه دیگه هیچکس تو صفش نیست
همون موقعم پنشنبه شبها خیلی خلوت بود
دوست عزیز شما فقط یک طرف قضیه رو دیدید ولی اگه مصرفتون بالا باشه و هر روز مجبور باشید از ماشین شخصی خودتون استفاده کنید طبیعتاً سهمیه شما تموم میشه و باید بنزین 700 تومنی رو بزنید
پس با این وجود اگر 180 کیلومتر یا به قول شما 13 لیتر بنزین مصرف شود هزینه اش برابر است با 9100 تومان
ولی حالا گاز چقدر میشه ؟ تفاوتش چقدره؟
یک کپسول گاز متوسط 16 یا 17 کیلو هست که چیزی حدود 5 یا 6 هزار تومان هزین هاش میشه
خب تقریبا هر روز 3 هزار تومان به نفع شما می شود
که در ماه و سال این عدد ، عدد قابل توجه ای هست
پس با این تفاسیر کسانی که مصرف بالای دارند و قادر به استفاده از وسایط عمومی نمی باشند گاز برایش به صرفه است تا کسی که همون مقدار سهمیه ای که به حسابش می ریزند !
پس هنوز گاز بهتر از بنزین می باشد حتی اگه سهمیه بندی شود
تفاوت مصرف گاز این سمنده پایه گازسوز با مثلآ پرشیا ی گاز سوز خیلیه؟!
من همین الان سهمیه بنزینم تموم شده چون دانشجوی یزدم و حداقل ماهی 3 بار هم باید تا تهران بیام... به نظرتون چی بگیرم بهتره؟!
اگر ماشين شما از موتورهاي پايه گازسوز باشه طبعا گاز بهتره ... در ضمن ماشين هاي گازسوز به صورت پايه كمتر گاز مصرف ميكنند تا جايي كه به صورت تئوري خوندم ..
ولي اگر بخواهي هزينه كني اولا گازسوز كني + هزينه تعميرات+ شتاب كم و .... به نظر ارزش نداره و بنزين بهتر هست ....
چطور میگید ارزش نداره!! من میگم حداقل ماهی 3 بار باید برم یزد بیام تهران!! حداقل ماهی 4500 کیلومتر برای سفرمه!!
حداقل 1000 کیلومتر هم مصارف روزانه در ماه... با این مصرف زیاد مگه میشه گاز ارزش نداشته باشه!!!
من فقط با سمند مشکل دارم یعنی خوشم نمیاد ازش... پرشیا را ترجیه میدم... میخوام بدونم خیلی فرقه مصرف دارند سمنده پایه گازسوز با پرشیای دوگانه یا نه؟!
و اینکه ایا پرشیا هم پایه گازسوز داره یا خیر؟!
پرشیا پایه گاز سوز ندیدم براش ولی چون موتور پایه گاز سورز نیست و برداشتن خودشون موتور بنزین سوز رو گازسوزش کردن بعد مدتی موتور صدمه میبینه و اون انتظاری که از راه رفتن ماشین و قدرت و شتاب با گاز داری رو برآورده نمیکنه و فکر میکنم برای یک پرشیا دوگانه سوز باید 18100 پول بدی اگه اشتباه نکرده باشم و گاز هم بزنی نهایت تو اتوبان 270 کیلومتر مصافت رو طی کنه
شما 16500 میدی و یک سمند دپایه گاز سوز میگیری گاز میزنی طبق اون چیزی که تو کاتالوگش نوشته بود 340 کیلومتر رو طی میکنه و موتور هم 115 اسب بخار قدرت داره و از پرشیا خیلی قوی تره(3 ماه صبر کنی یکی ثبت نام کردم بیرون بیاد تست کنم خودم ببینم چطوریه اونوقت میشه اظهار نظر دقیق تری کرد)
این هم پست یکی از دوستان در مورد این ماشین که خریده و تست کرده و نتیجه رو قرار داده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
الان جاهايي هست كه ماشين رو نفت سوز ميكنند. با توجه به اينكه نفت ليتري 100 تومنه و درضمن مقدار مصرف نفت با بنزين برابره مسلما نفت ارزششو داره. ديگه نه بنزين به صرفه هست و نه گاز
شما با این مصرف زیاد دیگه نباید به فکر قیافه ماشین باشی که
پرشیا موتورش بدرد گاز نمیخوره اصطحلاکش بالا میره ... قدرتش رو گاز فقط 83 اسبه ... با 16 17 کیلو گاز 250 کیلومتر بیشتر نمیره
ولی سمند LX EF7 قدرتش رو گاز فرق محسوسی با بنزین نداره ... چون پایه گاز سوزه اصطحلاکش با گاز بالا نمیره ... با 16 17 کیلو حدود 350 کیلومتر میره ... قیمتشم که از پرشیا ارزونتره ... هیچیم از پرشیا کم نداره
ترمزشون قبلاً دیسک کوچیک بود الان بزرگ میزارن خیلی خوب شد ترمزشون
دوچرخه از ديد من بهترين چيزه....
فك مي كنين الكي دولت محترم اين كارو كرده ؛ گرون كرده بنزين و گاز رو..؟
خير دوستان ؛ خواسته كه ما به دوچرخه رو بياريم..
مرسي دولت خدمت گذار و مردمي..!!!
ببخشید شما ماهیانه فقط 60 لیتر بنزین 400 تومانی دارید و بعدش باید لیتری 700 تومان بزنید !!!!!!!
اولا اینکه 60 لیتر نه 50 لیتر سهمیه ای که اینم برای بار اخر شارژ میشه !!!!
اگر ماشین پایه گازسوز باشه هیچ عیبی نمی کنه !!!
گاز به صرفه تره ولی نمی ارزه حتی 5 دقیقه تو صفش وایستیم !!!
QUOTE=Maziar_69;5714154]تازه رویانیان اون شب تو شبکه 3 گفت در آینده نزدیک گاز هم سهمیه بندی میشه و همینجوری نیست که هرچقدر خواستی بزنی 300 تومن.
اونم احتمالا آزادش میشه 600 تومن.
گاز خیلی مزخرفه.[/QUOTE]
یه چیزی برای خودش گفته ای احمدی نژاد اعلام کرده چون گاز رو گران کردیم سهمیه بندی نمیشه !!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)