نه نیست
ولی فکر نکنم مشکل باطریش خیلی حاد باشه،چون من یه جا خوندم وقتی زیاد تو فشار میزاریش یه روز کامل دووم میاره،و وقتی هم استفاده معمولی کنی 3 4 روز دووم میاره...![]()
نه نیست
ولی فکر نکنم مشکل باطریش خیلی حاد باشه،چون من یه جا خوندم وقتی زیاد تو فشار میزاریش یه روز کامل دووم میاره،و وقتی هم استفاده معمولی کنی 3 4 روز دووم میاره...![]()
قيمت باتريش چقدره
اگر كسي در مورد فيلمبرداريش بگه ممنون ميشم
نمونه فيلمشو از كجا ببينم
دوست عزیز فیلمش تقریبآ یکم بهتر از n95 هستش،ولی تا جایی که من متوجه شدم شما میخواید سیستم عامل هم داشته باشه،پس من ویواز رو پشنهاد میکنم،چون فیلم برداریش هم از پیکسون خیلی بهتره...
من تنها دلیلی که ویواز نمیخرم اینه که از قیافش خوشم نمیاد......![]()
قيمت باتريش چنده
سخت نيست كه هر بار باتري را جابجا كنم
پيكسون كه سسيستم عامل نداره مثلا در چه مواردي با مشكل روبرو ميشه
من نميخوام عكسهاي فوقالعاده بگيرم اگر خوب باشه كافيه
پیکسون چون سیستم عامل نداره برنامه و بازی براش خیلی کمه و در ضمن کیفیت بازیهاش خیلی از ویواز بدتره...
عکسهای ویواز هم خوبه و فیلم برداریش هم همونطور که گفتم خیلی عالیه(با پیکسون قابل مقایسه نیست)...
به هر حال من نظرم بیشتر روی ویواز هست تا پیکسون برای شما....![]()
نظر ليوربارسا رو قبول دارم ولي من اگر بخوام تا 300 هزينه كنم و ويواز بگيرم كه دوربين نسبتا خوبي داري ولي منو از نظر دوربين ارضا نميكنه و ديگه پولي كافي براي خريد يك دوربين ديجيتال ندارم.من ميخوام گوشي بخرم كه منو از خريد دوربين ديجيتال منصرف كنه در حالي كه پيكسون به دوربين ديجيتال نزديكتره ولي ميترسم كه بعد از مدتي با جاوا بودنش با مشكل روبرو شم
فكر كنم اخرش بايد يك دوربين ديجيتال و يك گوشي ميان قيمت سيمبين بگيرم مثل 5230
شما نظرمو قبول دارين؟
دوست عزیز با توجه به شرایط شما که توو این یکی دو روزه خوندم به نظر من هیچ گوشی ای غیر از N8 برا شما مناسب نیست , فکر هاتون رو بکنید اگه میتونید یکم رو پولتون بزاریدو N8 بخرید که هیچ , کاملا راضیتون خواهد کرد , اگه نه به فکر یه دوربین دیجیتال و یه گوشی باشید
الان شما گفتی پولی که کنار گذاشتی 450 تومنه ؟ N8 هم در حال حاضر 560 تومنه , ببین برات میصرفه؟
میشه بپرسم معمولا چه مواقعی از دوربین استفاده میکنید؟ یعنی همیشه باید همراهتون باشه و توو مواقعی که سوژه ی مناسبی گیر آوردید زود ازش عکس میگیرید؟ یا نه فقط وقتی رفتید مسافرت دوربین نیاز دارید و اون موقع به تعداد زیاد عکس میگیرید ؟ اگه توو مسافرت خیلی نیازه که پیشنهاد من یه دوربین دیجیتال 250 تومنی + یه گوشی 200 تومنی ولی نه اگه همیشه واستون سوژه پیش میاد برا عکاسی پیشنهاد من اینه همون N8 رو بخرید خیال خودتون رو راحت کنید , چون هرچقدر هم همت کنید برا حمل همیشگی دو دستگاه نخواهید تونست و هرچقدر زمان بگذره دوربین رو بیشتر توو خونه جا خواهید گذاشت و اینجوری پول اون دوربین یه جورایی از جیبتون میره و از اون طرف گوشی چندان خوبی هم به دست نمیارید , چون N8 منهای دوربین بهتر از یه گوشی 200 تومنی هستش و از اون طرف دوربین N8 میتونه با یه دوربین 250 تومنی رقابت کنه
به نظره منم اگه تصمیم خرید گوشی گرفتی اگه بیشتر هزینه کنی ان8 میتونه گزینه ی خوبی باشه
مثلا همين امروز با يكي از دوستان رفتيم بيرون و اصلا هم قصد عكاسي نداشتيم ولي از اونجايي كه من در گيلان و در شهرستان املش كه مطمعا هستم تا حالا نشنيدين زندگي ميكنم و طبيعت فوق العاده دست نخورده اي داره يك منظره خوب گيرم اومد كه اگر هم دوربين ديجيتال داشتم الان داخل خونه بود و نمياوردمش در حالي كه اگر مثلا n8 داشتم ديگه مشكلي نبود
به نظر شما تا چند ماه ديگه قيمتn8 به 450 ميرسه؟اصلا تا اون قيمت مياد؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)