سلام
به نظرم یکی از دوستان نحوه گرفتن عکس HDR و ترکیب اون در فتوشاپ رو اینجا بگزاره خیلی مفید هست
سلام
به نظرم یکی از دوستان نحوه گرفتن عکس HDR و ترکیب اون در فتوشاپ رو اینجا بگزاره خیلی مفید هست
تیرداد عزیز ، برای ساخت HDR نیازی به ترکیب عکسها توی فوتوشاپ نیست . من و بسیاری از دوستان علاقمند به این تکنیک بیشتر از برنامه فوق العاده photomatix استفاده می کنیم و بعد از اون خروجی گرفته شده رو توی فوتوشاپ ادیت می کنیم .
تاپیک آموزش و معرفی فوتومتیکس رو اگر موجود نبود الان ایجاد می کنم .
بله میدونماینجا برای فتوشاپه و بخاطر همین مطرح شد
فکر نکنم نیازی به ایجاد تاپیک جدید باشه ازدیاد تاپیک باعث سردرگمی میشه
اینجا اگر عنوان کنید بهتره (باط هر طور صلاح میدونید)
در فتوشاپ هم میشه همین کار رو انجام داد اما فتوماتیکس حرفه ای تر وکاملتره
تیرداد خان ... کلن یک تاپیک برای HDR ایجاد کردم ... سوالات فوتوشاپیش رو هم اینجا مرجوع می کنیم![]()
منم با نظر دوست عزیزم تیرداد موافقم بهتر تمام مراحل ادیت در یه تایپیک قرار بگیره
که کاربرها دچار سردر گمی نشن .![]()
منم با قرار گرفتن تمام مراحل ادیت توی یک تاپیک موافقم اما نه اینکه مراحل ادیت برنامه فوتومتیکس رو توی تاپیک فوفتوشاپ بنویسیم .
خود فوتومتیکس کلی مطلب برای سوال و جواب داره ...
اینجا اصولا فروم تخصصی عکاسی نیست بسیاری از تاپیکهای مفید در زمان کوتاهی به قعر جدول میروند
به خاطر همین موضوع هست که عرض کردم بهتره همینجا ادامه بدیم تا به این بلا دچار نشود
یه سوال از دوستانی که HDR کار میکنند.
برای این کار برنامه Photomaix بهتره یا Dynamic-Photo HDR!
من ورژن قدیمی فتوماتیکس استفاده کردم که واقعا افتضاح بود، نمیدونم بهتر شده یا نه. ولی در مقابلش دینامیک فتو اچ دی ار عالی بود.
فوتومتکیس ورژن آخر خیلی نیستش که ریلیز شده ... اون رو تست کنید حتما .
دوستان عزیز انجمن فتوشاپ داریم و همه مباحث مربوطه در اون انجمن صورت می گیره.. اونجا متخصصان فتوشاپ هم هستند برای راهنمایی بهتر و سطح علمی بالاتر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث ، آموزش ، تبادل نظر پيرامون نرم افزار فتوشاپ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)