ممنون . فقط یه چیز خیلی مهم . من چه نکاتی رو باید رعایت کنم : چون نمیخوام به اطلاعات هارد 1 ترابایتی آسیبی وارد شه . من چطور باید این کارو انجام بدم . بعد از نصب برنامه چه گزینه هایی باید زده بشه . چقدر این کار طول میکشه ؟
ممنون . فقط یه چیز خیلی مهم . من چه نکاتی رو باید رعایت کنم : چون نمیخوام به اطلاعات هارد 1 ترابایتی آسیبی وارد شه . من چطور باید این کارو انجام بدم . بعد از نصب برنامه چه گزینه هایی باید زده بشه . چقدر این کار طول میکشه ؟
سلام
منdisk wipe را پیشنهاد میکنم
این برنامه متناسب با تنظیمات تا 16 بار over write میکنه
یعنی چی نمیفمم . چی رو روی چی اوررایت میکنه ؟
بازم سلام
من کارکرد برنامه را توضیح دادم
میدونید که مظمئن ترین راه برای پاک کردن هارد جایگزینی اطلاعاتی بجای اطلاعات قبلی است
یعنی شما چند بار هم فرمت کنی ولی اطلاعاتی اوررایت نشه فایده ای نداره
حالا این برنامه تا شانزده بار این کار را تکرار میکنه که دیگه به هیچ وجه قابل برگشت نباشه
با برنامه shader که اصلا پاک نمیکرد و ارور داد . با برنامه low level پاک میکنه ولی توی لیست اینو مینویسه نگاه کنید به من بگید داره پاک میکنه یا نه ؟
آخرشم که تمام میشه میگه با موفقیت انجام شد ولی وقتی وارد هارد مربوطه میشم هیچ فایلی از توش پاک نشده !!!!![]()
دوست عزیز وقتی ارور داده چطور انتظار داری کارش رو کرده باشه؟؟؟!!!!
نمیدونم والا چه کنم . این برنامه ها که کار نمیکنن
دو-سه مرتبه هارد را تا انتها با اطلاعات پر کن. دفرگ کن.و سپس پاک کن(برای راحتی از یک فیلم یا فایل حجیم چندین بار کپی بگیر)
کار تمام است
تمام نرم افزارهایی که موجود است مثلن سیستم مکانیک و آنهایی که دوستان معرفی کردند، به نوعی همین کار رو انجام میدند. تغییر سطح مغناطیسه هارد . 0 ها به 1 و 1 ها به 0. والسلام.
بعد از دوبار پر کردن هارد بسیار بعید است که حتا با جدیدترین و پیشرفته ترین متدهای سازمانهای امنیتی هم قابل باز گشت باشد.
برای محکم کاری در پایان دوبار پارتیشن بندی را از اساس تغییر بده.
موفق باشی
شما از ابزار Norton Utility برای اینکار استفاده کن.
آره همین کارو کردم . با یه سری عکس و فیلم غیر مهم هارد رو تا ته طوری که حتی 1 کیلوبایت هم خیلی نمونه پر کردم و همونطوری پر تحویل یه بنده خدایی دادم گفتم که اینو براش پارتیشن بندی هم کنه . احتمال خیلی ضعیف میدم که ریکاوری بشه . هرچند که طرف آشناست و قیافشم به این کارا نمی خوره . یعنی از اون هایی که فرق هارد و رم نمیدونن چیه دیگه چه برسه به ریکاوری کردن تا اون بیاد این هارد رو به یکی دیگه بفروشه از اطلاعات خودش توش پر شده ..... از همون ممنون مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)