به نظره من بین اندرویید ها حدود 20 هزار تومان به پولتون اضاف کنید میتونید دیزایر بگیرین که یکی از بهترین های اندرویید میباشد.
اگه به کیبرد نیاز دارین میتونید به گزینه هایی مثل ویواز پرو یا سی6 فکر کنید
به نظره من بین اندرویید ها حدود 20 هزار تومان به پولتون اضاف کنید میتونید دیزایر بگیرین که یکی از بهترین های اندرویید میباشد.
اگه به کیبرد نیاز دارین میتونید به گزینه هایی مثل ویواز پرو یا سی6 فکر کنید
۳جی اس سفید دست دو بگیر ۵۶۰ت
اگه نه به نظر منم wave بهترین انتخابه
اچ تی سی که معمولا دخترا دوست ندارن نمیدونم والا
همون ویو به نظرم بهتر از همس
اگه اینترنت و استفاده اینترنت با گوشی براتون مهمه گوشی هایی مثل c6-01/c7/n8 گزینه های زیاد مناسبی نیست و باید به فکر گوشی های با سیستم عامل های دیگه باشید.
به نظر من Xperia X10 Mini Pro هم انتخاب خوبی می تونه باشه
گوشی کوچک و جمع و جوریه
پشتیبانی از سیستم عامل آندروئید (اخیرا آپدیت به آندروئید 2.1 هم براش اومده)
سایت هایی مثل Face* book و Twetter هم در Time Scap گوشی وجود داره و هر روز آپدیت میشه
دارای یک صفحه کلید Qwerty هست که استفاده از اون خیلی لذت بخشه برای SMS دادن
در رنگ های متنوعی هم عرضه میشه که می تونید رنگ های دخترانه رو انتخاب کنید.
بقیه ی امکاناتش در حد مطلوبیه اگه که نظرتون روی این گوشی مساعده می شه بیشتر توضیح داد هر چند که معایبی هم داره
با X10 Mini Pro میتونی راه بیای ؟ (خیلی کوچیکه البته !)
200 میتونی بزاری رو پولت ؟ iPhone 3GS 8gig بگیری؟
به گوشی دست دو میتونی اعتماد کنی؟ خودت سر در میاری از گوشی دست دو ؟ یا کسی رو داری که وارد باشه ؟ اگه آره 3GS دست دو بگیر با همین 500
گلکسی هم الان 580 تومنه , زیاد که با بودجه ی شما فاصله نداره ! مشکل بزرگیش چیه دقیقا براتون ؟ مگه شما همیشه یه کیف همراهتون نیست؟ باز ما پسرا گلایه کنیم یه چیزی ! گلکسی خوش دست ترین گوشی ای هست که تا حالا دیدم ! با صفحه نمایش به این سایز ولی گوشی رو به این اندازه ساختن هنر میخواد , ضخامتشم که حرف نداره !باز اگه بگید Galaxy اون خوشگل تره و اندروید هم هست اما برای من بزرگه و گرون![]()
یه چیز رو هم بگم بهتون , خانم شما که می خوای با گوشیت توو وب بگردی به صفحه نمایش با سایز بزرگ نیاز خواهی داشت
من با X10 Mini Pro مخالفم
ولي با بقيه پست دوستمون كاملا موافقم
يه كم بزارين رو پولتون و يه گوشيه آندرويد خوب بگيرين كه به نظر من فعلا بهترينش گالكسيه
و البته سعي كنيد بريد سراغ صفحه بزرگ چون هم خيلي زود بهش عادت ميكنيد هم از آندرويد و نرم افزارهاش بيشتر لذت ميبريد
من 3 ماهه براي خانمم wave گرفتم براي خودم گالكسي
ايشون اولش ميگفت گالكسي خيلي بزرگه
ولي حالا ميگه wave صفحه اش كوچيكه
حالا ميگه ويو رو بفروش يه 4اينچي بخر
اين تجربه شخصيه منه بهتون قول ميدم در مدت 1 ماه به سايز صفحه نمايش گوشيتون عادت ميكنيد و حتي كم كم احساس ميكنيد كوچيكه
بازهم میگم فقط موتورولا بک فلیپ
![]()
3GS 8gig رو امروز بچه ها 660 قیمت گرفتن از بازار , خوبه؟
هرچند من باشم بین این و گلکسی روو انتخاب گلکسی یک ثانیه هم درنگ نمیکنم , سخت افزار گلکسی کجا سخت افزار 3GS کجا , ولی خو بازم iPhone ه نسبت به خیلی گوشی های دیگه به جز گلکسی و iPhone 4 و دیزایر اچ دی یه سر و گردن بالاتره
من بازم میگم با توجه به انتظارت دوستمون و پولی که داره دیزایر بهترین گزینه میباشد
ایشون گفتن به نظرشون Desire دخترونه نیست و نمیپسندن برا همین ما از پیشنهاد هامون حذفش کردیم , وگرنه Desire هم گوشیه مفیدی ه تا سقف 500 تومن هزینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)