سلام! موبايل رو بر عكس كني صدات مثه پيرزن ميشه.حالا 3 درجه به راست ميشه دختر 18 ساله.3درجه به چپ بچرحوني ميشه پيرمرد 180 ساله.انتخاب با شماست.
ولي دور از شوخي كاش بود خيلي حال ميداد.ديگه نمي خواست انگشتتو بكني تو حلقت و از اين حرفا!!!
سلام! موبايل رو بر عكس كني صدات مثه پيرزن ميشه.حالا 3 درجه به راست ميشه دختر 18 ساله.3درجه به چپ بچرحوني ميشه پيرمرد 180 ساله.انتخاب با شماست.
ولي دور از شوخي كاش بود خيلي حال ميداد.ديگه نمي خواست انگشتتو بكني تو حلقت و از اين حرفا!!!
نوشته شده توسط baba barghi
كدوم بي ادبي ....................... ؟؟؟![]()
![]()
![]()
حق آّب و گل داری ؟![]()
دوست عزیز . اصلا قصد بی ادبی در کار نبود . شما اگر به اسم من دقت کنی می بینی که در پاسخ به درخواست های موسیقی شما در تاپیک مربوطه چندین بار آدرس مورد نظر شما را دادم . جواب ها اگر دور از توهین وبا کمی طنز مودبانه باشه ضرری به کسی نمی رسه
Last edited by hansol45; 19-05-2006 at 10:31.
سلام
![]()
من اين برنامه رو (SOUNDERCOVER) دارم و قبلا يه مدتي ازش استفاده كردم كه برنامه جز دردسر درس كردن هيچي نداشت واسم!ما ايرانيا جنبه اين چيزا رو نداريم خدايي
كارايي برنامه هم بيشتر از تبديل صداي مردونه به زنونه است و صداي روبوت و ... رو هم داره (تقريبا شبيه برنامه ي talk itكه همتون تو كامپيوتر داريد ولي منتهي اين براي سري 60 موبايله)
البته فايل كيجن داره كه يه بار كه بردم بيرون برام نصب كردن ولي چون دوباره فرمت كردم الان نميدونم نحوه كار با كيجن چيه (تنبليه ديگه) ايكون برنامه يه كاراگاهه كه جلوي صورتش يه ذره بين گرفته .
لطفا الكي كسي رو كه يه چيزي ميخواد مسخره نكنيد باباالبته حجم برنامه حدود 2مگا بايته كه يه ركورده براي برنامه هاي سري 60
![]()
مطمئنی کاربرد برنامه اینه؟
من که گرفتمش
میشه در موردش طرز استفادش یه توضیح بدی؟
ممنون
سلامنوشته شده توسط keyvan_ssi
فكر كنم منظورت برنامه ي spy call هست نه اين برنامه كه مي گيد حالا خودت هم تست كردي؟؟؟
ممنون
باي
call cheater پشت ضمينه هر صدايي بخاي پخش ميكنه ولي صداي خودتو تقيير نميده
سلامنوشته شده توسط am_merman01
ممنون عزيزم
تقيير نه و تغيير ثانيا به نتيجه رسيدم چنين برنامه اي نيست
ممنون
باي
من اين برنامه را دارم اسمش Voice Changer 4.0 Diamond است ام چون تازه عضو شدم نمي توانم پيوست كنم
بابا شما ها خيلي تعطيليد ديگه هر كسي spy callو call cheaterميشناسه اين برنامه the soundercoverكارش خيلي با اونا فرق داره جالب اينكه خيلي هم بعد از كار باهاش شارژ باتري تون كم ميشه من كه اپلود نميتونم بكنم ولي برنامه ي خوبيه مطمئنم به زودي يه نفر ميزاره و همه حالشو ميبرن البته با كرم ريختن به بقيه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)