خوشحال شدم ..ایشالا مججل منم حل میشه
![]()
خوشحال شدم ..ایشالا مججل منم حل میشه
![]()
چی بگم فعلا که فروم رو برای من باز نمی کنه ......
بگزییم .
من وقتی تو قسمت setup مادربورد خودم می رم و اورکلاک رو روی رم های خودم انجام می دم ولتاژ رم های من تا 1.90 می ره بالا ولی بارنگ قرمز نشونش می ده .از یکی دوتا متخصص هم که پرس و جو کردم گفتن که مشکل پاور هستش که قدرت پایینی داره .
سیستم من :
Mianboard: ASUS P6T
RAM: A-DATA DDR31866+ 6GB TRIPLE
VGA : ATI HD 4890 DDR5
CPU : i7-920
Power: Red Max 500W Real
محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
500 وات در حالت عادی هم برای سیستم شما کمه چه برسه بخوای یک یا چند تا قطعات رو اورکلاک کنی![]()
اوسکول شدم رفت![]()
![]()
![]()
وقتی پاورو روغن زدم دیدم که درست شد
ولی باز اومد
رفتم یه پاور خریدم و یه یه هفته ای خوب بود ولی بازم اون صفحه نکبت بار اومد
پاور نو رو وا کردم دیدم گوشش یه خورده سیاه شده (ینی یه هفته ای خراب شد!!!)
حالا نمیدونم از پاوره یا گرافیک آخه قبل از اومدن صفحه (اسمشو نبر) تم aero از کار میوفته
ما که رفتیم با این اینترنت زغالی گوشی این فایل 3 mb رو آپ کنیم![]()
فکر میکنم از این پاور فله ای ها خریدی از این 10-15 تومنیا ولی خوب بازم یه هفته ای پاور خراب نمیشه مگه اینکه رو به موت بوده وقتی خریدی .. پاور قبلیتم مدارش سوخته بود ؟
کاش یاز نمیکردی میبردی میدادی به خود طرف..
راستی مارک پاور چیه؟ حالا که بازش کردی ببین جای لحیم دستی داره! چون لحیم کارخونه با لحیم دستی فرق میکنه معلوم میشه تعمیریه یا نه ..
یه حالتی هم هست که مشکل از جای دیگه باشه و اتصالی داشته باشه بوردت و پاورتو بسوزونه .. البته احتماله ..
از جایی که سوخته یه عکس بگیر اونم با توضیحات بفرست براشون
آقا دباره مشکل مسخره من از گرما بود
دوتا از فن های عقب از کار افتاده بود
الان که درستش کردم همه چی ردیفه
لینکا مشکل داشتند
منم با وی پی اــن دانلود کردم
هر دو فایل را ضمینه میکنم تا برای بقیه مشکلی پیش نیاد
Last edited by golmohammadi; 24-01-2011 at 13:42.
سلام
سیستم من یه مشکل جالب داره، فقط اول صبح ها موقع رفتن توی ویندوز BSOD میاد و یک بار ریست میشه و بعدش دیگه تا آخر شب مثل اسب کار می کنه، واقعا عجیبه! بنظرت مشکل کجاست؟ حس می کنم مثل اتومبیل ها باید یک خورده گرم شه تا مشکلش حل شه، در ضمن تمام این کار ها رو کردم : عوض کردن کارت گرافیک، آپدیت کردن بایاس و درایورها، در آوردن باطری سیماس و عوض کردن اسلات های رم و تست کردن با هر دو ویندوز 7 32 و 64 بیت. اما مشکل کماکان باقی است.
البته قبلا حین کار هم مشکل براش پیش می آمد که بعد از در آوردن باطری سیماس فعلا فقط اول صبح ها BSOD میاد
شاید از پاور باشه .. مطمئن بشید که پاور برای سیستمتون مناسبه
از این لینک میشه با انتخاب قطعات حداکثر توان سیستم رو بدست آورد
توان حقیقی(دائمی) پاور های فله ای معمولا 150 تا 200 وات کمتر از نوشته ی روشونهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید چند روزی با یه پاور مطمئن تست کنید و نتیجه رو ببینید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)