بهترین گزینه GTX 460 با حافظه گرافیکی 1 گیگابایت است که احتمالاً بتونی >250 گیر بیاری و افزون بر این با یک OverClock پردازنده مرکزی میتونی از تنگنا در رایانه شخصیت هم جلوگیری کنی.
بهترین گزینه GTX 460 با حافظه گرافیکی 1 گیگابایت است که احتمالاً بتونی >250 گیر بیاری و افزون بر این با یک OverClock پردازنده مرکزی میتونی از تنگنا در رایانه شخصیت هم جلوگیری کنی.
460 اصلا با cpu شما و فرکانس پایینش هماهنگ نیست،منم همون 450 رو پیشنهاد میدم بقیه بودجه رو صرف پردازنده کنید...
اصلا با رزولوشن مورد نظر شما 250 و یا حتی 5670 هم کارتون رو را می ندازه چه احتیاجی به 460 دارین!!!!!
460 برای شما=مصرف برق بیشتر و دمای بالاتر
ما 460 رو 240 تومن گیر اوردیم خریدیم مثه اینکه کاراییشو رو سیستم من نمیتونه نشون بده البته بد هم نیست بازیهارو توی رزولوشن 1600 خوب اجرا میکنه ولی یه چند تا بازی مثه فیفا 11 تو سون با پایین ترین تنظیمات هم با لرزش زیاد اجرا میکنه!
کسی راه حلی واسه این مشکل داره خیلی واسم مهمه این فیفا 11
اگه حل نشه مجبورم بفروشمش چون بکارم نمیاد وقتی فیفا11 رو خوب اجرا نکنه
460 که خوبه نمیدونم چرا واسه شما اینجوری شده......
اگه لرزش بیشتر توی صحنه های اهسته یا همون REPLAY باشه مشکلی نیست چون من با هر سیستمی امتحان کردم این لرزش وجود داشت! توی حالت معمولی هم اگه لرزش خفیفی وجود داشته باشه مشکلی نیست ! ولی اگه تو هر دو حالت زیاد لرزش داره به احتمال بسیار زیاد از پردازندتونه که محدودیت ایجاد میکنه! توصیه میکنم با بازیهای معتبرتر هم امتحان کنین !
این فیفا هم واسه خودش داستانی داره!
به حق حرفای ندیده و نشنیده!
پسر 460 ضعیفه؟؟؟!!
من corei7 860 دارم با همین کارت . بازی نمونده که با آخرین جزئیات نشون نده.اصلا مشکلی نیست یعنی تو همین 1600 هیچ گونه تیک و افت و فلان نداره بهتره بنچمارکاو هم ببینی تابهتر بتونی درمورد دوسه تا مدلی که مرتبط با سیستمت بهت معرفی شده تصمیم بگیری
مشکل تو سی پی یوته!!
ما که گفتیم این کار خطر داره حسن!گوش ندادی..
عدم هماهنگی پردازنده با گرافیک باعث پاین اومدن کارایی گرافیک میشه...
بهرحال راهی جز اورنیست، خونه آخرم تعویض پردازندست نیاز به فروش سیستم نیست!
5770 بگیر که عالیه این رزولوشنی هم که گفتی قرت میده برو توکار full HD
بازیهای دیگه مشکلی نیست فیفا تو xp هم مشکلی نیست اما تو سون اصلا نمیشه بازی کرد خیلی لرزش داره تو replay نداره حالت معمولی
من کی گفتم کارت ضعیفه
سیستمم ضعیفه
ریت سی پی یو و گرافیکتون چیه تو سون؟
من کی گفتم سیستم بفروشم
کارتو گفتم بفروشم
ولی مشکل اینجاس که هر کارتی بگیرم بازم فیفا تو سون مشکل داره با 3 کارته 8600 و 9400 و 460 تست کردم
پس از کارت نیست
ریتینگ سی پی یو و رم 5.5 هست ریتینگ گرافیک 7.3 مشکل از رمه یا سی پی یو؟
و اما یه مشکل دیگه فکر کنم گرافیک با مانیتور مچ نیستن auto adjustment فعال نیست وقتی هم سیستم داره میاد بالا تو بوت تصویر فول اسکرین نیست و ویندوز سون هم گرافبک و نشناخت درایورشو دانلود کردم تا شناخت
7-64bitمن کی گفتم کارت ضعیفه
سیستمم ضعیفه
ریت سی پی یو و گرافیکتون چیه تو سون؟
cpu 7.4 هفت و چهاردهم
gaming gra-7.5هفت و نیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)