نه مشکلی نداره.
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
در مورد صدا هر کولری غیر از خودش مشکل نداره.
اگر بودجتون میتونین افزایش بدین tuniq tower extreme با قیمت 45 به نظر من بهترین گزینس.
کیستون چیه؟
نه مشکلی نداره.
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
در مورد صدا هر کولری غیر از خودش مشکل نداره.
اگر بودجتون میتونین افزایش بدین tuniq tower extreme با قیمت 45 به نظر من بهترین گزینس.
کیستون چیه؟
درون بایاس در قسمت تنظیمات پردازنده یا قسمت HW MONITOR گزینه هایی برای تنظیم سرعت فن پردازنده وجود دارهاصلا صدا نمیده رو 2000 دور....ولی عمر فن کم نمیشه همیشه رو 2000 دور کار کنه؟؟؟؟
فکر می کنم نامش هم CPU TARGET باشه
شما دمای این قسمت را از 50 درجه بذارید روی 60 یا 63 درجه
ضمنا درصد دور فن را هم از روی 100% دستی بذارید روی 30 یا 40 درصد
اینطوری دور فن و نویزش کم میشه و با افزایش بار روی پردازنده و افزایش دمای پردازنده خودکار افزایش پیدا می کنه
راستی آیا از خمیر سیلیکون موجود در بسته فن روی پردازنده استفاده کردین؟
موفق باشید
تو بایاس فقط این قسمت هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اون دوتای اول رو تغییر هم میدم هیچ فرقی نمیکنه!!!!!!فکر هم نمیکنم جای دیگه تنظیمات دور فن باشه؟؟
دور فن هم تنظیم نمیشه دستی اون fan contorler رو نصب کردم ولی تغییری نمیکنه شاید اشتباه نصب کردم سوکتش رو
بله از از خمیر سیلیکون خود بسته استفاده کردم ولی موقع بستن خیلی بد نصب شد شاید خمیر خوب پخش نشده..
با تشکر.
Last edited by abbas_p; 24-12-2010 at 12:14.
سلام ممنون بابت پاسختان، کیسم green magnum
Last edited by maziarb; 24-12-2010 at 02:08.
بسیار خوبتو بایاس فقط این قسمت هستش
که اون دوتای اول رو تغییر هم میدم هیچ فرقی نمیکنه!!!!!!فکر هم نمیکنم جای دیگه تنظیمات دور فن باشه؟؟
دور فن هم تنظیم نمیشه دستی اون fan contorler رو نصب کردم ولی تغییری نمیکنه شاید اشتباه نصب کردم سوکتش رو
بله از از خمیر سیلیکون خود بسته استفاده کریدم ولی موقع بستن خیلی بد نصب شد شاید خمیر خوب پخش نشده..
با تشکر.
به ترتیب زیر عمل کنید
اولین گزینه را بذارید روی 70 درجه
گزینه دوم روی 60 یا 63 درجه
گزینه سوم بدون تغییر
گزینه چهارم 50 یا 55 درجه
گزینه 5 بدون تغییر
گزینه 6 حدود 50 تا 60 درجه
آخرین گزینه هم بدون تغییر
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
ولی باز هم تغییری نکرد!!همینطوری که گفتید تنظیم کردم فن رو 2000 دور میچرخه فقط..
مثل اینکه باید بیخیال بشم..رو همون 2000 دور همیشه کار کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)