تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 30

نام تاپيک: نقد و برسی مختصر کارتهایه hd6970 و hd6950 در dx11

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پست جناب Ultra Black رو در این تاپیک بخونید کامل تر از اون نمیشه جواب داد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوسته عزیز من کاری به ultra black یا افراده دیگه ندارم.هرکس نظره خودشو داره و محترمه

من ازگذشته هایه دور سعی میکردم در این فروم زیاد پست ندم چون در گذشته در بخشه hdtv کار می کردم و نتیجه خوبی ندیدم

شما و اون دوستتون و هرشخص محترم دیگه نظراته منطقی تونو اینجا بفرمایید من با کمال ارامش و دوستی پاسخ میدم

ببنید مبنایه بنده 1 یا 2 سایت نیست بلکه 4 سایته متفاوت هست هرچند من تا الان بیش از 14 سایت رو مطالعه کردم

اون چیزی که مشخصه اینه که این کارتها در dx11 هنوز در برابره انویدیا عقب هستن و فاصله نسبتا زیادی دارن اینو من به هرشکل میتونم اثبات کنم

مثلا شما نرخه دمایی annand رو ببنید

حال برایه techspot هم مشاهده کنید

شما حقیقتو کدوم میدونید؟

احتمالا این techspot هم رفت در ضمره 5 امین نون خوره nvidia :d

البته در اینجا hardwarecanucks تست رو در 22 درجه به قوله خودش constant گرفته

حالا بریم سراغه درجه نویز

واقعا 570 کم سرو صداتره
    Last edited by ramincybran; 16-12-2010 at 15:59.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

واقعا 570 کم سرو صداتره
    اصلا بنچ نویز رو قبول ندارم ... یعنی چی 6970+6950 ؟؟؟

در ضمن با توجه به قیمت کارت ها رو میسنجن که در این زمینه AMD خیلی بهتر ظاهر شده ...

در ضمینه Tesselation کمی عقبه که اون هم فعلا مهم نیست ...

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اصلا بنچ نویز رو قبول ندارم ... یعنی چی 6970+6950 ؟؟؟
    اون که بعله اصولا درحاله حاظر هیچ سایتی جز ANNAND واقعیت نداره بایقیه سایتها همه مشغوله شکستنه گردو هستن

اون 6970+ 6950 که درواقع 6970/6950 (هم ارزی : خوب چون دوکارت از یک نوع کولر استفاده میکنن ) نرخ تولید نویز بر اساسه DBA هست

توضیح:

این تست اگه ریاضی بلد باشین یا نه اصلا جدول خوانی که دوره ی راهنمایی و دبیرستان اموزش میدن بر اساسه دوره فن یا RPM )Round per minute) محاسبه میشه به طوره مثال در دور فن 2850 rpm میزان نویز برحسبه dba برایه 570 معادله 56.6 و برایه 6970/6950 معادله 61.5 و برایه 6870 بسیار بیشتر و معادله 62.5 دسیبل هست.
    (در db چون داره از اعداد لگاریتم گیری میشه اختلاف هایه ناچیز بسیار بیشتر از اعداد عادی خودشونو نشون میدن که بر میگرده به ذاته عملگره لگاریتم)

حالا متوجه شدین یا اگه نشدین بیشتر توضیح بدم؟؟؟؟؟

در ضمن با توجه به قیمت کارت ها رو میسنجن که در این زمینه AMD خیلی بهتر ظاهر شده ...
    جانه من؟؟ منو کفن کنن؟

6970 قیمتی معادله 370$ دلاره و 570 معادله 350$ و همونطور که در تست هایه dx11 دیدیم با اختلاف زیاد از رقیبش عقب تره

نکته مهم:

دوستان قدرته کارتهایه dx11 در بازی هایه dx11 سنجیده میشن نه dx9 و dx10 و کسی که کارتهایه جدید میخره میخواد کرایسیس 2 و lost planet 2 و tomclancy hawx 2 بازی کنه نه ولفنشتاین

اینها همه با فاکتور گیری physx و cuda هم هستن(خدا وکیلی من میمونم گاهی چیزی بگم)

در ضمینه Tesselation کمی عقبه که اون هم فعلا مهم نیست ...
    نه اصلا مهم نیست واسه همین تویه lostplanet 2 و hawx 2 و بازی هایه dx11 که دارن عرضه میشن مثله crysis 2 با اختلاف زیاد داره انویدیا رو شکست میده و انویدیا بدبخت مونده چجوری ابرویه رفتشو جمع کنه چون در قابلیت اصلی و بنیانه dx11 یعنی تسلیشن بسیار ضعف داره

راستی
    نکته تستی اینه که بازی ها که دیگه نمیخوان با dx11 طراحی بشن طبقه صحبته دوستمون میخوان با dx9/dx10 درست بشن (به معنایه واقعی کلمه lol)

اخه میدونی هرکی میخواد کارته جدید dx11 بخره که بازی dx11 نمیکنه میخواد بره doom 3 بازی کنه

نتیجه گیری:

دوست عزیز وقتی شما اینقد سطحی وساده انگارانه بحث میکنی و بنده حقیرو یک کاربره نافهم انتظار داری من در این قسم تاپیک هایه بیخودی بیام این بحث هایه بیخود و بی پایه اساسو ادامه بدم؟؟؟؟؟

میای میگی تسلیشن مهم نیست اگه اینو تویه فروم حرفه ای تری میگفتی خدایی............ چی بگم

البته از دست بنده دلگیر نشی من موارد مشابه اینو در اینجا البته نه در این بخش زیاد دیدم واسه همین فرار کردم.اینجا هم که چند بار اومدم دیدم فقط هوادارانه amd پادشاهی میکنن و هر صحبتی به نفع amd مورد تمجید عموم قرار میکیره(LOL)
    Last edited by ramincybran; 16-12-2010 at 18:27.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

میای میگی تسلیشن مهم نیست اگه اینو تویه فروم حرفه ای تری میگفتی خدایی............ چی بگم
    درسته که تسلیشن مهم هست اما قدرت کارت + قیمت معیار خریدکارت هست که NVIDA فعلا کاملا توش شکست خورده و فکر نکنم فقط تسلیشن معیار خرید یک کارت باشه !در ضمن دوست عزیز تو خارج از کشور با بعضی برند ها قیمت 400 میرسه و تو ایان الله اعلم ...
    دوست عزیز وقتی شما اینقد سطحی وساده انگارانه بحث میکنی و بنده حقیرو یک کاربره نافهم انتظار داری من در این قسم تاپیک هایه بیخودی بیام این بحث هایه بیخود و بی پایه اساسو ادامه بدم؟؟؟؟؟
    دوست من شما قوانیین فروم رو خوندیدی ؟شما به هیچ وجه حق توهین به کاربران دیگه رو نداریین .کاربران گرامی در این مواقع می تونن از دکمه اخطار استفاده کنند ...
    ینها همه با فاکتور گیری physx و cuda هم هستن(خدا وکیلی رو هم خوب چیزیه؟
    نه این که PhysX خیلی کاربردیه !!! تنها بازی که به خوبی ازش استفاده کرده بود مافیای دو بود ... اکثر بازی ساز ها هم هاوک و STREAM رو تر جیح می دن ...
    این تست اگه ریاضی بلد باشین یا نه اصلا جدول خوانی که دوره ی راهنمایی و دبیرستان اموزش میدن بر اساسه دوره فن یا RPM )Round per minute) محاسبه میشه به طوره مثال در دور فن 2850 rpm میزان نویز برحسبه dba برایه 570 معادله 56.6 و برایه 6970/6950 معادله 61.5 و برایه 6870 بسیار بیشتر و معادله 62.5 دسیبل هست.
    پستتون رو ادیت کنین . در غیر این صورت مدیران و ناظرین محترم زحمتش رو می کشند ...

---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------

6970 و 6950 با توجه به تستها نتایج خوبی ارائه کردن و با توجه به قیمت مناسبتری که نسبت به GTX580 و GTX570 دارند به نظرم باز هم بازار بهتری نسبت به کارت انویدایی خودشون خواهند داشت و NVIDIA باز هم عرضه بهتر محصولات خودش ناکام موند ...

5. این کاربر از Corei7_980X بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درسته که تسلیشن مهم هست اما قدرت کارت + قیمت معیار خریدکارت هست که NVIDA فعلا کاملا توش شکست خورده و فکر نکنم فقط تسلیشن معیار خرید یک کارت باشه !در ضمن دوست عزیز تو خارج از کشور با بعضی برند ها قیمت 400 میرسه و تو ایان الله اعلم ...
    کاربر گرامی یعنی چی تسلیشن مهم هست؟؟ اصلا بدونه تسلیشن مگه dx11 داریم ما که بخوایم بگیم مهم هست یا نیست

قدرت کارت در dx11 رو توانایی پردازش خوب تسلیشن بیان میکنه اگرنه dx11 چه فرقی با dx9/10 داره(شما رو به خدا قسم نگین shader model 5 که با نسخه 4 تنها در بهینه سازی پردازش های شیدینگ تاثیر گذاره و تفاوتی با sm4 نداره درضمن پردازش هایه مربوط به raytracing هنوز به صورته realtime قابله پردازش نیستن پس اونم وسط نکشین)

در حاله حاظر بازی ها دارین به سمته تسلیشن سنگینتر حرکت میکنن همونطور که در 2 بازی اخری hawx 2 و lostplanet دیدم از فاکتور هایه بالاتر از extreme یونیجین در بازی هاشون استفاده کردن و نتیجه برتری فاحشه انویدیا بود

واسه همین amd از dual engine در سری 6900 استفاده کرد تا با دوتا tesselator نسل 8 بتونه یه کاری بکنه

البته مشکلی نیست این مباحث اینجا کسی اطلاعای نداره چون در فروم هایه بلاد خارج هم زبونه ادیتور ها و کاربر هایه حرفه ای مو در اورد تا ملت متوجه شدن.

دوست من شما قوانیین فروم رو خوندیدی ؟شما به هیچ وجه حق توهین به کاربران دیگه رو نداریین .کاربران گرامی در این مواقع می تونن از دکمه اخطار استفاده کنند ...
    من اونجا توهینی نمیبینم یک انتقاده اگه دوستمون از بنده دلگیر میشه خودش پیشگیری میکنه وگزارش شما لازم نیست وکالت کسی رو بعهده بگیرید

hysX خیلی کاربردیه !!! تنها بازی که به خوبی ازش استفاده کرده بود مافیای دو بود ... اکثر بازی ساز ها هم هاوک و STREAM رو تر جیح می دن ...
    جانه من؟؟

خوب پسره گل شما اولاتعداد بازی هایی که رویه pc تکرار میکنم رویه pc با physx و باقیه موتور ها ساخته شدن (بگذریم از کیفیت غیره قابله مقایسه شون ) از سال 2010 به بعد رو لیست کنی ببنیم کدوم یکی بیشتر استفاده شدن

اگه منبع ندارید رویه تخیلات داده هارو به ملت نخورونین(احتمالا اینم توهینه دیگه نه؟ یاد دوران دبستان بخیر)

پستتون رو ادیت کنین . در غیر این صورت مدیران و ناظرین محترم زحمتش رو می کشند ...
    بازم دخالت کردی دوست عزیز . مدیرا لازم باشه به شخصه من تذکر میدن شما لطفا دخالت نفرمایید(من در کامنت هام منظورم با هیچ شخصه خاصی نیست وتاکیدی ندارم)

6970 و 6950 با توجه به تستها نتایج خوبی ارائه کردن و با توجه به قیمت مناسبتری که نسبت به GTX580 و GTX570 دارند به نظرم باز هم بازار بهتری نسبت به کارت انویدایی خودشون خواهند داشت و NVIDIA باز هم عرضه بهتر محصولات خودش ناکام موند ...
    بله دیگه همونطور میاید بدونه هیچ برسی و استدلالی یه نظری میدین بعد احساس میکنید خیلی هم تخصصیه و نتیجه گیری پایانی رو هم میزارید.

الان نه قیمتی گذاشتی نه مبنایی یه صحبت بعد هم نتیجه گیری سریع و داغون بودنه انویدیا

بسیار بسیار جالب

البته بابا بزرگ بنده هم طبق شواهد میتونه در انتخابات ریاست جمهوری امریکا شرکت کنه و باز هم طبقه شواهد از باقیه نامزد ها شانس بیشتری برایه انتخاب برخورداره
    Last edited by ramincybran; 16-12-2010 at 19:09.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اون 6970+ 6950 که درواقع 6970/6950 (هم ارزی : خوب چون دوکارت از یک نوع کولر استفاده میکنن ) نرخ تولید نویز بر اساسه DBA هست

توضیح:

این تست اگه ریاضی بلد باشین یا نه اصلا جدول خوانی که دوره ی راهنمایی و دبیرستان اموزش میدن بر اساسه دوره فن یا RPM )Round per minute) محاسبه میشه به طوره مثال در دور فن 2850 rpm میزان نویز برحسبه dba برایه 570 معادله 56.6 و برایه 6970/6950 معادله 61.5 و برایه 6870 بسیار بیشتر و معادله 62.5 دسیبل هست.(در db چون داره از اعداد لگاریتم گیری میشه اختلاف هایه ناچیز بسیار بیشتر از اعداد عادی خودشونو نشون میدن که بر میگرده به ذاته عملگره لگاریتم)

حالا متوجه شدین یا اگه نشدین بیشتر توضیح بدم؟؟؟؟؟

وقتی اون تست میزان نویز اون 2 کارت رو یکی فرض کرده یعنی به کلی نا معتبره ... خب از یک نوع کولر استفاده کنن میزان نویز فرق میکنه ...

اگه ریاضی بلد باشین یا نه اصلا جدول خوانی که دوره ی راهنمایی و دبیرستان اموزش میدن
    جواب این قسمتو ندم بهتره ...

6970 قیمتی معادله 370$ دلاره و 570 معادله 350$ و همونطور که در تست هایه dx11 دیدیم با اختلاف زیاد از رقیبش عقب تره

این بازی های DX 11 ...

اینها همه با فاکتور گیری physx و cuda هم هستن(خدا وکیلی من میمونم گاهی چیزی بگم)
    خداوکیلی چند تا بازی از physics استفاده میکنن ؟؟ Mafia II و Batman ... 2 تا ؟؟؟

میای میگی تسلیشن مهم نیست
    من نگفتم مهم نیست ...گفتم :

فعلا مهم نیست
    یعنی در آینده اهمیت پیدا میکنه ... و فعلا کارت های AMD کمی در این زمینه عقبن ...
    Last edited by Erfan.; 16-12-2010 at 19:08. دليل: .

8. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خوب پسره گل شما اولاتعداد بازی هایی که رویه pc تکرار میکنم رویه pc با physx و باقیه موتور ها ساخته شدن (بگذریم از کیفیت غیره قابله مقایسه شون ) از سال 2010 به بعد رو لیست کنی ببنیم کدوم یکی بیشتر استفاده شدن
    من گفتم بی کیفیت هست که بحث کیفیت رو وسط می کشی ؟ واسه همین بود که GTX 480 و 470 تو فول لود با کوره نون وایی اشتباه گرفته می شد ...
    اگه منبع ندارید رویه تخیلات داده هارو به ملت نخورونین(احتمالا اینم توهینه دیگه نه؟ یاد دوران دبستان بخیر)
    بر شیطان رجیم لعنت !

بله دیگه همونطور میاید بدونه هیچ برسی و استدلالی یه نظری میدین بعد احساس میکنید خیلی هم تخصصیه و نتیجه گیری پایانی رو هم میزارید.

الان نه قیمتی گذاشتی نه مبنایی یه صحبت بعد هم نتیجه گیری سریع و داغون بودنه انویدیا
    و بسیار زیبا اینکه شما ادعات می شه از ناظر انجمن هم بیشتر می دونی ! و داری تمام معادلات واقعی رو رد می کنی و به بحث های حاشیه ایی می پردازی !:
    به اینجا سربزن :
    کد:
    حرفی بود در خدمتم ...
    می گردم و لیست می زارم ...

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

وقتی اون تست میزان نویز اون 2 کارت رو یکی فرض کرده یعنی به کلی نا معتبره ... خب از یک نوع کولر استفاده کنن میزان نویز فرق میکنه ...

جواب این قسمتو ندم بهتره ...

این بازی های DX 11 ...
    خوب الان نتیجه گیریت رو مترو و just caus و aliens دیگه؟؟؟؟؟؟ بعد من الان گلچینر شدم

بعد ما الان باز هایی با فاکتوره تسلیشنه بسیار وسیع تر مثله lostplanet 2 و hawx 2 هویجن نه

این برایه مترو

که توسط بنچمارکه دیفالته خوده بازی تست گرفته شده نه با یک گیمر که به صورته رندوم بازی کنه وبا فرپس رکورد گیری کنن

با جزئیات زیر

چون همه کارتها در شرایط یکسان بودن قابله استناد تره

برایه باقیه بازی ها هم در صفحه 1 نتیجه گیری شده

داده ها مشخص ان.

درموجموع بازی هایه dx11 انویدیا با اختلافه فاحش برتری داره اینو میتونید راحت میانگین گیری کنید

من گفتم بی کیفیت هست که بحث کیفیت رو وسط می کشی ؟ واسه همین بود که GTX 480 و 470 تو فول لود با کوره نون وایی اشتباه گرفته می شد ...
    اه ببخشید یادم رفته بود از یخچالی بانامه 6970 یادی بکنم

الان 6970 یخچاله و کور هایه اجر پزی شما 96 نه

تازه thermal junction maximum برایه فرمی 105 درجه سانتی گراد بود واسه cayman چقدره؟؟ 95 درجه

و بسیار زیبا اینکه شما ادعات می شه از ناظر انجمن هم بیشتر می دونی ! و داری تمام معادلات واقعی رو رد می کنی و به بحث های حاشیه ایی می پردازی !:
    به اینجا سربزن :
    کد:
    حرفی بود در خدمتم ...
    می گردم و لیست می زارم ...
    ببین پسره گل

شما اگه با من سره بحثه مکانیک کوانتومی ورنر هایزنبرگ هم بیاری من بدونه دلیل و برسی چیزی تویه کتم نمیره.

ایشون مدیرن دسته گلشونم درد نکنه شاگردشونم هستیم اصلا شاگرده شما هم اما مدیر بودن دلیلی بر برتر بودن نیست.ادعایی نداریم بنده حاظرم با هرکس مباحثه منطقی و رویه استدلال بکنم.(کلا سرم درد میکنه با یک انسانه منطقی بحث هایه تخصصی بکنم)

الان این مدیره گرامی وحی منزل شدن و مباحثه مطرح شده بنده هم مهملات.بسیار خوب من که تا اینجا پیش اومدم دوستان دیگتون هم تشریف بیارن من شروع به بحث منطقی میکنم البته به شرطی که تویه جاده خاکی کسی نره

فعلا منبع من و نتیجه گیریهام از رویه 4 سایت بوده که min fps هم لحاظ میکردن.تست هایه annand که مثله دمایه کارتهاش فعلا بودار در اومده.اما toms رو قبول دارم.

بحث هم رویه dx11 و ایندش بوده.بسم الل........ شروع کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

[QUOTE]
    خوب الان نتیجه گیریت رو مترو و just caus و aliens دیگه؟؟؟؟؟؟ بعد من الان گلچینر شدم
    ببخشید اینا بازی های DX 11 نیستن ؟؟؟

که توسط بنچمارکه دیفالته خوده بازی تست گرفته شده نه با یک گیمر که به صورته رندوم بازی کنه وبا فرپس رکورد گیری کنن
    اون بنچمارک برای Tomshardware بود ...این هم از سایت های دیگه :

.تست هایه annand که مثله دمایه کارتهاش فعلا بودار در اومده
    تا این جا که تست های Legit بو دار خودشونو نشون دادن

اه ببخشید یادم رفته بود از یخچالی بانامه 6970 یادی بکنم
    با اجازه دوستمون Corei7_980X :

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

فعلا منبع من و نتیجه گیریهام از رویه 4 سایت بوده که min fps هم لحاظ میکردن.
    ببخشید شما روی Min FPS بازی میکنید ؟

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آهان مچتوگرفتم!
    گیگا460که جون هیچی رونداره چه غوغایی کرده!
    460ftwکه من ازشرکتevga دارم وخیلی هم ازش راضیم اگه2تابشه میتونه بالاتراز580ضاهربشه!!!!!!!!!!!!
    sliبشه میشه2گیگ دیگه تازه با230مگ شیر پس درحد580هست.
    این6980 فکرکنم بتونه جلویASUS ARESقدعلم کنه.
    5970و6950که دارای880مگ کلاک هستند البته مدل سافایرشون اگر بایه ASUS RAMPAGE 3گزاشته باشه وبایه پاورقویمیتونه تا980بره یانمیکشه؟
    یکی ازدوستان میگفت که تا950کلاک رواور کرده منم رفتم دیدم تا950مگاهرتز فرکانس عملیاتی رواور کرده بود البته مدلMSIبود که790کلاک داره به نظر شما 6980میتونه جلوی آرس وایسه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •