شمامدل مین خودتون قیدکنیدواسه نصب درایورهم بهتره درایور صداخودویندوز که شناخته شده رو ازقسمت device manager به صورت دستی پاک کنیدوبعدش درایورخودتون نصب کنید![]()
شمامدل مین خودتون قیدکنیدواسه نصب درایورهم بهتره درایور صداخودویندوز که شناخته شده رو ازقسمت device manager به صورت دستی پاک کنیدوبعدش درایورخودتون نصب کنید![]()
giga p35-ds3l
درایوی شناخته نشده و فقط hdmi کارت گرافیک رو میشناسه
Last edited by GAMELAIN; 18-06-2011 at 15:51.
لطفا دوستان کمک کنند
ویندوز اکس پی ریختم هم این مشکل هست
اول ازهمه بایوس مین آپدیت کنیددرمرحله درایورصدای سیستم خودتون ازسایت پایین که گذاشتم تو هم ستون اول دانلود کنید نصب کنید ببینید کارتون را میفته اگردرست نشد به احتمال خیلی زیاد چیپ صدای مین شمامورد دار شده.
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jafarian; 18-06-2011 at 22:25.
روی علامت صدا راست کلیک کرده و PlayBack Device رو بزنید و وقتی باز شد Speakers رو انتخاب کنید.
اگر در ویندوز XP هم مشکل پا برجاست:
دو دلیل داره:
ویندوز XP اگر سرویس پک 3 هستش این طبیعیه و دلیلش نقص درایور عرضه شده با مادربردهای گیگابایت در یک دوره ی خاص هستش.
در این صورت درایور جدید رو دانلود کنید که همین چند ساعت پیش عرضه شد: (ویستا برای 7 هستش و فرقی نداره)
اما اگر ویندوز XP سرویس پک 2 ریختید و باز هم صدا نداشتید در اولین مرحله به تنظیمات Bios برید و Onboard Audio Function ببینید که Enable باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر اون Enable بود بعدش بگین تا ازتون یک سری اطلاعات بیشتر بگیرم تا مشکلتون رفع بشه.
منم همین مشکل رو دارم
مادربردم soyo هست
کارت صدا رو هم نصب میکنم
ویندوزم سون هست
نمیدونم چیکار کنم
سلام منم مادر بردم intel pentium r4 هست و ویندوز 7 نصب هست ولی صدا ندارم چی کار کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)