بله با این نرم افزار می شه به صورت MP3 ذخیره کرد یه فایل تصویری رو
بالاترین ورژن رو با عکس قرار دادم در پست بالا بالاتر از اون نیست هنوز
بله با این نرم افزار می شه به صورت MP3 ذخیره کرد یه فایل تصویری رو
بالاترین ورژن رو با عکس قرار دادم در پست بالا بالاتر از اون نیست هنوز
من الان این نرم افزار را دانلود کردم و قسمت هایی از یک فیلم را بریدم و بقیه فیلم را سر هم زدم . فرمت فیلمم هم avi بود. ولی نتیجه کار خیلی جالب نبود. یعنی فیلم خروجی صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستند و تصویر خیلی کند تر از حد عادی است و از صدا عقب می افته.
من می خوام فیلم خروجی همون کیفیت فیلم اولیه ام را داشته باشه و با تقریبا همون حجم ولی اینجا من نمی دونم چه تنظیماتی باید استفاده کنم؟؟؟
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم
دوست عزی این برای بردین فیلهای استاندارد توصیه می شه برای این کار شما از یولید استفاده کنین بهتره
ممنون منظورتون از فیلم استاندارد چیه؟؟ فیلم ورودی من مشکلی نداشت و سالم بوددوست عزی این برای بردین فیلهای استاندارد توصیه می شه برای این کار شما از یولید استفاده کنین بهتره امروز 12:22
ولی با یلوید هم من مشکل دارم یعنی حجم فیلم خروجی چندین برابر حجم اولیه میشه. یعنی فیلمی که در ابتدا 700 مگابایت بوده، بعد از اینکه مقداری از فیلم را می برم و بقیه فیلم را سر هم می زنم ، فقط حجم 10 درصد از فیلم خروجی 4 گیگابایت می شه. من تنطیمات اینها را برای فیلم خروجی بلد نیستم که کاری کنم که نه حجم فیلم زیاد بشه و نه کیفیت فیلم خراب بشه. می خوام با حفظ حجم و کیفیت کار کنه
سلام دوستان
ببخشید میشه بگید آخرین ویرایش این برنامه Vcdcutter چند است؟
همان 4.16 آخرین است می توانیم داونلودش کنیم؟ یا دنبال نسخه جدیدتر باشیم
راستی حجمش چقدر است؟
با سلام
بله
آخرين ورژن Pro 4.16.8 هستش
براي دانلود با حجم 22.5 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
لطفآ این پست رو پاک کنید
Last edited by 111111; 25-07-2008 at 06:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)