برای القای حس بعد صدا این کار انجام میشود.ضبظ استریو امکان بازسازی منبع صدا به شکل سه یعدی(دارای بعد و بیشتر جهت) را امکان پذیر می سازد.
اگر هدفون ها را برعکس بزنی انگار داری یک عکس را در آینه نگاه می کنی!![]()
برای القای حس بعد صدا این کار انجام میشود.ضبظ استریو امکان بازسازی منبع صدا به شکل سه یعدی(دارای بعد و بیشتر جهت) را امکان پذیر می سازد.
اگر هدفون ها را برعکس بزنی انگار داری یک عکس را در آینه نگاه می کنی!![]()
نه عزیزم من, نگفتم متخصص بیاد جواب بده که, میگم بهتره قبل از بیان مطلبی از صدق اون اطمینان پیدا کنیم.(حد اقل سعی خودمون رو بکنیم.)
اگه با این پیش فرض دوستان پیش میرفتند چند تا از پست های توی این تاپیک اصلا الکی مطرح نمیشد.
فکر نکنم فهم اون پست انقدر سخت باشه بلاخره تو فروم مونولوگ که نیست دیالوگه پس بسته به حرف های قبلی که زده شد کاملا تناسب داره.
بعد اگر انقدر بدیهی بود کسی براش تاپیک نمیزد و به اندازه پست ها تفاوت برداشت و بحث پیش نمی اومد.
Last edited by peaceful1; 20-12-2010 at 11:52.
لحن صحبت شما اصلا صحيح نيست لطفا درست صحبت كنيد دوست عزيز (از كلمات درست و مودبانه تر استفاده كنيد مسلما اگر از پست اول لحن خوبي در گفتار داشتيد نيازي نبود اين همه پست اضافه زده بشه)
Last edited by toolhelp; 20-12-2010 at 14:20.
من تا بحال با کسی بد صحبت نکردم و هیچ وقت به کسی تو هیچ فررومی به هیچ زبونی توحین نکردم و مخاطب اون پستم اصلا شما هم نبودید.
شما دوست دارید از همیچی مسئله بسازید مشکل خودتون هست
متاسفانه یا خوشبختانه بنا به قوانین فرووم دیگه نمیتونم درباره این موضوع صحبت کنم و به شما هم توصیه میکنم دیگه به صحبت ها دامن نزنید . و از کاه کوه نسازید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)