تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: چطوری پارک دوبله انجام بدم؟!؟

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

بهترين راه
    برو آژانس تاكسي سرويس بهشون مشكلتو بگو
    با يه پرايد
    دو سه ساعت تمرين كن

هيچ قانونو چيزي نداره
    فقط بايد چشمات با پاهات هماهنگ بشه (‌ هماهنگي عصب و عضله )‌ كه با تمرين درست ميشه
    اگه جلسه بخاي برداري يه دو سه هفته اي شايد عقب بموني
    همين آژانس بهترين راهه
    اینم بد فکری نیست...
    ممنون که گفتی

دوست عزیز به نظر من ایندفرو بیخیال بشو و رد بشو
    اینجوری راننده نمیشیا!!!
    با گفتن من و دیگران هم مشکلت حل نمیشه.باید عملی تست کنی تا دستت بیاد.
    نه تو رو خدا...این حرفو نزن!
    بهتر بود میگفتی:"تمام سعیتو بکن که ایندفعه قبول شی"
    سعی میکنم تو این چند روز هر جور شده یه ماشین پیدا کنم تا باهاش چندبار تمرین کنم...

چیزی که منو متحیر میکنه اینه که بعضی از افسر ها خیلی باحالن...در عرض 3 دقیقه از دوستم امتحان گرفته و آخرش بهش گفته با ارفاق قبولی!!!

2. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hheadshoter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اخه الان اگه قبول بشی بعدا بری تو خیابون بخوای پارک کنی و نتونی خیلی بد تره تا اینکه الان رد بشی ولی قشنگ پارک دوبل رو یاد بگیری

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

اخه الان اگه قبول بشی بعدا بری تو خیابون بخوای پارک کنی و نتونی خیلی بد تره تا اینکه الان رد بشی ولی قشنگ پارک دوبل رو یاد بگیری
    به مرور و با کسب تجربه یاد میگیرم...

5. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

تو خيابون 300 بار وقت داري از پارك در بياي بري تو
    تا پارك كني
    اما جلو افسر 1 بار
    پس حتي شده باشه با خوشكي حساب كردن حلش كني حلش كن
    همه اينايي كه ميبيني راننده هستن يك دونشنونم از آموزشگاه راننده نشده
    رانندگي همش تجربه است با كلاس برداشتنو اينا خودتو عقب ميندازي

7. 3 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

بهترین حالت تجربه هست که با تمرین زیاد مشکل برطرف میشه
    من یادمه زمانی که تو امتحان شهر سال 85 اومدم پارک دوبل بزنم پراید بود ماشین اونم تو شیب , بکل خاموش شد مجدد استارت زدیم اومدیم بیایم پارک کنیم بازم خاموش شد آخرشم که پارک کردیم رفتیم تو جوب (ولی واقعا کلاج ماشین مشکل داشت گیر داشت و یهو میومد بالا به افسره که گفتم خودشم چیزی نگفت) ولی افسره یکجا دیگه مجدد پارک دوبل گرفت که اونو درست زدم و همون مرتبه اول قبولمون کرد
    ولی همه اینا به کنار تا زمانی که خودت تو شرایط پارک دوبل تو خیابون ها قرار نگیری و مجبور به پارک دوبل نشی یاد نمیگیری پاک کنی

9. 3 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی از دوستان گفتن صندوق رو باید ببینی ! ولی از سه گوش عقب که نمیشه صندوق رو دید ! شما تا از سه گوش عقب چراغ ترمز رو دیدی فرمون رو کامل کامل به سمت راست قفل کن . بعد از وسط شیشه جلو ( دقیقا وسط) چراغ ترمز رو دیدی فرمون رو کامل بچرخون به سمت چپ . حالا هر وقت سپر عقب ماشین جلویی رو به طور کامل دیدی ( همون دیدن خط سپر کافیه ) میزنی رو ترمز و قبول

یادش بخیر ! یه بار سر این چرخوندن گیر کردم به جای این که دوبل بزنم L زدم

11. 2 کاربر از sinasalar2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظرم پارک دوبل و آدم تجربی یاد میگیره ! من که میرفتم آموزش چون تو پارک دوبل خیلی ضعیف بودم بیشتر وقت و پارک دوبل تمرین میکردیم ! مربی هی میگفت قلقش دستت بیاد درست میزنی ! 2 تا درست میزدم 3 تارو اشتباه ! بعد از این که گواهینامه گرفتم همیشه این ترس تو من بود که یه وقت بخوام پارک کنم اگه اشتباه بشه مردم بهم می خندن ، هر وقت هم با ماشین جایی میرفتم اگه نیاز بود پارک کنم هیچ وقت پارک دوبل نمی کردم ! جایی رو انتخاب میکردم که نیاز به پارم دوبل نباشه ! یه بار دل و زدم به دریا پارک دوبل کردم با چند بار جلو عقب رفتن بالاخره پارک کردم !! از اون موقع تا حالا چند بار دیگه پارک دوبل کردم دیگه الان راحت می تونم انجامش بدم !
    اینارو گفتم که از پارک دوبل کردن یه وقت نترسی

13. 3 کاربر از Erfan64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بهترين راه
    برو آژانس تاكسي سرويس بهشون مشكلتو بگو
    با يه پرايد
    دو سه ساعت تمرين كن

هيچ قانونو چيزي نداره
    فقط بايد چشمات با پاهات هماهنگ بشه (‌ هماهنگي عصب و عضله )‌ كه با تمرين درست ميشه
    اگه جلسه بخاي برداري يه دو سه هفته اي شايد عقب بموني
    همين آژانس بهترين راهه
    خطرناکه
    این رفیقمون گواهینامه نداره
    خدای نکرده خدای نکرده اگر اتفاقی بیوفته اون وقت مشکل ساز هست چون راننده هم کلاچ و ترمز نداره که بگیره مثل اموزشی ها

ما که روزهای اول خیلی قشنگ دوبل میزدیم
    ولی حالا نه بدرقم سوتی میدیم. نمیدونم چرا!

15. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

بهترین حالت تجربه هست که با تمرین زیاد مشکل برطرف میشه
    من یادمه زمانی که تو امتحان شهر سال 85 اومدم پارک دوبل بزنم پراید بود ماشین اونم تو شیب , بکل خاموش شد مجدد استارت زدیم اومدیم بیایم پارک کنیم بازم خاموش شد آخرشم که پارک کردیم رفتیم تو جوب (ولی واقعا کلاج ماشین مشکل داشت گیر داشت و یهو میومد بالا به افسره که گفتم خودشم چیزی نگفت) ولی افسره یکجا دیگه مجدد پارک دوبل گرفت که اونو درست زدم و همون مرتبه اول قبولمون کرد
    ولی همه اینا به کنار تا زمانی که خودت تو شرایط پارک دوبل تو خیابون ها قرار نگیری و مجبور به پارک دوبل نشی یاد نمیگیری پاک کنی
    حق با شماست...نظر خودم هم اینه که هیچ چیز مثل تجربه نمیشه...
    حالا خوبه افسره یکم با انصاف بوده و خودشم میدونسته ماشین مشکل داره وگرنه...!
    مرسی
    خیلی از دوستان گفتن صندوق رو باید ببینی ! ولی از سه گوش عقب که نمیشه صندوق رو دید ! شما تا از سه گوش عقب چراغ ترمز رو دیدی فرمون رو کامل کامل به سمت راست قفل کن . بعد از وسط شیشه جلو ( دقیقا وسط) چراغ ترمز رو دیدی فرمون رو کامل بچرخون به سمت چپ . حالا هر وقت سپر عقب ماشین جلویی رو به طور کامل دیدی ( همون دیدن خط سپر کافیه ) میزنی رو ترمز و قبول

البته فکر کنم اون دوستان منظورشون منتها الیه سمت چپ صندوق بود...یعنی همون بالای چراغ ترمز!
    من بالاخره نفهمیدم!وقتی دکمه شیشه رسید به چراغ ترمز ماشین مذکور باید فرمون به سمت چپ بچرخونیم یا اینکه همونطور که شما گفتی وقتی از وسط شیشه جلو چراغ ترمز رو دیدم فرمون رو به چپ بچرخونم؟!؟
    ممنون
    به نظرم پارک دوبل و آدم تجربی یاد میگیره ! من که میرفتم آموزش چون تو پارک دوبل خیلی ضعیف بودم بیشتر وقت و پارک دوبل تمرین میکردیم ! مربی هی میگفت قلقش دستت بیاد درست میزنی ! 2 تا درست میزدم 3 تارو اشتباه ! بعد از این که گواهینامه گرفتم همیشه این ترس تو من بود که یه وقت بخوام پارک کنم اگه اشتباه بشه مردم بهم می خندن ، هر وقت هم با ماشین جایی میرفتم اگه نیاز بود پارک کنم هیچ وقت پارک دوبل نمی کردم ! جایی رو انتخاب میکردم که نیاز به پارم دوبل نباشه ! یه بار دل و زدم به دریا پارک دوبل کردم با چند بار جلو عقب رفتن بالاخره پارک کردم !! از اون موقع تا حالا چند بار دیگه پارک دوبل کردم دیگه الان راحت می تونم انجامش بدم !
    اینارو گفتم که از پارک دوبل کردن یه وقت نترسی
    بله...به نظر من هم هرچقدر هم که تو آموزشگاه یاد بدن تا آدم خودش تو موقیعت واقعی تجربه نکنه نمیتونه درست یاد بگیره.
    البته خوشبختانه یا متاسفانه من از اون آدم های خیلی خیلی خونسرد و بیخیال هستم...از لحاظ استرس و ترس در حد صفر !
    مرسی
    خطرناکه
    این رفیقمون گواهینامه نداره
    خدای نکرده خدای نکرده اگر اتفاقی بیوفته اون وقت مشکل ساز هست چون راننده هم کلاچ و ترمز نداره که بگیره مثل اموزشی ها

ما که روزهای اول خیلی قشنگ دوبل میزدیم
    ولی حالا نه بدرقم سوتی میدیم. نمیدونم چرا!
    راست میگیا!!!اصلا فکر اینجاشو نکرده بودم!!
    اگه یه وقت خدایی نکرده مشکلی پیش میومد خیلی بد میشد...
    ممنون که گفتی

17. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali&G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب به نظر من این روش تقریبا کامل ترین روشه
    در مورد اون شیشه ی جلو هم تقریبا وقتی چراغ ترمز عقب ماشین از ستون یا (ما بین شیشه ی عقب و جلو) گذشت شروع به چرخوندن فرمون کنی که البته همه ی این ها بستگی به سرعتت داره که پیشنهاد میشه کمترین حد ممکن باشه
    به طور کلی چندین روش برای این نوع پارک وجود داره ولی خب خود من بیشتر همین روش رو با هنرجو هام کار میکنم و به خاطر ساده تر بودن بهترین و رایج ترین روش برای این نوع پارک هست ولی بازم دارم میگم خیلی روی سرعتت دقت داشته باش تمام روش هایی که دوستان گفتن اکثرا درست هستش و این عامل سرعت خودرو و سرعت چرخوندن فرمون خیلی خیلی تاثیر داره که پارک شما درست از اب دربیاد
    در ضمن چند تا چیز دیگه هم هست که افسر ها به صورت نامحسوس از شما امتحان میگیرن و خود شما متوجه اون نمیشین مثلا اینکه توی مسیری که دور زدن ممنوعه میگه اینجا دور بزن ببینم شما باید بگی که اینجا دور زدن ممنوعه ولی اگه شما بخوای چشم اونوقت براش یه دور مشتی میزنی و ...
    کلا زیاد سخت نگیر به نظر من این امتحان ها 90% شانسی هستش یعنی خود افسر هم که بشینه پشت فرمون ممکنه از 10 تا پارک 4 تا شو خراب کنه چه برسه به هنرجو که تا پشت ماشین امتحان میشینه اکثرا یادشون نمیاد اسم و فامیلشون چیه

19. 2 کاربر از Ali&G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •