تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: ساختن برنامه تريل

داره خودمونی میشه vahid4251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یه نرم افزار هست به نام Shareware Maker که لینک دانلودش تو بخش دانلود نرم افزار همین سایت(p30world) که لینک دانلودش خرابه.
    با این برنامه میشه تعین کرد که بعد از چند بار اجرا شدن دیگه اجرا نشه و چند روش دیگه.
    ولی به قول یکی دیگه از دوستان با نرم افزارهای مانیتورینگ اگه طرف یه کم حرفه ای باشه راحت میشه فهمید که برنامه چیکار میکنه و برنامه رو دور زد
    و به نظر من این روشها دیگه منسوخ شده(ده مده شده)
    به هر حال کسی لینک Shareware Maker رو داشت واسه دانلود بذاره.

این برنامه رو کی داره بزاره ممنونش میشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

از هر کسی هم بپرسی میگه هیچ فایده ای نداره
    تاًیید میشه...!؟! الان ویندوز به اون عظمت رو کرک میکنن... چه برسه به یه قفل ساده...!؟!

کلاً قفل هایی که با تاریخ سیستم سروکار دارن رو میشه راحت دورشون زد...!؟! هیچ فایده ای نداره...!؟!

ولی... یه مدل قفل دیگه هم هست... که با یه تایمر می تونید درستش کنید... (قفل ساعتی... شبیه قفل بازی های اعتیاد آور اینترنتی...!؟!)... این مدل قفل ها... یکم ایمن تر از قفل های بالایی هستند... البته فقط یکم امن تر هستن...!؟! ولی خب... اینا رو هم میشه... با یه loader ساده... و یا... دورش زد...!؟! کار سختی نیست....!؟! (من بلدم...!؟! )

یه مدل دیگه هم هست... تاریخ نصب + تاریخ انقضا + تاریخ آخرین اتفاده همراه با ساعت و... رو تو خودش ذخیره می کنه... و بعد با مقایسه این ها... مثلاً تاریخی که برنامه اجرا شده... کمتر از تاریخ و ساعت آخرین اجرا هست یا نه و... می فهمه که...............!؟!

راستی چرا از قفل های سخت افزاری استفاده نمی کنید...؟؟؟!!!

3. این کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirxbest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Iran

1

با سلام خدمت دوست عزیز plus جان میخواستم بگم اگه امکان داره این روشی رو که گفتی یه توضیح مفصل بدیالبته اگه اشکال نداشته باشه
    ولی به نظر من اگه یه برنامه برنامه ی خوبی باشه بیشتر کاربران سعی میکنند که از محصولات اورجینال این شرکت استفاده کنند و کمتر کسی دلش میاد دورش بزنه.
    مثل ویندوز.و چون شرکت مایکروسافت شرکت معتبر و خوبی هست اکثر کاربران ترجیح میدن از اورجینالش استفاده کنند.
    ولی میشه برنامه رو یه جور طراحی کرد که اگه کسی خواست دورش بزنه بعضی از قسمتهای برنامه غیر فعال بشه.
    البته بازم میگم اینجور فقط کرکر یه کم اذیت میشه ولی بازم برنامه کرک میشه.
    امیدورام این مطلب مفید بوده باشد

داره خودمونی میشه vahid4251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

يكي يك مثال بزار تا عملي ببينيم
    فقط يك چيز باحال باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوست عزیز plus جان میخواستم بگم اگه امکان داره این روشی رو که گفتی یه توضیح مفصل بدیالبته اگه اشکال نداشته باشه
    سلام... ببخشید دیر جواب میدم...!؟! یه مشکلی برام پیش اومده بود... نمی تونستم بیام اینجا...!؟!

شما لطفاً ذکر بفرمایید که من کدوم روش رو توضیح بدم... حتماً... رو چشم... اگه تونستم برنامش رو هم براتون می نویسم...!؟!

ولی به نظر من اگه یه برنامه برنامه ی خوبی باشه بیشتر کاربران سعی میکنند که از محصولات اورجینال این شرکت استفاده کنند و کمتر کسی دلش میاد دورش بزنه.
    مثل ویندوز.و چون شرکت مایکروسافت شرکت معتبر و خوبی هست اکثر کاربران ترجیح میدن از اورجینالش استفاده کنند.
    ولی میشه برنامه رو یه جور طراحی کرد که اگه کسی خواست دورش بزنه بعضی از قسمتهای برنامه غیر فعال بشه.
    البته بازم میگم اینجور فقط کرکر یه کم اذیت میشه ولی بازم برنامه کرک میشه.
    امیدورام این مطلب مفید بوده باشد
    ...ویندوز اورجینال...!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!

کلاً بین محصولات ماکروسافت... هیچ کدوم اورجینالش رو شما تو ایران نمی تونید پیدا کنید...!؟!

کافیه یه سری به فروشگاه اینترنتی ش بزنید...!؟! محصولاتش انقدری گرون هستن... که تو خود آمریکا هم مردم واسه خریدنش به زحمت بیفتن...!؟!

حالا خودتون حساب کنید... اگه اون محصولات اورجینال رو وارد ایران کنن... و قیمتش از دلار تبدیل به تومن بشه... چه جوری میشه...!؟! مثلاً قیمت یه آفیس میشه 500 هزار تومن...!؟!؟!؟!

این رو هم اضافه کنم... که ماکروسافت... شرکتی نیست... که طرف دار و خاطر خواه زیاد داشته باشه...!؟! (تا اونجایی که من می دونم... هیچ کس دوست نداره سر به تن رییسش باشه... همه ازش تنفر دارن...!؟!)

موفق باشید...!؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

PLUS جون دلت میاد بگی مردم از بیل گیتس(رئیس مایکروسافت) تنفر دارن؟
    به نظر من سیسم عامها و کلا محصولات مایکروسافت رغیب ندارند البته سیستم عاملهایی هم مثل سیستم عامل های شرکت اپل هم خیلی خیلی خوبن.
    منظورم همون قفل ساعتی بود که گفتی؟
    اگه میشه یه نمونه بزار.
    ممنون.
    Last edited by amirxbest; 12-02-2011 at 18:54.

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

لینک دادن به خارج از فروم خلاف قوانین ه...!؟!
    اصولا در مباحث برنامه نویسی چون منابع پراکنده هستند لینک دادن مشکل نداره میتونید از خود سوپر مد ها بپرسید
    و بعضی اوقات وقتی یک تاپیک کامل و جامع وجود داره هیچ مشکلی نداره که در کنار بحث در این تاپیک منابع مفید دیگه رو هم نگاهی بندازید !

9. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

PLUS جون دلت میاد بگی مردم از بیل گیتس(رئیس مایکروسافت) تنفر دارن؟
    به نظر من سیسم عامها و کلا محصولات مایکروسافت رغیب ندارند البته سیستم عاملهایی هم مثل سیستم عامل های شرکت اپل هم خیلی خیلی خوبن.
    منظورم همون قفل ساعتی بود که گفتی؟
    اگه میشه یه نمونه بزار.
    ممنون.
    باورت نمیشه... بیا خودت نگاه کن...!؟! :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بله... درسته... محصولات ماکروسافت رغیب ندارند... هم تو قیمت و هم تو کیفیت...!؟!
    (البته قیمتش که واسه ما فرقی نمیکنه... تو ایران فقط باید کیفیت محصول رو در نظر گرفت...!؟! )

بگذریم... نوشتن این قفل ها خیلی ساده ست... من وقت ندارم... وگرنه خودم یه دونه براتون می نوشتم...!؟!

اصلاً کار سختی نیست... فقط به یه تایمر احتیاج دارید که مثلاً هر دقیقه... یه واحد از یه متغییر کم کنه... بعد محتویات متغییر رو کد کنه... (می تونید از همون لینک های بالا کمک بگیرید...!؟!) و تو یه فایل با مثلاً تو رجیستری ذخیره کنه...!؟! (اینجوری اگه کاربر برنامه رو ببنده و دوباره اجرا کنه... میشه دوباره مدت زمان باقی مانده رو بازیابی کرد...!؟!)

اگر هم مقدار متغییر به صفر رسید... یعنی وقت کاربر تموم شده...!؟! مقدار اولیه متغییر رو مثلاً می تونید 120 بذارید... که اگه دقت تایمرتون دقیقه باشه... مهلت کاربر 2 ساعت میشه...!؟!

به همین سادگی...!؟!

موفق باشید...!؟!

11. این کاربر از !Plus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

فیلم جالب بود.ولی دلیل نمیشه که همه این نظر رو داشته باشند از هر 1000000000000000000000000000 نفری یک نفر اینجور پیدا میشه که بی جنبه و ... باشند
    و دلیلی نداره که کسی با بیل گیتس بد باشه.آخه این بنده خدا زندگیش رو گذاشته پای کامپیوتر تا ما و امثال ما راحت کار کنیم
    به حر حال این قفلم چیز بدی نیست.خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sadeghbarout's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بابا اینا رو ول کنید بگید برنامه تریل رو چکار کنیم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •