به نظره من گالاکسی میتونه بهترین گزینه باشه.
ایفن گوشیه بسیار خوبیه ولی به شرطی که بتونید ایفن4 را بگیرین...............
به نظره من گالاکسی میتونه بهترین گزینه باشه.
ایفن گوشیه بسیار خوبیه ولی به شرطی که بتونید ایفن4 را بگیرین...............
من واقعا گیجم الان
بدجور بین iphone 4 و i9000 galaxy موندم !
میخوام برم سمت iphone اما نمیدونم چرا این galaxy نمیزاره![]()
از نظر برنامه , کارایی , بازی و کیفیت کدوم بهتره ؟؟ mac قویتره از android???
برتری های گلکسی رو گفتم فقط میمونه بحث سیستم عامل
از نظر کیفیت برنامه در یه سطح هستن چون همون برنامه های آیفون برای اندرویدم نوشته شده ولی از نظر تعداد اندروید کمتر داره ... حالا باید ببینی میتونی همه اون بازیارو تموم کنی ؟ مطمعنن نه و تعداد بازیهای اندرودیم به اندازه کافی هست که سرگرمت کنه + اینکه روز به روز برای اندروید بازیهای بیشتری میاد
اگه آیفون4 میتونی بگیری که توش شک نکن!
فقط مثله اینکه یه مشکل انتن دهی با دست چپ داره که با یه محافظ ژله ای درست میشه!
در کل ایفن گوشیه بسیار خوبیه و به نظره من واقعن میتونه تجربه ی شیرین و به یاد موندنی ای باشه.ایفن از نظر سیستم عامل بسیار عالی میباشد.
اندرویید هم روز به روز داره پیشرفت میکنه و حتی ممکنه در اینده از مک هم جلو بزنه......
دوست من
از نظر بازي و نرم افزار كه آيفون خيلي بهتره
ولي حرف اينه كه وقتي تعداد نرم افزار از 10 هزارتا بالاتر رفت ديگه فرقي نداره چه 90 هزارتاي آندرويد چه 250 هزار نرم افزار براي آيفون
فكر نميكنم كسي بتونه 3000 تاشم امتحان كنه
در كل من آندرويد رو كاربردي تر و ساده تر ميدونم
فكر ميكنم گالكسي بهترين آندرويد حال حاضر هست
و نسبت به آيفون هم ارزونتر هم كم عيب تره
دوست عزیز گلکسی پول چیزی رو میگیره که بهت میده ولی آیفون بیشتر از اون چیزی که بهت میده ازت پول طلب میکنه .
اگه این دو تا رو بیطرفانه کنار هم بزاریم توو حالت کلی هیچ برتری خاصی نسبت به هم ندارن تنها تفاوت قیمت این دو گوشی هست که با توجه به این میگن خریدن گلکسی معقولانه تره .
در گرون بودن ایفن شکی نیست ولی اگه پولشو دارین من میگم ایفن4 واقعن تجربه ی خوبیه و واقعن گوشیه خوبیه
محمد جان داداش...اگر پولشو داری انصافآ آیفون 4 خیلی شاخه تو دنیای موبایل.
من خودمم الان دارم دنبال یک گوشی می گردم از آیفون 3جی که دارم یک نمه بهتر باشه ولی دروغ چرا من پول آیفون 4 رو ندارم و الی تو خریدش دریغ نمی کردم!زیبایی داره..دوربین عالی داره..ال سی دیش خیلی عالیه...کلآ از جنبه سر گرمی بهش نگاه کنی بهترینه...
+
فکر کنم الان 16گیگش 960 اینا باشه..
سلام
با خريدن ايفون پول اضافي ميدي...اصلا نسبت به قيمتش نميرزه .
امكاناته گالكسي رو كه دوستمون hassan motori داد نگاه كن واقعا معركست...شما كه نميخواي همهي نرم افزار هاي مك رو نصب كني؟
دوستدار شما ياشار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)