به نظره من سی7 به خاطره پشتیبانیه نوکیا میتونه گوشیه موفق تری باشه.
من سی7 را به شما پیشنهاد میدم
به نظره من سی7 به خاطره پشتیبانیه نوکیا میتونه گوشیه موفق تری باشه.
من سی7 را به شما پیشنهاد میدم
برادر من نوکیا فقط و فقط سیمبیان میده چون سیستم عامل خودشه و پافشاری می کنه روش چون میخواد سیستم عامل خودش رو به خورد همه بده و مثلا از رقبا بزنه جلو (یه جوریایی میخواد بگه ما هم خود کفا هستیم!ما این بد مصب نوکیا ول کن سیمبیان نیست و مطمئن باش از این به بعد هر گوشی رو بده بیرون سیمبیان ^3 هست .و در ضمن هنوز نوکیا پرفروش ترین برند بازار موبایل جهان هست) و تا الان هم هیچ گوشی با سیستم عامل دیگه ای نداده!!! خودش هم گیر کرده چون اگه اندروید بده کل دنیا مسخرش می کنن!!! الان اپل هم همینجوریه یعنی یه سیستم عامل داره ولی سال به سال پیشرفت و فروش چشم گیری میکنه و محبوبیتش هم بیشتر میشه، با این همه اشکالات که میگیرن شما ببینید چی ساخته که هیچ موقع ضرر نکرده ازش....
این دلیل نمی شه که چون سامسونگ اندروید میده به سیستم عامل خودش شک داره!!!سامسونگ یه شرکتیه مثل الجی و سونی اریکسون و... که تقریبا از هر سیستم عاملی گوشی میده....خودش اعلام کرد که دیگه اصلا سیمبیان نمی ده و گفته که گوشی های بادا و اندروید رو گسترش میده و کمی هم گوشی های ویندوز موبایل رو.....نمودارش بود الان ندارم نشونتون بدم...
الان هم یه 4-5 تا گوشی بادا داده که خیلی هم خوش قیمتن چون میخواد گسترش بده این سیستم عامل رو.....برای مثال گوشی مشابه ویو 525 با این قیمت و امکانات پیدا نمیشه!!! خودتون برید مقایسه کنید....
نوکیا هنوز اوله ولی دو سه ساله که سال به سال ضرر زیادی می کنه (میتونید خبر هاشو بخونید).....تا چند سال دیگه سامسونگ جاشو میگیره شکی درش نیست......
به هر حال من فقط پیشنهاد دادم، چون مطمئنم بادا موفق تر از سیمبیان خواهد بود....
Last edited by Michael Ropy; 13-12-2010 at 13:09.
کسی که میخاد مشورت بده باید منطقی بحث کنه
نوکیا مگه چیه که پشتیبانیش بدرد بخور باشه ... مگه شکست سیمبین قبلی رو ندیدی ؟
سیمبین 3 هم نه اینترفیس جذابی داره نه برنامه و بازی زیادی داره نه کاربرپسنده هیچی نداره
ولی ویو هم کاربرپسنده هم سریعه بازیهای گرافیکی خیلی خوبی داره
پس از نظر نرم افزار جای بحثی نیست
سخت افزارم که کاملاً مشخصه برتری با ویو هست
دیگه نمیدونم رو چی بحث میکنید
دوست عزیز در این شکی نیست که اندرویید و حتی دیگر سیستم عامل ها از سیمبین برترن ولی سیمبین شکست نخورده!!!کی گفته شکست خورده....درسته فروش گوشی های سیمبین کم شده ولی سیمبین هم سیستم عامل خوبی میباشد که با قیمت های پایین قابلیت خریداری را داره.
در ضمن سیمبین مشکل خاصی نداره.نرم افزار تا دلت میخواد داره بازی هم که زیا د داره.
با وجود این همه سیستم عامل تعجبی هم نیست که فروش سیمبین بیا د پایین .چون هر سیستم عاملی نهایتن یه فروشی داره که باعث میشه از فروش دیگر سیستم عامل ها کم بشه
پس این سیستم عامل ارزان قیمت و جا افتاده چه مشکلی داره؟
مشکلش اینه که قدیمی شده؟وقتی خوب و کاربردیه دیگه قدیمی شدن به نظره من معنا نداره
نهایتن من سیمبین را که مطمعنم کلی نرم افزار و بازی داره و حالا حالا ها روی دور میماند را ترجیح میدم.
البته هنوز در مورد سیمبین3 چیزی معلوم نیست ولی من اینده نگری میکنم که میتونه مثل سیمبین فعلی سیستم عامل خوب و تقریبن بی مشکلی باشه.
در نهایت من شکست سیمبین را قبول ندارم چون الان خودم از سیمبین استفاده میکنم و تا الان مشکلی نداشتم و کلی نرم افزار و بازی هم برای این سیستم عامل میباشد
حالا شما دلیل شکست سیمبین را بگین تا من شخصن جواب بدم
میشه چند تا از بازیهای سیمبین 3 رو بگی ؟
من چند تا از بازیهای بادا که -- شدن و خیلی راحت و رایگان قابل استفاده هستن میزارم
به جز اینا کلی بازی دیگه هم هست
خب ظاهراً از نظر بازی سیمبین حرفی برای گفتن نداره
اینترفیسم که همه قبول دارن ویو خیلی بهتره
cpu ویو 1 گیگاهرتز arm cortex هست در برابر arm11 680 مگاهرتز که مقایسشون خنده داره!
ویو صفحه super amoled داره
دوربین بهتری داره + فوکوس
فیلم برداری hd 30 فریم داره
و...
هر جور حساب کنی برتری با ویو هست
منم قبول دارم سیمبین خوبه ولی مهم اینه که بادا بهتره
بابا این گوشی رو من برای کسی می خرم که اصلا تو عمرش یه ثانیه هم گیم بازی نکرده .اهل اینترنت هم نیست
در مورد سی پی یو قوی هم این نکته رو باید در نظر بگیریم که شاید برای اندروید و ویندوز موبایل یک گیگ هم کم باشه اما برای سیستم عامل سیمبین فکر نکنم نباز به سی پی یو مثلا یک گیگ با بیشتر باشه درسته اگه بود بهتر می شد ولی 680 برای سیمبین کم نیست
در ضمن نکته ذاصلب اینه که نوکبا تمام گوشی هاش رو سیمبین می ده بیرون اما سامسونگ فقط در بخشی از گوشی هاش بادا داره فروش نوکیا بیشتر از سامسونگ هست و نکته اساسی تر اینکه سیمبین الان 7 هشت سال هست وجود داره درسته این سیمبین 3 جدید هست اما این نرم افزارهایی که الان سالهایت برای نسخه های قدیمی سیمبین ساخته شده بلافاصله با آمدن نسخه جدید فورا همون نرم افزارها برای اون نسخه جدید هم ارائه می شه اما بادا هنوز یک سال نیست اومده
این مسئله هم که تا چن د سال آینده سامسونگ از نوکیا پیشی کی گیره شاید اتفاق بیفته اما اون زمان فکر نکنم نه دبگه اسمی از بادا باشه نه سیمبین (البته با توجه به سیاست نوکیا دومی رو شک دارم احتمالا ویندوز و انذروید هم منسوخ بشن ام این نوکیا.....) همانطور که تقریبادیگه جاوا منسوخ شده
دوست من
احساس ميكنم شما از اول دلتون با نوكيا و سي7 بوده
چون دوستان هر چي دليل منطقي بر برتر بودن ويو ميارن شما دارين توجيه ميكنيد
در مورد پردازنده هم شايد براي سيمبين و اينترفيس منسوخش پردازنده كمتر مشكلي نداشته باشه
اما پردازنده كمتر زماني خودش رو نشون ميده كه شما مثلا بخواين عكس يا فيلم يه دوربين 8مگا رو ويرايش كنيد
اون موقع هست كه ميبينيد پردازنده ضعيفتر يعني چي و چه مشكلاتي داره
در كل ويو حتي در مقايسه با ان8 هم سرتره چه برسه به سي7
بله درسته سیمبین و ویندوز موبایل و لینوکس و uiq قدیمیترین سیستم عامل های موبایل هستن و در عین حال ضعیفترین هم هستن ... ویندوز موبایل با اون همه سابقه به بن بست رسید ... uiq و لینوکس به کل تعطیل شدن
سیمبین s60 هم به بن بست رسید ... با اون همه سابقه در برابر اندروید و مکی که سابقه خیلی کمتری دارن کم اورد
ولی بازم تو سیمبین 3 همون روند قبلی رو در پیش گرفته ... اینترفیس دقیقاً همونه ... یه تعداد محدود بازی گرافیکی داره ... برنامه هم داره در حد بقیه سیستم عاملها
مشکل این سیستم عاملا اینه که سازنده هاشون قدیمی فکر میکنن ... واسه زمان خودشون خوب بودن ولی هر چی گزشت ویندوز موبایل و سیمبین نتونستن اون تغییرات مناسبو ایجاد کنن و سیستم عامل های جدیدی مثل ios یا همون مک و اندروید با سابقه خیلی کمتری در دل خریداران جا پیدا کردن
پس سابقه اصلاً دلیل نمیشه که یه سیستم عامل بهتر باشه
فروش سیمبین شاید از 60% فروش کل سیستم عاملها بیشتر باشه ولی دلیل داره ... شما خودت میدونی 80% مردم اصلاً نمیدونن سیستم عامل چیه ... فقط میشنون ان95 خوبه همه میرن میخرن ... میشنون 5800 خوبه همه میخرن ... مثله پرایده ... فروش پراید خیلی بیشتر از هر ماشینیه که فکر کنی ولی دلیلش اینه که پراید بهترین ماشینه ؟
اگه واقعاً کسی از سیستم عامل سر در بیاره و یه اسمارت فون بخاد نمیره دنبال سیمبین با اینکه شاید کار باهاش راحت باشه و برنامه هم براش باشه
بادا هم روند ios و اندروید رو در پیش گرفته و تا حالا هم کاملاً موفق بوده
در مورد cpu هم فرمودید اتفاقاً به نظر من سیمبین به cpu قویتری نسبت به اندروید نیاز داره
الان اندروید هست با cpu 528 و سرعت عالی یا همین بادا چند تا گوشی هست با cpu 312 مگاهرتز
ولی دیشب یه e52 بود که cpu ش 600 ه یه عکس یه میخاست باز کنه کلی میچرخید و فکر میکرد و عکسم که باز میکرد کلی طول میکشید تا واضح بشه ... همین ان8 هم سریع عکسو واضح نمیکرد
ولی تو ویو اصلاً اینجوری نیست و خیلی سریعه
اگه اهل بازی و این چیزا نیستی بازم ویو رو پیشنهاد میدم ... اینترفیس جذاب تری داره ... سرعتش بالاتره
دوربینش بهتره ... فیلم برداریش 30 فریمه و...
دیگه انتخاب با خودته ظاهراً دلت پیشه c7 ه ... c7 هم گوشیه خوبیه
بروبچ فکر کنم تاپیک بیهوده ای هستش.....این برادر ما مثل اینکه قط میخواد C7 رو تبلیغ کنه چون ما هر چی میگیم شما جواب میدی و میگی C7 بهتره خوب دیگه واسه چی تاپیک زدی برو بخر دیگه همون C7 رو...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)