Asrock 890Fx Deluxe 3 = 190تومانفکر کنم 890 واسه بودجه ی من یه کم گرون در بیاد.
Asrock 890Fx Deluxe 3 = 190تومانفکر کنم 890 واسه بودجه ی من یه کم گرون در بیاد.
سلام و تشکر از راهنماییاتون...
من یه مووزلی برام پیش اومده. من ساکن آمل هستم. این قطعه هایی شما اینجا قیمت میدین رو تو شهرمون با قیمت خیلی بیشتر آمار میدن، می رم قیمت بپرسم طرف جلو چشم من می ره تو سایت rayaneh.com بعد میگه فلان تومن!!! اتفاقا در این مورد هم برام سواله که تو همین سایتا مثل Rayansaba و غیره چرا قیمتا اینقدر توفیر داره؟
Ati hd 5770=230 ، تازه همینو اینجا قیمت کردم 270!! un-effing-believable!!
please help
متاسفانه بازار کامپیوتر ایران این طوریه ... تهران قیمت ها جالب نیست چه برسه به شهر های دیگه ...(Its not fairسلام و تشکر از راهنماییاتون...
من یه مووزلی برام پیش اومده. من ساکن آمل هستم. این قطعه هایی شما اینجا قیمت میدین رو تو شهرمون با قیمت خیلی بیشتر آمار میدن، می رم قیمت بپرسم طرف جلو چشم من می ره تو سایت rayaneh.com بعد میگه فلان تومن!!! اتفاقا در این مورد هم برام سواله که تو همین سایتا مثل Rayansaba و غیره چرا قیمتا اینقدر توفیر داره؟
Ati hd 5770=230 ، تازه همینو اینجا قیمت کردم 270!! un-effing-believable!!
please help)
اگه بتونید یه جوری از تهران تهیه کنید خیلی بهتر میشه ...
خودمم بهش فکر کردم، ولی اینطوری خیلی دردسرش زیاده... مثلا من سیستم و تهران بستم اوردم آمل بعد یک ماه یه چیزیش شد باید کیسو هزار کیلومتر وردارم ببرم تهران، طرف میگه خا برو یه هفته دیگه بیا، هی بیا برو... دیگه واقعا موندم چه کنم...![]()
thx anyway
اگه همین تهران اسمبل کنید (که مغازه ها با 10 هزار تومان انجام میدن) این دردسرا رو نداره ...خودمم بهش فکر کردم، ولی اینطوری خیلی دردسرش زیاده... مثلا من سیستم و تهران بستم اوردم آمل بعد یک ماه یه چیزیش شد باید کیسو هزار کیلومتر وردارم ببرم تهران، طرف میگه خا برو یه هفته دیگه بیا، هی بیا برو... دیگه واقعا موندم چه کنم...
thx anyway
Good Luck my Friend
سلام و تشکر بابت اینکه ما رو از راهنماییاتون بی نصیب نذاشتین...
من بعد از کلی بال بال زدن تو اینترنت و فروشگاههای شهرمون آمل و در نظر گرفتن قیمت ها به احتمال خیلی زیاد این قطعات رو برا کیسم می بندم:
CPU: AMD Phenom II x2 555 = 125
MB: ASUS M4A89GTD PRO/USB3 = 250
VGA: ATI Sapphire Radeon HD 6850 = 285
RAM: KINGSTONE 2x2 asl = 80
HARD: WESTERN 1 TB = 80
POWER + CASE = 110
SUM = 930
می خواستم نظرتون رو در مورد این سیستم بدونم؟ و اینکه CPU فعلا تو بازی های سنگین با رزولوشن HD کم نمیاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)