با چه دوزي مصرف ميكنن؟اخه يكي از دوستاي من مشت مشت كلونازپام ميخوره اونجوري خيلي ضرر داره100% اشتباه میکنید/پدرم 13ساله داره مصرف میکنه و هیچیش نیست!
با چه دوزي مصرف ميكنن؟اخه يكي از دوستاي من مشت مشت كلونازپام ميخوره اونجوري خيلي ضرر داره100% اشتباه میکنید/پدرم 13ساله داره مصرف میکنه و هیچیش نیست!
هر شب یه دونه 2mg میخوره.با چه دوزي مصرف ميكنن؟
به دوستت بگو کلونازپام در دراز مدت پدرش رو در میاری وقتی الکی میخوره ! نه جسمی ... که روحی .با چه دوزي مصرف ميكنن؟اخه يكي از دوستاي من مشت مشت كلونازپام ميخوره اونجوري خيلي ضرر داره
دوستت بهتره بشینه یه گوشه گریه زاری کنه تا اینکه سعی کنه با این چیزا دردشو موقتا تسکین بده .
من میدونم کلونازپام چیه . چند سال هم بدون تجویز پزشک مصرف کردم . میدونم چه حالی داره ولی الان مثل چی پشیمونم .
چند سال و با چهخ دوزي؟چند سال هم بدون تجویز پزشک مصرف کردم .
من خودم یه آدم فوبی اجتماعی هم هستم اصلا هم مخفی نمیکنم..
نه اونقدر فوبی هستم که دوستی نداشته باشم و داخل اجتماع نشم..
چرا حدود 6-7 دوست دارم که 1 دونشون صمیمیه و تو اجتماع هم مثلا هیئت ها و سینه رنی ها زیاد میرم...
کلونازپام رو امتحان کردم ....آرامش میده...حافظه یه مقدار مشکل پیدا میکنه...شادابی انسان رو میگیره..مثلا:
دیروز با دوستت علی رفتی بیرون خیلی خندیدید و خوش گذشت چون طبیعی بودی ولی امروز که کلونازپام زدی توی خودتی زیاد
حرف نمیزنی کلا دید انسان تو همون روز عوض میشه.....
.................................................
یه محصولی اتفاقی و خیلی خداروشکر میکنم باهاش آشنا شدم.....
کپسول مولتی ویتامین و مولتی اسپکتروم همرا با جنسینگ زیاد......
محصولی از seven seas
بسته 60 تایی 12 تومن .کپسول قهوه ای لوزی شکل
عکس:
این مولتی ویتامین تاثیر زیادی روی استرس روزانه و شادابی انسان در مقابل انسانهای دیگه و خلاصه اینجوری بگم 1 دونه می
خوری با دوستت میری بیرون خیلی خوش میگذره حتی بیشتر از وقتی که طبیعی هستی..
بعد اینو که میخوری آدم یه جوری خودشو لوس میکنه یه حالت بچه زرنگ و لوس میشی...
و مخصوصا روی حافظه تاثیر زیادی داره و خیلی خیلی حافظه بند مدت رو تقویت میکنه
اسم اصليش واسه خريد چيه؟کپسول مولتی ویتامین و مولتی اسپکتروم همرا با جنسینگ زیاد......
محصولی از seven seas
بسته 60 تایی 12 تومن .کپسول قهوه ای لوزی شکل
مولتی ویتامین و مولتی اسپکتروم همراه با جنسینگ محصول سون سیز
اینم یسری اطلاعات از یک سایت ایرانی درباره این محصول
Multivitamins & Minerals with Ginseng
تركيبات:
حاوي ويتامينهاي A،D،E،C،B6،B12 تيامين،نياسين،ريبو فلاوين،فوليك اسد، بيوتين،پانتوتنيك اسيد و املاح ضروري براي بدن شامل: كلسيم، فسفر، آهن،منيزيم، روي، يد،پتاسيم ،مس، موليبدن،منگنز، كولين، اينوزيتول و عصاره جينسنگ بدست آمده از ريشه گياه جنسنگ مي باشد.
اثرات:
-مفيد در سلامت بدن
- تقويت قواي جسمي و رواني
- برطرف كننده نياز بدن بهانرژي، ويتامينها و مينرالهاي ضروري در طول زندگي خصوصا موارد استرس
مقدار مصرف:
روزي يك كپسول همراه غذا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Saeed System; 14-12-2010 at 16:57.
الان همین کپسول رو خوردم.. 2 ساعتی هست.....یه احساس بدی پیدا کردم ...نمیدونم چرا امروز اینجوری شده..
قبلا خیلی اثرش خوب بود....اعصابم خورده...
رفتم یه کارت شارژ آنلاین بخرم ...این پست بانک 5 هزار تومن پولمو خورد صفحه هم گیر کرد حسابمو چک کردم 5 تومن کم شد....شارژ هم بی شارژ
به نظر من هیچی آدم طبیعی نمیشه..آدم با این قرصها به هیجا نمیرسه...
کیارش جان نخور دوستانه بهت می گم
من العان فقط روزي 40 ميلي گرم فلوكستين مصرف ميكنم ديگه هيچي اما ميخوام با سرتالين عوضش كنم نظرتون چيه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)