ای ول عجب سرعت عملی داری هامن که یه مدل میخوام بسازم روزی نیم ساعت بیشتر کار نمیکنم
![]()
ای ول عجب سرعت عملی داری هامن که یه مدل میخوام بسازم روزی نیم ساعت بیشتر کار نمیکنم
![]()
از این به بعد میخوام تکسچر کردن رو شروع کنم.... و یه کم هم نورپردازی صحنه رو تغییر بدم.... یه ماشین هم میخوام بذارم تو خیابون !
میخوام یه صحنه ی نیمه فانتزی نیمه رئال بشه...
اینم از یه نمای دیگه... دیگه دارم کار مودلینگ ماشین و تکسچر کردن صحنه رو با هم شروع میکنم....
یک کم روی تکسچرینگ کار کردم ،نورپردازی صحنه رو تغییر دادم و ماشین رو هم اضافه کردم که نتیجه اش این شد...
![]()
جالبه، مشتاقم تکسچر دیوارها هم بدیخیلی به مدرسه دوران راهنمایم شبیه
دقیقاً همینطور بود.
![]()
خیلی عالیه...
ماشین باید خیلی بزرگتر بشه...
خیلی ممنون از نظرت....
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
خیلی ممنون ...
ولی من یه 2 - 3 تا تست با سایز بزرگتر کردم کردم جالب نشد و تمام صحنه روی ماشین متمرکز میشد !
به هر حال خیلی ممنون اگه شد تو رندر آخرم نکته تون رو بکار میگیرم ببینم نتیجه اش چی میشه..![]()
آفرین.. مدلسازیت خیلی خوبه.. فقط یه کم تیر چراغ برقا تناسباتشون مشکل داره (چاق اند، یا کوتاه.)
این ماشین هم فکر کنم برای این خیابون مناسب نباشه، پرایدی پیکان جوانانی چیزی بذار..حس نوستالژیکمون شیر تو شیر شد!
اون روزنامه ی خارجی هم همین طور.. بکنش "کیهان" بنداز تو جوب!
ادامه بده، چیز خوبی باید از آب در بیاد..
ممنون عزیز ....
هر چی گشتم یه بلوپرینتی چیزی از این پیکان خودمون نتونستم پیدا کنم !اگه شما مدل آماده شو دارین بذارین .... ممنون میشم..
چون واقعا دیگه حوصله ی مدلسازی ماشین رو ندارم !!!
در مورد تیر چراق برق ها هم باهات موافقم ...
باز ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)