قسمت آخر شب دهم خیلی تاثیرگذار بود . من که لذت بردم.
قسمت آخر شب دهم خیلی تاثیرگذار بود . من که لذت بردم.
لینکی که گذاشته بودین، خراب بود. من که نتونستم دان کنم. اگه میشه یه لینک دیگه معرفی کنین.
موفق باشین.
89/9/22
امیدوارم این درست باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی اطلاع نداره سریال های خارجی قدیمی تلویزیون بازم پخش میشه یا نه؟ یا قراره پخش بشن؟
مثل شرلوک هلمز. آتشنشانان، درک، کمیسر و رکس، از سرزمینهای شمالی و...
سریال فقط بسوی جنوب خداکنه دوباره پخشش کنن
والا دم سریالهای قدیم گرم الان یه سریال خارجی خوب پخش میکنن؟ اخه ماموران ابی پوش سریاله؟ یادش بخیر سریالی بود به اسم بسوی جنوب چقدر قشنگ بود ؟
از همه بدتر این فیلم سینمایی های چینی و شرق اسیایی که پخش می کنن ادم میخاد از یغه خودش بیاد بیرون ؟ این فیلم ها بدترین مفهوم اخلاقی رو داره بیخودترین صحنات خشونت امیز رو داره و در بدترین کیفیت داستانی و تصویری هستند والا صد درجه از فیلمهای امریکایی به قول خودشون ضد ارزشی بدترن اونارو پخش می کنن ولی یه فیلم خوب هالیوودی پخش نمی کنن
مثل اینکه شبکه چهار هم معصومیت از دست رفته رو حوالی ساعت نه شب می پخشه...![]()
آره اون بسوی جنوب هم خیلی میزون بود یادش بخیر. کاش پخش کنن.
از سرزمین های شمالی و انگار صبح زود شبکه 4 میده.
یه سریالی هم چند سال پیش میداد به نام پاندروسا که کارگردانش بت سالیوان (کارگردان پزشک دهکده) بود! واقعا یکی از اون سریال های خوب و جالب دوبله شده قدیمی بودش که امیدوارم دوبار پخشش کنن...
قبلا ها شبکه یک یه سریال استرالیایی پخش میکرد به اسم ماموران مخفی پلیس خیلی باحال بود من همه قسمت هاشو دیدم اما متاسفانه قسمت اخرش رو ندیدم کسی دیده بگه اخرش چی شد خیلی تو کفم![]()
eeee! وفا رو هم که داره می پخشه!! دیشب تا دیر وقت بیدار بودم! زدم تلویزیون دیدم داره وفا رو میده! اون موقع که پخشش می کرد کلا فرهاد اصلانی رو یه طرف گذاشته بودم، کل سریال رو یه طرف دیگه!به خصوص وقتی میدویید خیلی باحال میشد!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)