اون عزیزانی که از LG W2261VP استفاده می کنن آیا واقعا این عریض بودن مشکلی نداره ؟ مثلا کاراکترها رو در یک فیلم یا یک عکس بصورت کوتوله نشان نمیده؟ نظر شما چیه؟
اون عزیزانی که از LG W2261VP استفاده می کنن آیا واقعا این عریض بودن مشکلی نداره ؟ مثلا کاراکترها رو در یک فیلم یا یک عکس بصورت کوتوله نشان نمیده؟ نظر شما چیه؟
2261 حالت سه چهارم را هم داره برای وقتایی که به واید(16.9) نیازی نیست البته من ندارما میخام بخرم توی کاتولوگ مانیتور های الج ی خوندم
خودم اون موقع که مانیتور قیمتش رفته بود تو آسمونا 265 گرفتم . الان بازار ثبات پیدا کرده احتمالا بهتر هم شده . شما 260 هم بگیری خوبه !
بچه ها ازهمه ممنون
2261 و 23500 از لحاض مشخصلات شبیه هم اند وفقط یکی 21.5 اینچه و دیگری 23 فقط یه سوال جریان این عریض بودن چیه ؟ اگه از لحاظ عریضی حساب کنی که سامسونگ بیشتر عریضه . متاسفانه سامسونگ پورت HDMI نداره که فکر نمیکنم زیاد مهم باشه چون کلا پورت HDMI داره از بین میره . منم برای کارای گرافیکی نمیخوام من برنامه نویسم . فقط میمونه یه چیزی اونم اینه که این کارت گرافیک بیچارم میکشه یا نه آخه کارت من 8600GTS هست . بعضی وقتا بازی هم میکنم .
بين دو گزينه ال جي W2286L - LED و W2261VP كدوم رو ترجيح ميدين آيا 2286 كه الان رايان صبا زده امروز زده 295000 تومان ارزش خريد رو داره؟
سلام به همه
بچه ها از همه ممنونم 2261VP رو خریدم محشره . کمی قدیمی هست اما بازم حرف اول رو تو ال سی دی ها میزنه 2300 سامسونگ رو م دیدم مفتش گرونه معلوم نیست چرا اینقدر گرونه به طرف میگم چرا اینقدر گرونه میگه سامسونگه میگم خوبه که LG نیست
به هر حال از همه تشکر میکنم
نمیشه به دیدن تصویر یه مانیتور به طور چشمی نظر داد تنظیمات خیلی مهمه
بهر حال سامسونگ و الجی انتخاب 90% کاربراست که جفتشون هم کیفیت تصویر مناسبی دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)