خواهش ميكنم گلم قابل شما رو نداشتخیلی جالب توضیح دادین مرسی....
خواهش ميكنم گلم قابل شما رو نداشتخیلی جالب توضیح دادین مرسی....
چقدر خوبه که هنوز آدمایی پیدا میشه که واسه هم دیگه متاسف میشن ! من هم ایضا" برادر !سیگار ؟ سیگار دروازه ی ورود به اعتیاده ! متاسفم واسه شما ! اغلب افرادی که اعتیاد دارن از سیگار شروع کردن ! راستی مگه اعتیاد بزرگ و کوچیک می شناسه ؟ مثلاً بزرگها اشکال نداره برن سمتش ؟؟؟؟ باز هم واستون متاسفم !
اولا" منظور من این نبود که اعتیاد بزرگ و کوچیک داره ، منظور من این بود اینکار که میخواید واسه سرگرمی شیشه بکشید حماقت هست و اعتیاد بچه بازی نیست که به خاطر سرگرمیتون شیشه بکشید ؛ متوجه که شدید ؟
در ضمن منظورم از سیگار هم این بود که با توجه به شواهد ؛ من فک میکنم عوارض سیگار کشیدن کمتر از شیشه باشه ؛ چون ایشون گفتن میخوان واسه سرگرمی اینکارو کنن من به حالت شوخی گفتم خب چرا شیشه ، سیگار رو امتحان کن ولی در کل به نظر من مواد مخدر بچه بازی نیست .
در هر حال شما بازم میتونید متاسف باشید ؛ چون منظور به نفرو متوجه نمیشید پس بهترین کاری که میتونید کنید تاسفه !!!
اگه واقعا ميخواين بدونين مواد مخدر چيه به اي وبلاگ سربزنين
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در جواب هستي:
پس شما هنوز داري مواد رو تاييد مي كني(اينكه ميگي بچه بازي نيست) ! در ضمن كي گفته عوارض سيگار كمه ؟ عامل هر فساد و بدبختي كه تو جامعست از روي ندونستن و جهله.
رضا چته تو؟ من میگم مواد مخدر شوخی سرش نمیشه ، بچه بازی نیست که به خاطر سرگرمیتون اینکارو کنید ؛ این حرفا به معنای اینه که من مواد مواد و تایید میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا بیخیال .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)