تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: کمک در انتخاب Engine

اگه نباشه جاش خالی می مونه resident2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مگه مهمه همه جای ایرن سرای من

پيش فرض

این پستهایی که من میزنم کجا میرن؟ نمیدونم دیشب یه پست زدیم الان نیستش
    از دوستان ممنونم به خاطر راهنماییهایی که کردن
    بايد برنامه نويسي كرد اونم خيلي زياد تا مثل udk , unity اينا خوشكل و راحت بشه
    چيزي كه حست اينه كه ogre يه چيز واقا به درد نخوره انجين گرافيكيشم آدم بشينه بسازه مگه چقد وقت ميگيره
    بله میدونم به این راحتیها هم نیست و باید حداقل بالای 130 یا 140 هزار خط برنامه اضافه بشه .
    موتور گرافیکی نوشتن هم به همین راحتی نیست اگه بود الان همه خدشون موتور بازیشون رو می نوشتن.
    منم نمی خوام یه موتور جدید بنویسم چون کار خیلی خیلی اشتباهیه بلکه می خوام از چیزهای موجود یه موتور ایجاد کنم .از موتورهای فیزیکی مثل Physx Nvidia ,...یا DX، openGl یا هوش های مصنوعی و چیزهایی که آماده وجود دارن .

گرشاسب رو هم با همین Engine ساختن موتوری که اونا توسعه دادن رو منتشر نکردن اصلاً اونو در اختیار دیگران میزارن ؟
    پیشنهاد شما چیه ؟
    مفت نمي ارزه چون رابط گرافيكي نداره و فقط برنامه نويس اين متور ازش سر در مياره
    داشتنش که ضرری نداره اولاً از تجربه اونا استفاده میشه دوماً اونا یه ادیتور براش نوشتن و میشه گفت میشه توسعه اش داد.یادمون باشه هیچ چیز غیره ممکنی توی این دنیا وجود نداره این که دیگه چیزی نیست .
    خیلی از دوستان دنبال اینکار گرفتن و نتیجه نگرفتن و توی نیمه راه پشیمون شدن و با استفاده از تجربیاتشون به دیگران هم توصیه میکنن دنبال این کار رو نگیرن چون کر بیهوده ایی .خوب ولی من مطمئنم اینقدرها هم بیهوده نیست .چون اولاً بنده نمی خوام یه شبه این کار رو بکنم و طی چندماه یه بازی بسازم .تا دلتون بخواد هم حوصله دارم .درضمن اگه هم یه زمانی نا امید بشم چیزی رو از دست ندادم چون مهمترین چیزی که به دست میارم تجربه است و قطعاً برای همچین کاری بنده مجبورم برنامه نویسی خودم رو قویتر کنم و با خیلی چیزهای دیگه هم باید آشنا بشم برای همین بخاطر همین کار بیهوده ایی که شما دوستان میگید لم بنده افزایش پیدا میکنه و قطعاً دوستانی که یه زمانی دنبال ساخت موتور بودن و الان دارن با یه موتور آماده کار می کنن از کسایی که از اول با این موتورهای آماده شروع کردن موفقتر هستند چون بهتر میدونن هر موتوری چه امکاناتی دارن .

البته من در کنار این کار می خوام با unity کار کنم که با امکانات یه موتور آشنایی کامل پیدا کنم که اینجوری فکر کنم توی اینده اگه هم پشیمون یشم ضرر نکردم چون کار با یه موتور رو یاد گرفتم .
    فقط یه سوال من امشب نسخه unity 3.1 رو گرفتم کرکش رو کجا می تونم پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    اما یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    من توی این انجمن و انجمنهای دیگه بحثهای زیادی در مورد این دوتا موتور خوندم ولی یه چیزی فکرم رو مشغول کرده ،اونجا کسایی که با UDK کار می کنن میگن UDK رایگانه و unity از کرک باید استفاده بشه .
    اما فرض کنید یه نفر یا یه گروه یه بازی در حد ارائه به بازارهای جهانی بسازه و بخواد اونو بفروشه
    حالا این بازی با UDK ساخته شده ،توی خود سایت یه چیزایی در مورد درصد فروش زده که اگه یه نفر یه بازی با اون ساخت باید مثلاً اینقدر به این شرکت بده ولی این برای همه کشورها صادقه الا ایران چون تحریمه و اگه توجه کرده باشید توی قسمت خرید لاینس هم اسمی از ایران نیست حالا اینجا مشکلی برای فروش بازی پیش نمیاد.؟
    حالا طرفه دیگه اگه این بازی با unity ساخته شده باشه و از نسخه کرک شده استفاده شده باشه قضیه این چی میشه؟
    راستی این لاینس که میفروشن کلی میفروشن یا برای یه بازیه و اگه بخوای بازی دوم رو بسازی باید دوباره اونو بخری؟unity رو میگم

یه سوال تکراری
    از کجا بفهمم Engine گرشاسب رو در اختیار دیگران میزارن یا نه ؟اخه سایتش هیچ جوابی نمیدن

و دراخر با توجه به پست اول پیشنهاد شما چیه؟

داره خودمونی میشه sumy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من میگم اول تواناییهای خودت رو نگاه کن بعد تصمیم بگیر .
    ولی شما بهتره همون نرم افزار 3d max رو کارکنی چون به قول خودت هنوز حرفه ایی نشدی .در صورتی که بتونی توی max قابلیتهای خودت رو بالا بربریو بعد بیای سراغ یه موتور بازیسازی مسلماً توی اینده از کسایی که الان دارن یه موتور رو یاد می گیرن و کار با نرم افزارهای 3d رو بلد نیستند موفق تر خواهی بود .

منم تازه شروع به یادگیری کردم ولی کار با چندتا نرم افزار 3d مخصوصاً max و به محض اشنا شدن با محیط موتور با کارکترها و چیزهایی که خودم طراحی می کنم بازی میسازم که فکر کنم خیلی لذت بخشتره.
    به فکر موتور هم نباش که بسازی که ما این راهها رو رفتیم ولی اگه واسه تجربه می خوای برو دنبالش.
    Last edited by sumy; 10-12-2010 at 16:37.

3. 4 کاربر از sumy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

قبل اینکه سوالتو جواب بدم، تو پست شماره 9 که الان کامل پاکش کردی شما یه موردی گفته بودی، یه چیزی تو این مایه ها: " افرادی که برا UDK تعصب دارن این انجینو به من پیشنهاد ندن" خلاصه یه همچین چیزی.

با من بودی دیگه؟ چون کس دیگه ای که در مورد UDK تو این تاپیک صحبتی نکرده.

خب در این صورت خدمت شما باید عرض کنم، شما می دونی تعصب یعنی چی؟ غیر از اینه که میشه علاقه و طرفداری کردن از یه چیزی بدون منطق و در ادامش پافشاری رو اون؟

خب حالا من از شما می خوام، شما که می گی بنده تعصبی صحبت کردم، فقط یکی از جملات منو توی اون پست بیار که تعصبی بوده، یعنی بدون منطق یا با جبهه گیری بوده. فقط یکی.

همون طور که می بینی، پستم دست نخورده مونده، نرفتم مثل شما پاک یا ادیت کنم.

در ثانی. مگه همین بنده آخر پست نگفتم "به حرف من و آقای X و آقای Y اکتفا نکن" ؟

مگه همین من بهت نگفتم "بنده به شما نمی گم با فلان انجین کار کن یا کار نکن، من فقط اطلاعاتمو به شما می دم، تصمیم رو شما باید بگیری." ؟

به نظر شما اگه یه نفر تعصب داشته باشه حاظره همچین چیزی بگه؟

واقعا بعضی اوقات تعجب می کنم که یه نفر تا چه حد می تونه بی انصاف باشه.

یه سری جملاتمو هم قبل ارسال پست پاک کردم، راجع به اوپن سورس و تعصب معروف طرفداراش. گفتم بحث دیگه بیش از این به درازا نکشه.

با این همه من یکی سعی می کنم فراموش کنم، ولی شما به خاطر خودت هم که شده واقعا لازمه روش برخوردتو عوض کنی. دیگه خود دانی.

---------

اون سوالتو جواب می دمو تموم:

اما یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    من توی این انجمن و انجمنهای دیگه بحثهای زیادی در مورد این دوتا موتور خوندم ولی یه چیزی فکرم رو مشغول کرده ،اونجا کسایی که با UDK کار می کنن میگن UDK رایگانه و unity از کرک باید استفاده بشه .
    اما فرض کنید یه نفر یا یه گروه یه بازی در حد ارائه به بازارهای جهانی بسازه و بخواد اونو بفروشه
    حالا این بازی با UDK ساخته شده ،توی خود سایت یه چیزایی در مورد درصد فروش زده که اگه یه نفر یه بازی با اون ساخت باید مثلاً اینقدر به این شرکت بده ولی این برای همه کشورها صادقه الا ایران چون تحریمه و اگه توجه کرده باشید توی قسمت خرید لاینس هم اسمی از ایران نیست حالا اینجا مشکلی برای فروش بازی پیش نمیاد.؟
    شما درست می گی، هیچ راهی وجود نداره که ما بتونیم قانونی با یکی از این انجین ها بازی بسازیم و اون ور آب بفروشیم. کاملا صحیح. کسی نمی تونه ردش کنه.

حالا من یه سوال از شما بکنم، که البته جوابش واضحه، برای تاکید می گم:

شما فکر می کنی اگه انجین رو خودت بسازی(البته اگه بتونی این کارو بکنی) دیگه همچین مشکلی نداری؟ واقعا این طور فکر می کنی؟

این قدر سطحی به قضیه نگاه نکن. اگه واقعا می خوای این قدر دقیق بشی لازمه بگم قضیه خیلی پیچیده تر از یه لایسنس و دو لایسنس و این حرفاس.

با اجاز ه ی شما باید بگم که این صنعت کاملا یه صنعت غربیه، حتی عملا میشه گفت یه صنعته آمریکاییه. دیگه با خودمون که رودربایستی نداریم که. بیش از 90 درصد این صنعت توی آمریکا ساخته شده، یه 5 درصدی توی آلمان و 5 درصد بقیه هم توی کل اروپا به علاوه ی ژاپن پخش شده. خب با این ارقام این صنعت کجایی شد؟

گرفتی مطلبو؟ کل این صنعت از جایی میاد که همون تحریم هم ازش میاد، یا جفتشه، یا هیچ کدوم. کسی نمی تونه بگه یه راه قانونی پیدا کردم که تو این صنعت باشم ولی تحریم شاملم نشه، حداقل توی ایران نه.

به عنوان مثال همین شما برای بازیت می خوای از چه نرم افزارایی استفاده کنی؟

• Max
    • Maya
    • XSI
    • Photoshop
    • CrazyBump
    • MotionBuilder
    • Mudbox
    • ZBrush

از کدوم؟ نگو هیچ کدوم که امکان نداره بازی بدون اینا بشه ساخت، حتی اگه بگی Blender و Gimp که اوپن سورسن بر می دارم، واسه یه سری از اینا اصلا توی جامعه ی اوپن سورس برنامه پیدا نمی کنی.

تازه من فقط نرم افزار رو گفتم، دو دسته دیگه هم داریم، یکی تکنولوژی هایی که ایران ازش محرومه(که تو کار تخصصی خودشو نشون میده) و یکی هم از لحاظ سخت افزاری تحریمیم. تو این صنعت که جلوتر بری، می فهمی منظورم به چیاس. پس مسئله یه ایراد کوچولو نیس که بتونی با اون کارا دورش بزنی.

گرفتی قضیه رو؟ شما با این کار که می کنی فقط مسیر رسیدن به مشکلو طولانی تر کردی، اگه نه نهایتا همه به همین مشکل بر می خوریم.

خب این که مشخص شد که در هر صورت مشکل پابرجاست. حالا گزینه ها چیه که بشه مشکل رو رد کرد؟ سه تا راه بیشتر نمی مونه:

1. کلا بیخیال بازی سازی بشی. در این صورت دیگه مشکلی هم نیس. البته معمولا افراد این یه راهو انتخاب نمی کنن.
    2. بیخیال قانونیش بشی. تو همین ایران و چین و روسیه و ونزوئلا و اینا که ایران باهاشون تجارت داره و قانوناشونم مثل ایران کشکه بازیتو بفروشی یا یه راه دور زدن پیدا کنی واسه فروشش توی غرب. خیلی از افراد این راهو بر می دارن.
    3. تا جایی که می تونی قانونی پیش بری که به مشکل بر نخوری و جاییو که نمی تونی شبه-قانونی بری. مثلا UDK یا Max یا ZBrush رو از طریق یه آشنا اون طرف آب بخری که خب جواب میده، وجدانتم آسودس. انتخاب منم اینه.

از دید اعتقاد یا قانون بخوای به اون 3 تا راه نگاه کنی مسلما هر 3 ضرره. راه چهارم هم وجود نداره مگه اینکه بتونی لز کشور بزنی بیرون. اینجاس که باید هر کسی اونی که از نظرش کم ضرر تره انتخاب کنه.

در کل یادت باشه. یه مرزی بین ایران و باقی جهان کشیده شده، حالا به هر دلیلی که اینجا جای بحثش نیست. خیلیها هم باید تاوان بدن واسش، از جمله افراد این حرفه، چه اوناییشون که رسمی کار می کنن، چه بقیه.

حالا دیگه باید دوزاریت افتاده باشه، چه Ogre رو برداری ادیتور براش بسازی، بعد بری واسه خود بازی، چه UDK کار کنی، چه یونیتی کار کنی چه با دایرکت ایکس یاOpenGL خودت یه انجین بنویسی، در هر صورت یه سد قانونی جلو راهته. بگذر هم نداره.

مطمئنم یه زمانی متوجه اشتباه بودن طرز فکری که الان داری می شی، فقط امیدوارم اونوقت زیادی دیر نباشه.

---------

در هر صورت و از هر طریقی که تو این صنعت پیش میری امیدوارم موفق باشی. مهم نیس نظرامون یا طرز تفکرمون یکی نیس. بنده هم دیگه پی این صحبت رو نمی گیرم. از من دیگه پستی تو این تاپیک نمی بینی.

شما یه فکری رو صحبتهام بکن و اگه هنوزم فکر کردی شما درست می گی و بقیه اشتباه، همون راه خودتو ادامه بده. به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

موفق باشی. بای.
    Last edited by tovamohammad; 11-12-2010 at 07:56.

5. 8 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

گرشاسپ اديتورش بيرون داده نمي شه

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

خوشم میاد همیشه محمدجان تو پست انفجاری خیلی ماهراه
    آقا شما که به دنبال opensoruce برو سراغ موتور incirtcut موتور مافیا

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •