این پستهایی که من میزنم کجا میرن؟نمیدونم دیشب یه پست زدیم الان نیستش
از دوستان ممنونم به خاطر راهنماییهایی که کردن
بله میدونم به این راحتیها هم نیست و باید حداقل بالای 130 یا 140 هزار خط برنامه اضافه بشه .بايد برنامه نويسي كرد اونم خيلي زياد تا مثل udk , unity اينا خوشكل و راحت بشه
چيزي كه حست اينه كه ogre يه چيز واقا به درد نخوره انجين گرافيكيشم آدم بشينه بسازه مگه چقد وقت ميگيره
موتور گرافیکی نوشتن هم به همین راحتی نیست اگه بود الان همه خدشون موتور بازیشون رو می نوشتن.
منم نمی خوام یه موتور جدید بنویسم چون کار خیلی خیلی اشتباهیه بلکه می خوام از چیزهای موجود یه موتور ایجاد کنم .از موتورهای فیزیکی مثل Physx Nvidia ,...یا DX، openGl یا هوش های مصنوعی و چیزهایی که آماده وجود دارن .
داشتنش که ضرری نداره اولاً از تجربه اونا استفاده میشه دوماً اونا یه ادیتور براش نوشتن و میشه گفت میشه توسعه اش داد.یادمون باشه هیچ چیز غیره ممکنی توی این دنیا وجود نداره این که دیگه چیزی نیست .گرشاسب رو هم با همین Engine ساختن موتوری که اونا توسعه دادن رو منتشر نکردن اصلاً اونو در اختیار دیگران میزارن ؟
پیشنهاد شما چیه ؟
مفت نمي ارزه چون رابط گرافيكي نداره و فقط برنامه نويس اين متور ازش سر در مياره![]()
خیلی از دوستان دنبال اینکار گرفتن و نتیجه نگرفتن و توی نیمه راه پشیمون شدن و با استفاده از تجربیاتشون به دیگران هم توصیه میکنن دنبال این کار رو نگیرن چون کر بیهوده ایی .خوب ولی من مطمئنم اینقدرها هم بیهوده نیست .چون اولاً بنده نمی خوام یه شبه این کار رو بکنم و طی چندماه یه بازی بسازم .تا دلتون بخواد هم حوصله دارم .درضمن اگه هم یه زمانی نا امید بشم چیزی رو از دست ندادم چون مهمترین چیزی که به دست میارم تجربه است و قطعاً برای همچین کاری بنده مجبورم برنامه نویسی خودم رو قویتر کنم و با خیلی چیزهای دیگه هم باید آشنا بشم برای همین بخاطر همین کار بیهوده ایی که شما دوستان میگید لم بنده افزایش پیدا میکنه و قطعاً دوستانی که یه زمانی دنبال ساخت موتور بودن و الان دارن با یه موتور آماده کار می کنن از کسایی که از اول با این موتورهای آماده شروع کردن موفقتر هستند چون بهتر میدونن هر موتوری چه امکاناتی دارن .
البته من در کنار این کار می خوام با unity کار کنم که با امکانات یه موتور آشنایی کامل پیدا کنم که اینجوری فکر کنم توی اینده اگه هم پشیمون یشم ضرر نکردم چون کار با یه موتور رو یاد گرفتم .
فقط یه سوال من امشب نسخه unity 3.1 رو گرفتم کرکش رو کجا می تونم پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
من توی این انجمن و انجمنهای دیگه بحثهای زیادی در مورد این دوتا موتور خوندم ولی یه چیزی فکرم رو مشغول کرده ،اونجا کسایی که با UDK کار می کنن میگن UDK رایگانه و unity از کرک باید استفاده بشه .
اما فرض کنید یه نفر یا یه گروه یه بازی در حد ارائه به بازارهای جهانی بسازه و بخواد اونو بفروشه
حالا این بازی با UDK ساخته شده ،توی خود سایت یه چیزایی در مورد درصد فروش زده که اگه یه نفر یه بازی با اون ساخت باید مثلاً اینقدر به این شرکت بده ولی این برای همه کشورها صادقه الا ایران چون تحریمه و اگه توجه کرده باشید توی قسمت خرید لاینس هم اسمی از ایران نیست حالا اینجا مشکلی برای فروش بازی پیش نمیاد.؟
حالا طرفه دیگه اگه این بازی با unity ساخته شده باشه و از نسخه کرک شده استفاده شده باشه قضیه این چی میشه؟
راستی این لاینس که میفروشن کلی میفروشن یا برای یه بازیه و اگه بخوای بازی دوم رو بسازی باید دوباره اونو بخری؟unity رو میگم
یه سوال تکراری
از کجا بفهمم Engine گرشاسب رو در اختیار دیگران میزارن یا نه ؟اخه سایتش هیچ جوابی نمیدن
و دراخر با توجه به پست اول پیشنهاد شما چیه؟