تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: یه سوال خیلی کوچیک در مورد ظاهر #c

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

11

دوست عزیز یه پیشنهاد براوتن دارم اونم اینکه اگه VS2010 رو برای آزمایش نصب کردی که هیچ اگه می خوای باهاش کار کنی زیاد وقتت رو اینکارا تلف نکن 2011 هم که نزدیکه احتمالا ورژن جدید از راه برسه
    ممنونم برای زمایش نصب نکردم من با ورژن 2005 ، 2008 و 2010 کار کردم و کلا شبیه همن فقط اگه تغغیر چندانی بوده توی ظاهرو بعضی از منو ها .کد نویسیش همون کد نویسی یه و 2011 هم همینجوره

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    ... اگه می خوای باهاش کار کنی زیاد وقتت رو اینکارا تلف نکن 2011 هم که نزدیکه احتمالا ورژن جدید از راه برسه ...
    اگر کسی بخواهد برای یادگیری و کار با چیزی منتظر نسخه جدید بماند، بنظرم اشتباه است.
    اگر قرار باشد منتظر نسخه 2011 بمانید چرا یکدفعه منتظر نسخه 2012 نباشد؟ و...
    ضمن اینکه بعید است نسخه جدیدی در 2011 عرضه شود، نسخه های VS عموماً دو یا سه ساله و بیشتر عرضه شده اند...
    2003, 2005, 2008, 2010 و... احتمالاً باید در حوالی 2012 یا 2013 نسخه بعدی عرضه شود.

3. این کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منظورم از وقت تلف کردن منتظر ورژن های جدید نبود منظورم اینه که وقتی یه برنامه نویس تو یه IDE مسلط میشه انوقت میتونه راه تر و کاربردی تر کارش رو راه بندازه مثلا خود من با VS2008 خیلی راحت تر از VS2010 کار می کنم و ابزارهاش خیلی راحت تر در دسترسم هست برای همین به دوستمون گفتمن که اگه می خواد تازه شروع کنه یدفعه با ورژن جدید شروع کنه و هر چند وقت یه بار نخواد خودشو با یه ابزار جدید آپدیت کنه

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •