يكي از هم كلاسي هاي سابقم اين مشكل رو داشت و رفته بود پيش يك دكتر (حقيقتش نميدونم دكتر چي بود !!) بهش گفته بود آواز بخون ! البته راههاي زيادي براي رفع اين مشكب انجام داد از جمله مواردي كه دوستان گفتن و تاثير هم داشت . شما هم امتحان كنيد .
يكي از هم كلاسي هاي سابقم اين مشكل رو داشت و رفته بود پيش يك دكتر (حقيقتش نميدونم دكتر چي بود !!) بهش گفته بود آواز بخون ! البته راههاي زيادي براي رفع اين مشكب انجام داد از جمله مواردي كه دوستان گفتن و تاثير هم داشت . شما هم امتحان كنيد .
دوست عزيز سعي كن موقع حرف زدن اروم و شمرده حرف بزني ممكن اول سخت باش ولي پس از چند ماه تمرين درست مي شه![]()
آره، درست میگید، چون به نظر میاد با آواز خوندن روی هرکلمه خیلی بیشتر معطل کنیم، و تک تک حروف کامل تلفظ میشه. اینطوری سرعت کلام هم یکمقدار میتونه کاهش پیدا کنه............
اگه موقع حرف زدن استرس داشته باشید باعث میشه وقتی بایکی حرف میزنید تند تند صحبت کنید که زودتر تموم بشه جمله تون
شاید مشکل شما این باشه
با عرض سلام به همه دوستان .من نظر دوستان رو نخوندم
اما
ببین به نظرم این یه مهارته!!!!!
باور کن جدی می گم!به شرطی که بتونی جمله ای رو که می خوای بگی ،بگی و مطلب رو برسونی !بعضی ها انگار هول می شن
قاطی پاتی حرف می زنن
من خودم عادتمه که تند حرف می زنم.دوستای صمیمیم کاملا متوجه می شن اما بعضی ها نه!!!!
ولی خیلی مواقع و خیلی جاها می تونی سوء استفاده کنی .من که خیلی این کار رو می کنم.
بچه این چی میگه؟![]()
منم با نظرت موافقم. من خودم خیلی تند صحبت میکنم و خیلی مشکل دارم و البته خیلی جاها از این ویژگیم سوءاستفاده کردم مثل جواب دادن به استاد و خیلی جاهای دیگه.
ولی اگه میخوای این مشکل رو حل کنی بهترین کار وراجعه به یک گفتار درمانه که با آموزش های خاص خیلی سریع مشکلت حل میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)