تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: کمک برای پیغام Nvidia Power Warning

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

البته احتمالش ضعیفه که اسلات مشکل داشته باشه ولی میتونید برای تست کارتتون رو به اسلات PCIExpress 1x وصل کنید (اسلاتهای کوچک بالا و پایین اسلاتی که کارتتون رو بهش وصل کردید)
    پهنای باد این اسلات یک شانزدهم پنهای باند اسلات فعلیه (16x) و برای گیم مناسب نیست ولی برای امتحان اسلات 16X میتونید ازش استفاده کنید .

2. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه V.Valizadeh9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

البته احتمالش ضعیفه که اسلات مشکل داشته باشه ولی میتونید برای تست کارتتون رو به اسلات PCIExpress 1x وصل کنید (اسلاتهای کوچک بالا و پایین اسلاتی که کارتتون رو بهش وصل کردید)
    پهنای باد این اسلات یک شانزدهم پنهای باند اسلات فعلیه (16x) و برای گیم مناسب نیست ولی برای امتحان اسلات 16X میتونید ازش استفاده کنید .
    عکس های مادربورد من که توی صفحه قبلی هست!
    کارت گرافیک توی اون اسلات ها جا نمیخوره.
    درایور رو هم آپدیت کردم
    دیگه نمیدونم مشکل از کجاست
    این مشکل Nvidia Power Warning هم همیشه میاد ولی کارت من که کانکتور برق نداره!
    شدیدا نیازمند کمک دوستان هستم

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درسته 8500 کانکتور برق نداره اصلا اهل این حرفا نیست
    یه بار از setup مادر بورد ، تنظیمات رو برگردونید به حالت اولیه و اگه مشکل پابرجا بود ... کلا کابل سی دی درایو ها و دیویدی و هارد اضافی و وسایلی که به اسلات یو اس بی وصله و خلاصه هر چیزی که لازم نیست رو جدا کنید و ببینید باز هم همون وارنینگ رو میده یا نه
    اگه قبلا به خوبی کار میکرد و همچین اروری نداشتین به احتمال زیاد از 3 چیز میتونه باشه .. یا مادربوردتون مشکل پیدا کرده و توان مصرفی کارت رو نمیتونه برسونه یا پاورتون عمرش تموم شده و توان مورد نیاز سیستم رو نمیتونه تامین کنه و یا اینکه کارت گرافیکیتون مشکل پیدا کرده
    برای اینکه مشخص بشه اشکال از کارت گرافیکیه یا نه میتونید یه کارت گرافیکی دیگه رو رو سیستمتون نصب و امحتان کنید یا کارت گرافیکیتونو رو یه سیستم دیگه تست کنید .. سیستمی که توان پاور و مشخصات قطعاتش نزدیک به سیستم شما باشه
    یا میتونید با یه پاور دیگه سیستم رو تست کنید .. (پاور متناسب با توان مصرفی سیستم)
    تست مادربورد نصبت به تست پاور و کارت پرافیکی سخته و با امتحان حالت های بالا میشه پی برد مشکل ار کجاس

لطف کنید مشخصات دقیق سیستمتون رو هم بفرمایید + مارک و توان پاورتون

5. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درسته 8500 کانکتور برق نداره اصلا اهل این حرفا نیست
    یه بار از setup مادر بورد ، تنظیمات رو برگردونید به حالت اولیه و اگه مشکل پابرجا بود ... کلا کابل سی دی درایو ها و دیویدی و هارد اضافی و وسایلی که به اسلات یو اس بی وصله و خلاصه هر چیزی که لازم نیست رو جدا کنید و ببینید باز هم همون وارنینگ رو میده یا نه
    اگه قبلا به خوبی کار میکرد و همچین اروری نداشتین به احتمال زیاد از 3 چیز میتونه باشه .. یا مادربوردتون مشکل پیدا کرده و توان مصرفی کارت رو نمیتونه برسونه یا پاورتون عمرش تموم شده و توان مورد نیاز سیستم رو نمیتونه تامین کنه و یا اینکه کارت گرافیکیتون مشکل پیدا کرده
    برای اینکه مشخص بشه اشکال از کارت گرافیکیه یا نه میتونید یه کارت گرافیکی دیگه رو رو سیستمتون نصب و امحتان کنید یا کارت گرافیکیتونو رو یه سیستم دیگه تست کنید .. سیستمی که توان پاور و مشخصات قطعاتش نزدیک به سیستم شما باشه
    یا میتونید با یه پاور دیگه سیستم رو تست کنید .. (پاور متناسب با توان مصرفی سیستم)
    تست مادربورد نصبت به تست پاور و کارت پرافیکی سخته و با امتحان حالت های بالا میشه پی برد مشکل ار کجاس
    لطف کنید مشخصات دقیق سیستمتون رو هم بفرمایید + مارک و توان پاورتون
    سلام دوست عزیز
    مشخصات سیستم :
    مادربورد : Asus P5KPL SE
    گرافیک : Nvidia Geforce 8500 GT 1 GB
    رم : 2 GB
    سی پی یو : Intel Dual CPU E2200 2.20 GHz
    پاور : Viera VI-500 WATX
    هارد : 320 GB

1.Setup رو بردم رو Defult »»» درست نشد!
    2.تمام کابل ها رو جدا کردم »»» درست نشد!

هنوز نتونستم کارت گرافیک، مادربورد و پاور رو تست کنم!
    اما فکر کنم مشکل از کارت گرافیک باشه توی عکس زیر که Setting بازی PES 2011 هست اینو ثابت میکنه :

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اینکه اشکال از کارت گرافیکیه یا نه یه مطلب جداست ولی این عکس نشون نمیده کارت گرافیکیتون مشکل داره میگه کارت گرافیکیتون برای اجرای این بازی ناتوانه (unable)
    این هم که ناتوانه همونطور که از پیام خطا که تو پست اول عکسشو کذاشته بودید و هم اینکه PES 2011 حداقل کارت 7900 رو میخواد ، بر میاد کارتتون الان چون با کمبود توان مواجه است برای صدمه ندیدن کاراییشو آورده پایین یعنی فرکانس عملیاتی GPU کارت گرافیکی پایین تر از اونیه که باید باشه و بنابراین ضعیفتر از کارت 7900 است و توانایی اجرای PES رو نداره ..
    خلاصه این نرمافزار تست کارت گرافیکی نیست که بشه اون نتیجه رو گرفت ..

----
    سیستمتون رو کی خریدید و از کی اینطوری شده ..
    پاور شما از نوع فله ایه و توان واقعیش 500 منهای 150 که میشه 350 وات .. مصرف سیستم شما هم در حداکثر حالت یا این مشخصاتی که گفتید 340 وات هستش (با نرم افزار شرکت گرین محاسبه شده) یعنی درست لب مرز ..
    من بیشتر به پاور شک دارم .. لطف کنید از تنظیمات مادربورد ولتاژ های پاور رو ببینید چقدره ولتاژهای 12 و 5 و 3.3 .. اگه عکس هم بدازین که دیگه عالی میشه

8. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

14

اینکه اشکال از کارت گرافیکیه یا نه یه مطلب جداست ولی این عکس نشون نمیده کارت گرافیکیتون مشکل داره میگه کارت گرافیکیتون برای اجرای این بازی ناتوانه (unable)
    این هم که ناتوانه همونطور که از پیام خطا که تو پست اول عکسشو کذاشته بودید و هم اینکه PES 2011 حداقل کارت 7900 رو میخواد ، بر میاد کارتتون الان چون با کمبود توان مواجه است برای صدمه ندیدن کاراییشو آورده پایین یعنی فرکانس عملیاتی GPU کارت گرافیکی پایین تر از اونیه که باید باشه و بنابراین ضعیفتر از کارت 7900 است و توانایی اجرای PES رو نداره ..
    خلاصه این نرمافزار تست کارت گرافیکی نیست که بشه اون نتیجه رو گرفت ..

----
    سیستمتون رو کی خریدید و از کی اینطوری شده ..
    پاور شما از نوع فله ایه و توان واقعیش 500 منهای 150 که میشه 350 وات .. مصرف سیستم شما هم در حداکثر حالت یا این مشخصاتی که گفتید 340 وات هستش (با نرم افزار شرکت گرین محاسبه شده) یعنی درست لب مرز ..
    من بیشتر به پاور شک دارم .. لطف کنید از تنظیمات مادربورد ولتاژ های پاور رو ببینید چقدره ولتاژهای 12 و 5 و 3.3 .. اگه عکس هم بدازین که دیگه عالی میشه
    من تا قبل از بروز این مشکل هر روز PES 2011 بدون هیچ مشکلی بازی میکردم
    بگذریم ...

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ولتاژها تقریبا عادین ولی این به تنهایی نمیتونه دلیل بر سالم بودن پاور باشه ..

11. این کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ولتاژها تقریبا عادین ولی این به تنهایی نمیتونه دلیل بر سالم بودن پاور باشه ..
    خدمات کامپیوتری های شهرمون همه داغونن
    چون اطلاعات خونوادگی زیاد دارم بیرون نمیبرم
    امروز یه جا بردم گفت از فن CPU ته ! همونجا عوض کرد دید نشد گفت به مرور زمان درست میشه
    اونجا بود که فهمیدم با چه اسکلی طرفم!
    فردا میرم یه جای دیگه
    خبرشو میدم مشکل از کجاست
    ممنون دوست خوبم
    Last edited by V.Valizadeh9; 29-12-2010 at 01:31.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

به مرور زمان !! .. نپرسیدی چند سال طول میکشه ...

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    بچه ها من بعد از حدود 1 ماه تازه اومدم خونه و هنوز وقت نکردم برا سیستمم وقت بزارم!
    امروز پاورم سوخت!
    رفتم یه پاور تازه خریدم
    باز هم اون مشکلی که تو پست یک این تاپیک مطرح کردم هست
    به نظرتون چکار کنم؟!
    الآن مانیتور هم پرش داره (گاهی اوقات)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •