بله.
با تشکر.
هادی
بله.
با تشکر.
هادی
ولی من فیلمهایی که از ایران پرود مثلا سرزمین بادها رو که دانلود می کنم ، نمی تونم در تلویزیون ببینم. و میگه فایل معتبر نیست، درباره DAT هم همینطوره. پسوندش رو به MPG هم تغییر نام دادم، بازم فایده نداشت.
یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که مثلا وقتی از فارسی وان فیلمی ضبط می کنم و با یو اس بی تلویزیون می خوام ببینمش به صورت دراز و باریک نمایش داده میشه، به این صورت که اگر صفحه تلویزیون رو به سه قسمت مساوی از چپ به راست تقسیم کنیم ، دو قسمت چپ و راست سیاه هستن و فیلم فقط در قسمت وسط نشون داده میشه. درباره فایلهای vob هم همین وضعیت صادقه.
اگر منظورتون از scale ، تمام صفحه کردن هست، چرا داره و وقتی تمام صفحه اش می کنم اینطوری نشون میده و در سایز اصلی هم تصویرش رو کوچیک میکنه و در وسط تلویزیون نشون میده، در ضمن مشکل نشون ندادن فیلهای dat و wmv رو چکار کنم؟
دوستان!قرارشدفقط درموردهارداکسترنال صحبت کنید.
من سامسونگ مدل la46c530 دارم كه به هارد اكسترنال 1 ترا وصل كردم و همه فرمتهايي كه داشتم رو خوند ومشكلي نبود ضمن اينكه اگر فرمتي را هم نخونه با تغيير پسوند به MPEG خيلي راحت پخش مي كنه با 2 ترا هم امتحان مي كنم خبر ميدم.
Last edited by soroori2; 12-02-2011 at 14:42.
سلام
میخواستم بدونم که مدل LG 8600 هارد اکترنال بهش وصل میشه؟MKV با زیرنویس فارسی رو هم پخش میکنه ؟
ممنون
-تا جايي كه من اطلاع دارم MKV رو هم اجرا ميكنه و همينطور زير نويس فارسي
-همينطور هارد اكسترنال هم ميتونيد بهش وصل كنيد بدون مشكل
دوستان من lg ld660 دارم
1- چطور باید هارد رو بهش وصل کنم . و نوع هارد (sata یا ide ) تفاوتی داره یا نه
2- قابلیت dlna چطور فعال می شود من با کابل کراس لب تاب رو به tv وصل کردم و تنظیمات رو هم روی اتوماتیک قرار داد نرم افزار رو هم نصب کردم ولی وصل نشد
3-فایل های wmw و dat رو هم اجرا نمی کنه . راهی داره یا نه
با تشکر
1-براي هارد فرقي نميكنه چه نوعي باشه فقط از رابط Usb براي پنل بايد استفاده كنيد
2-از دوستاني كه ال جي دارند در تاپيك خودش بپرسيد :
3-در مورد dat پسوند رو از .dat به .mpg تغيير بدينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-براي wmw هم كمي تغيير فرمت ها رو امتحان كنيد شايد فرجي شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)