من میگم تغذیه رو اگه تغییر بدین خیلی محسوس تغییر رو حس میکنین
من میگم تغذیه رو اگه تغییر بدین خیلی محسوس تغییر رو حس میکنین
غذاهای شیرین باید بخورم دیگه درسته ؟ ترشیجات بازم فشارو میاره پایین تر دیگه ؟
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
ببخشید من اشتباه دیدم ، 8 دیدم !13 کمه؟؟؟؟ در مورد سرگیجه باید بگم مشکلی ندارم
13 خوبه که .
Last edited by hasti rs; 07-12-2010 at 15:41.
ترشیجات که در مواقع پایین بودن فشار خوردنش اشتباهه
اما در خصوص اینکه چی بخوری،صبح خیلی مهمه تو حال روزانت،حتما عسل بخور + اگه حسش رو داشتی آب پرتغال طبیعی
من خودم مدتیه دارم هر روز صبح اینا رو میخورم واقعا انرژیم وحشتناک زیاد شده،ضمنا برای غروب و آخر شب هم پیشنهادم اینه که یه ذره آب جوش (20-30 سی سی)بریزی ته لیوان بعد عسل بریزی روش و هم بزنی بعد هم آب لیمو و یخ و بعد آب (در واقع شربت آب لیمو با عسل)این شربت فشار خون رو تنظیم میکنه و بدن رو شست و شو میکنه
و برای کاهش استرس و آروم شدن روح و روان هم چیزی که رو من خیلی اثر داره بهتون میگم،نمیدونم دیده باشین یا نه شملات های شیرین عسل با مارک باراکا که تلخ هم هستن قیمتش هم کیلویی 7500 هستش بخرین،آبجوش رو یه لیوان پر کنین 4 تا از اینا بندازین توش،حلّش کنین بعد بخورین از حدود 20 دقیقه بعدش بهتون یه انرزیه خیلی خوب میده و همچنین شدیدا استرس رو از بین میبره (خاصیت شکلات تلخ توی کاهش دادن استرس ثابت شده)
کم خونی و مصرف آهن ارتباطی با فشار خون ندارند .
علامت اصلی کاهش فشار خون می تونه احساس سرگیجه و سیاهی رفتن چشم در تغییر وضعیت فرد به حالت ایستاده باشد . البته رنگ پریدگی و سردی اندامها نیز از علائم دیگر می باشند . در صورت وجود این علائم و اثبات پایین بودن فشار با دستگاه فشار خون شاید درمان نیاز باشد .
Last edited by morsadr; 08-12-2010 at 10:38.
چه نوع درمانی ؟شاید درمان نیاز باشد .
در موارد خفیف مصرف مایعات با مختصری نمک و استراحت در حالت درازکش و شاید بالا نگه داشتن پاها .و در موارد شدید تجویز مایعات وریدی که همان سرم می باشد .
سلام دوست عزيز
خب اگه ايني كه گفتيد 13 ماكسيمم و 8 مينيمم باشه كه فكر هم ميكنم همينطوره خوبه و مشكلي نيست.
چون اگه مينيمم 13 بود ديگه نگو. افتضاح در افتضاح بود.
اما بالا بودن مينيمم خيلي بدتر هستش نسبت به ماكسيمم.
اگه مینیمم پایین باشه چی مثلا 5تا6 و اینا ؟
مینیمم پاین اهمیتی نداره
فرقی هم میکنه؟ اگه مثلا مینیمم 2 باشه چه فرقی میکنه با 9
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)