نشد. بازم همون ارور رو ميده..............
نشد. بازم همون ارور رو ميده..............
اوه آخه چرا فریمور آرنا روی GC900... فقط روش فلش کردن یکی بود، نه فریمورهاشون!
حالا اُمیدوارم مشکلتون حل شده باشه...
نه حل نشده.. ديگه حوصله ندارم. ولي اگه راهي به ذهنتون ميرسه دريغ نكنين.
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
ميدونستم فريمورشون فرق فوكوله. ميخواستم گوشيم شبيه اپل بشه كه ...
تازه تصميم دارم اگه گوشيم بدون خرج درست شد فريمور يكي از ويندوزفونهاي الجي رو بريزم روش.
Last edited by S_ALI_A; 09-12-2010 at 16:38.
از دوستان كسي ادرس دقيق گارانتي كامتل توي رشت رو داره؟ ماديران تو رشت هست؟ اگه هست ادرسشو لطفا بدين. گوشي من شامل گارانتي ميشه؟ اگه نميشه چه خاليي ببندم تا بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم چرا شما موفق نمیشید من که گوشی مو داغون میکنم و بعد با این روش درست میشه بجز یه بر که مثل شما مشکل داشتم و با تعویض ویندوز حل شد ولی اگه ای دی اس الم وصل شد سعی میکنم یه لینک اموزش واسط پیدا کنم و یا با yahoo با هم ببینیم میشه کاری کرد
توي اين دوروز 4 تا ويندوز رو تست كرد. از پك 3 xp تا ويستا و 7 و حتي اوبونتو رو هم تست كردم خداييش. نميدونم گير از كجاست. ولي يه سوال... اين infineon يي كه گفتي بايد نصب كنم تا گوشيمو بشناسه از همين برنامه واسه تمام گوشيهاي الجي استفاده ميشه يا فقط واسه اسمارته؟ اگه فقط واسه اسمارته اگه زحمتي نيس برات hnfineon مخصوص ارينا رو بده. اخه الان فريمور ارينا نصبه روي گوشيم ديگه...
نه فرقی نمیکنه واسه هر دو یکیه حالا بازم من نگا میکنم ببینم روش دیگه ای هست ؟؟؟؟؟؟
[djalikhafan[ جان یه نگاه به این تاپیک بنداز ببین مشکلت حل میشه ؟؟؟؟/
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت واقعا درد نكنه كه كمك ميكني تا مشكلم حل شه. به اون ادرسي كه دادي رفتم. ولي توي مرحله 6 برنامه USBMap گوشيمو نميشناسه. توي مرحله هشت هم تو پرانتز ميگه به مرحله 3 نگاه كن ولي اصلا مرحله 3 وجود نداره. مرحله 1 داره 2 داره بعدش ميپره روي 5. ميتوني كمكم كني؟
Last edited by S_ALI_A; 10-12-2010 at 18:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)