ویندوز 7 به نظر من پایداری خوبی داره
با توجه به جدید بودنش و آپدیت های که براش میاد !!!
XP
7
Vista
ویندوز 7 به نظر من پایداری خوبی داره
با توجه به جدید بودنش و آپدیت های که براش میاد !!!
ویندوز سون شاهکار ماکروسافته( اصلا تعصبی نیست ) یکی از دوستان ناشی من در امر کامپیوتر یه لب تاپ خرید و من براش اکس پی ریختم و شد بلای جون من. تقریبا هر هفته براش ویندوزشو عوض میکردم چون خرابکاری زیاد میکرد. آخر سر براش سون ریختم و الان حدود یک ساله که ویندوزش سالمه.
بین سون و ایکس پی فرقی نیست
بستگی به کاربرش داره...
به نظرم ویندوز سون بهترین گزینه برای پایداری هست.به خاطر برنامه های بسیار موثر وعملی برای رفع مشکلات ویندوز....و بهتر با قطعات کامپیوتری جور میشه.
من وقتی xp داشتم=هر روز یه ویندوز جدید!
من وقتی 7 دارم = اصا یادم نمیاد عوض کرده باشم!
من تفزیباْ از تمام ویندوزها استفاده کردم. ویندوز ۸ از بفیه پایداری کمتر و ویندوز ۷ و بعد XP پایداری بیشتری دارند.
یه ویندوز XP داشتم که 5 سال مدام ازش کار می کشیدم و هیچ مشکلی واسش پیش نیومد. آخر سر هم بخاطر یه اشتباه که از طرف خودم بود ویندوز پاک شد. اما 7 رو هر ماه دارم عوض میکنم. بیشترین زمان پایداریش برام تقریبا 3 ماه بوده
سلام
من از ویندوز 95و 98 (زمان بچگی)و ویندوز8 (از همون اول ک نسخه آزمایشی اومد)هم بجز گزینه هایی که برای نظرسنجی گذاشتید استفاده کردم
اول میخواستم بگم از نظر پایداری xp قویتره آخه یادش بخیر بچه بودیم هر چی باهاش بازیمیکردیم هیچیش نمیشد
صداشم در نمیومد حتی همین الان بااینکه خودم بیشتر با 7 کار میکنم ولی هنوزم xp رو دارم و گاهی ب کارم میاد(البته روی یه سیستم دیگه نه روی یک سیستم).)
ولی بطور کلی پایداری هر ویندوزی 100% به یوزر بر میگرده ؛ و در نهایت بگم که از نظر من 7 پایداری نسبتا بهتری در مقایسه با ویندوزهای دیگه داره.
Last edited by flashdesign; 03-04-2013 at 18:03.
اکس پی از نظر علمی بهتر از همه است.چون من اول یه عالمه تست روی سرعت xp انجام دادم.بعد همون ازمایش ها را روی 7 انجام دادم.در سون سرعت هسته 200Mh پایین میاد و میزان استفاده از رم در سون خیلی بیشتر xp هستش بطوری که اگه روی سی دی بعضی بازی ها رو هم ببینید دو تا رم زدن،یکی برای اکس پی و یکی برای سون همچنین page file ها اگه هیچی رو هم باز نکنید و همه چی رو ببندید روی 500 مگابایته اما در اکس پی روی 300مگابایته . سون گرافیک زیادی رو می خواد و من همون هفته اول با هاش خداحافظی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدودأ طرفای 9 ماهی میشه ویندوز 7 رو عوض نکردم ولی خوب ویندوز هر چی که باشه از نظر پایداریش به اون کاربر برمیگرده که چطوری رفتار کنه باهاش.
البته چند بار مشکل بوت و ... داشت که خودم حلش کردم،با ایکس پی هم زیاد کار کردم اما بنظرم 7 پایداری بهتری داره
البته مشخصات سخت افزاری پایین هم توی کم پایدار بودن هر ویندوزی که نصب بشه،موثر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)